Slavia – HC Litvínov 6:3 (kon.) | Vsetín – Olomouc 3:4 (kon.) | Kladno – Sparta 2:5 (kon.)
HK MD Šumperk – Přerov 4:0 (kon.) | Třinec – Havířov 2:0 (kon.) | Třemošná – Plzeň 1:6 (kon.)
Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 3:5 (kon.) | PZ Kladno – Kobra 3:4 (0:1 po s.n.) | Jihlava – Liberec 3:4 (po pr.)
Kometa Brno – Č. Budějovice 5:1 (kon.) | Pardubice – Tábor 9:2 (kon.) | Warriors Brno – Vítkovice 1:7 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:5 (3:1, 0:1, 0:3 - N 1:0)
BK Mladá Boleslav
Sobota 24.11.2018, 14:15 • ZS Kotlina • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    Havlíčkův Brod bude mít po tomto utkání před Mladou Boleslaví náskok čtyř bodů. V základní hrací době sice zvítězili hosté, v nadstavbě ale díky gólu Adama Rauše triumfovali domácí, díky čemuž si do tabulky připíší alespoň jeden bod. (16:54:15)
     
    Konec zápasu.
     
    61:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí získají alespoň bonusový bod z nadstavby. Puk se od Vladislava Juřici odrazil k ADAMU RAUŠOVI, který tak využil přesilovou hru! Asistence: Vladislav Juřica, Filip Dymák.
     
    61:28
    Střela Martina Zycha byla zblokována, puk se ale ještě odrazil k Michalu Benešovi. Ten se ovšem do zakončení nedostal.
     
    60:31
    Daniel Sluka (MBL) byl ve dvou dobrých šancích, podruhé to ale přehnal s agresivitou před brankovištěm. Sluka je vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    60:05
    Domácí vyhráli buly a Filip Dymák mířil dopředu po levém křídle, na modré čáře jej ale hned zastavil ofsajd.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Domácí měli zápas dobře rozehraný, ve třetí třetině ale vedení ztratili po dvou gólech Samuela Náhončíka. Pojistku na výhru hostů navíc přidal Daniel Sluka. Tři body si tak do tabulky připíše Mladá Boleslav.
     
    Konec zápasu.
     
    59:31
    Domácí vybojovali nahozený kotouč a Karel Matoušů vybruslil z rohu pásma před bránu, jeho bekhendový pokus ale letěl vysoko.
     
    58:24
    Teď domácí dokázali rozehrát a přejít střední pásmo, zastavil je ale ofsajd na modré čáře. Čas jim rychle ubývá.
     
    57:40
    Domácí by potřebovali hrát na soupeřově polovině, Mladá Boleslav ale aktivním napadáním zatlačila Havlíčkův Brod hluboko do jeho vlastního pásma.
     
    56:04
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté se výrazně přibližují k zisku tří bodů! Domácí brankář vyrazil střelu Karla Křepelky od modré čáry jenom před sebe a k puku se následně dostal DANIEL SLUKA, jenž dorazil puk sítě. Asistence: Karel Křepelka, Oskar Haas.
     
    54:10
    Albert Sommer předvedl nádhernou individuální akci, když se ve středním pásmu dostal přes dva obránce a úplně volný vystřelil z levého kruhu, jeho rána ale mířila nad bránu.
     
    53:36
    Tomáš Rajgl se procpal do soupeřova pásma podél pravého mantinelu, odkud také vyslal prudkou ránu, ta ale mířila mimo tři tyče.
     
    53:10
    Jakub Hruška dostal výborný pas na útočnou modrou čáru, který jej mohl dostat do úniku, hostující útočník ale kotouč nezpracoval. Puk propadl až k Davidovi Kubíkovi, který jej přikryl lapačkou.
     
    51:43
    Hra opět plyne a Mladá Boleslav se stále brání úspěšně. Teď dokonce sama zahrozila střelou od modré čáry, ta ale byla výrazně nepřesná.
     
    50:41
    Tím hráčem je Vladislav Juřica. Po rychlém ošetření lékařem se s bolestivou grimasou zvedá a za pomoci spoluhráčů kulhá na střídačku, kde se mu lékař věnuje i nadále.
    Marken.cz

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 8. Dymák (Rauš), 10. Matoušů (Beneš), 18. Juřica, 62. Rauš (Juřica, Dymák) – 3. Sluka (Haas, Rajgl), 29. Žabka (Gardoň, Křepelka), 43. S. Náhončík (Pavlík, Křepelka), 48. S. Náhončík (Peca), 57. Sluka (Křepelka, Haas)


    BK Havlíčkův Brod: Kubík (Beran) – Dvořák, Besmák, Zych, Kuchta, Jiráček, Kutlvašr – Matoušů, Dymák, Juřica, Rauš, Janko, Holenda, Beneš, Krejčí, Kozlík, Vašák, Prášek
    BK Mladá Boleslav: Stuchlík (D. Náhončík) – Sommer, Křepelka, Rajgl, Moravec, Hrouda, Žabka, Vochvest – Mazancová, Sluka, Kredl, Gardoň, Peca, Pavlík, Hruška, Král, Haas, S. Náhončík

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Gabriela Šťastná, Erik Berger
    thejrc.org