Bílina – Klatovy 4:3 (kon.) | Řisuty – Děčín 3:5 (kon.) | Sokolov – Kobra 3:2 (kon.)
Vrchlabí – Dvůr Králové n. L. 4:3 (kon.) | Jablonec n/N – Letňany 8:6 (kon.) | Nymburk – Kolín 4:1 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
8:6 (3:3, 4:2, 1:1)
HC Letci Letňany
Středa 31.10.2018, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už je ode mne vše. Z Jablonce přeji příjemný večer a někdy příště se budu těšit znovu na počtenou! (20:18:23)
     
    Třetí část už byla na branky suverénně nejstřídmější. Oba gólmani propustili pouze jednu střelu. Vlci tím pádem ve velice zajímavém souboji porážejí Letňany poměrem 8:6 a mohou slavit zasloužené tři body. Pražané nicméně nezanechali špatný dojem, favorita potrápili. Pokud na to naváží také v příštích kolech, musí série proher brzy skončit.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Tomáš Plíhal ze středního pásma nahodil kotouč za branku. Tam jej Kamil Bříška moc dlouho nepodržel a byla z toho ještě příležitost pro hosty, nicméně Denis Heldák z pravého kruhu nemířil přesně.
     
    59:12
    Lukáš Tondr přerušil akci Letců a poté podél mantinelu jednoduše vyhodil. Píská se zakázané uvolnění, po kterém nás čeká vhazování po pravé ruce brankáře Jakuba Jelínka.
     
    58:35
    Utkání už se pouze dohrává, Letňany odhazují puky, Vlci se už také nemají velký důvod někam hnát. O držiteli tří bodů je rozhodnuto, Pražané už zřejmě ani nezkusí power-play.
     
    57:40
    Tomáš Plíhal udělal zkušený manévr za vlastní klecí, čímž se domácí dostali do útoku. Ten zakončil od modré čáry Abraham,, jehož střela Mičána nezaměstnala.
     
    57:10
    Jakub Jelínek zachytil poskakující puk. Jelikož byl na blízku dojíždějící Bartoloměj Uhlíř, musel jej raději schovat a nechat tak přerušit hru. Čeká nás buly.
     
    56:27
    Vlci právě vstřelili branku!
    Nyní už je zřejmě rozhodnuto, domácí hokejisté nakonec přesilovou hru dokázali využít. Před Mičánem postupně přituhovalo, až mu kotouč procedil za záda pozičně dobře postavený TOMÁŠ PLÍHAL. 8:6! Asistence: Lukáš Abraham, Kamil Bříška.
     
    56:06
    Tomáš Brokeš obdržel přihrávku do jízdy. Na levém kruhu se napřáhl až ke stropu stadionu a mohutně vypálil, Jan Mičán záludnou střelu na dva pokusy schovává v rukavici!
     
    55:38
    Nyní dokonce domácí vyprodukovali zakázané uvolnění, vhazovalo se tak před Jakubem Jelínkem, jenž musel okamžitě likvidovat ránu od modré čáry!
     
    55:09
    Letňany drží kotouč na hokejkách a šetří čas zacouváním do vlastního obranného pásma. Tato přesilovka Severočechů je zatím pořádně kyselá.
     
    54:36
    Zakrytá střela Mrkvičky vyplavala těsně před Mičánem, avšak ten měl štěstí, byla totiž tečována mimo prostor tří tyček.
     
    54:32
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Šilhan – 2 min., nedovolené bránění).
     
    53:30
    Jiří Babec nakopl motory, a dostal se za modrou čáru. Z velké dálky poté z nápřahu vypálil, a Mičána podruhé ve třetí části zachránila proti ráně branková konstrukce!
     
    52:38
    Hra má velké tempo, na jedné straně se Martin Kotyra marně sápal po dorážce, na druhém konci hřiště poté Marek Frk nedosáhl na zajímavou přihrávku.
     
    51:55
    Po vyhraném vhazování před bránou Letců si do dobré pozice vyjel Pavlů, avšak místo střely přihrál do strany. Tam už mířilo zakončení z příliš ostrého úhlu, z akce není nic.
     
    50:40
    Letňany právě vstřelily branku!
    Na ledě je víc prostoru, z čehož hosté těží a snižují na 6:7 z jejich pohledu! Rychlý brejk zakončil do poloodkryté klece DOMINIK VALÍK poté, co jej nádherně našel Jaroslav Chlouba. Asistence: Jaroslav Chlouba, Denis Heldák.
     
    50:07
    Tomáš Plíhal v akci dvou na jednoho vybídl ke gólu Jakuba Babce, ten si sjel až k Mičánovi, avšak ten svižnou střelu výborně vyrazil! Letňany ještě žijí.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 5. Brokeš (Mulač), 14. Bříška (Plíhal), 18. Plíhal (Mrkvička, L.Tondr), 29. Maďar (Pilař, Brokeš), 29. Švík (Pilař, Homolka), 32. Bříška (Plíhal, Mrkvička), 36. Pilař (Bříška, Plíhal), 57. Plíhal (Abraham, Bříška) – 13. Keller (Chlouba), 14. Šergl (Heldák), 18. Barbora (Dyrynk), 31. Heldák (Uhlíř), 34. Chlouba (Beran), 51. Valík (Chlouba, Heldák)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Jelínek (Hrstka) – Melovič, Mrkvička, Pilař, Pavlů, Abraham, Šuráň, Havelka – Švík, Nezbeda, Frk, Homolka, Babec, Tondr Lukáš (A), Brokeš, Plíhal (C), Mulač, Maďar, Bříška.
    HC Letci Letňany: Mičán (Fürst) – Valík, Gebell, Beran (C), Eliáš, Keller – Fabiánek, Prchal, Chlouba, Hanuš, Dyrynk, Šergl, Uhlíř, Šilhan, Vitouch, Barbora, Kotyra, Horák, Heldák.

    Diváci: 281
    bahis siteleri