Dvůr Králové n. L. – Klatovy 6:4 (kon.) | Letňany – Kobra 1:5 (kon.) | Nymburk – Řisuty 4:5 (po pr.)
Kolín – Sokolov 0:2 (kon.) | Jablonec n/N – Bílina 8:3 (kon.) | Vrchlabí – Mostečtí Lvi 7:1 (kon.)
Trutnov – Děčín 3:6 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
8:3 (4:1, 3:1, 1:1)
HC Draci Bílina
Sobota 03.11.2018, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už je ode mne pro dnešek vše. Z Jablonce se s vámi loučím, přeji příjemný večer, a někdy příště opět na počtenou! (20:19:23)
     
    Je dobojováno. Bílina ve své obraně opět pořádala den otevřených dveří, což Vlci potrestali osmi góly. Pro hosty ovšem nakonec dopadlo utkání relativně přijatelně, vzhledem k tomu, že ve 26. minutě prohrávali už 1:7. To Jablonečtí dnes naplno potvrdili roli favorita, a opět si tak mohou užít vítěžnou děkovačku. Po středeční výhře 8:6 nad týmem Letňan opět excelovali v ofenzivě.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Petr Pilař si dojel pro puk za svoji klec. Trošku zbytečně rozehrál pouze tak, že zde máme ještě jedno přerušení z důvodu zakázaného uvolnění. Diváci už odpočítávají poslední sekundy.
     
    58:58
    Vhazuje se před brankou Draků, do konce dnešního utkání zbývá pouhá minuta. Domácí příznivci si ještě žádají jubilejní desátý gól, ale na dvě trefy už Vlkům moc času nezbývá.
     
    58:25
    Šelmy jsou v plném počtu. Zápas už se nám pouze dohrává. Jakub Mulač vystřelil z téměř nulového úhlu, přesto nebyl zásah Dušana Krejčího zrovna nejpřesvědčivější.
     
    57:59
    V oslabení Kamil Bříška svým aktivním přístupem zatopil Dušanu Krejčímu. Ten tak musel přerušit hru buly proběhne po jeho pravé ruce.
     
    57:31
    Přesilová hra Bíliny zatím nenabízí nic zajímavého. Jablonečtí se v poklidu brání, a dokonce drží kotouč o něco více, než jejich soupeř. Zřejmě už se projevuje i skóre.
     
    56:40
    Gnusin v rohu ledové plochy přechytračil Pilaře. Draci chvíli kombinovali v útočném pásmu, avšak brzy z něj byli čtveřicí domácích Velků vyštváni.
     
    56:23
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Babec – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
     
    56:22
    Jiří Babec se jako blesk z čistého nebe zjevil v samostatném úniku. Bekhendový blafák se mu dotáhnout nepodařilo, a ještě vrazil do gólmana. Trošku nepochopitelně inkasuje dvouminutový trest!
     
    55:57
    Patrik Maďar odvedl skvělou práci za hostující klecí, když se ladně prosmýkl přes dva protihráče. Poté nabízel přihrávku do ohně, toto však Draci zdárně ustáli.
     
    55:02
    Na ledě znovu úřaduje elitní domácí formace. Lukáš Tondr po průniku podél pravého mantinelu centroval před branku, kam mířil Kamil Bříška. Kousek mu ovšem chyběl.
     
    54:11
    Jiří Babec si sám najel až do útočného pásma, načež pálil z dálky. Dušan Krejčí neměl větší potíže a relativně snadno tedy přerušuje hru, která bude pokračovat vhazováním.
     
    53:45
    Jakub Mulač číhal před brankovištěm na křižnou přihrávku. Ta byla jemně ztečována, Mulač tedy zakončovat nemohl. Šelmy přesto nadále dobývají soupeřův chrám.
     
    53:08
    Vincent Keszi už Jakuba Jelínka ohrozil, bylo to však spíše symbolické. Domácí brankář bez větších potíží skryl lehkou střelu v rukavici.
     
    52:53
    Draci se také pokusili ukázat, že se s nimi ještě musí počítat. Přihrávku ale domácí obrana srazila mimo mantinely, na šanci si tak musejí Bílinští ještě počkat.
     
    51:59
    Bílina oslabení s dávkou hokejového štěstíčka ustála. Filip Šmejc se vrací zpátky na led, hosté jsou tedy opět kompletní. Stále však zůstávají pod pokličkou.
     
    51:29
    Šelmy se už hokejem baví. Po takřka exhibiční kombinaci ještě Lukáš Tondr vybízel před prázdnou brankou stojícího Tomáše Plíhala, jenže tomu pryž projela mezi bruslemi!

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 2. Brokeš (Mulač, Maďar), 11. Bříška (Mrkvička, L.Tondr), 12. Frk (Nezbeda), 18. L.Tondr (Bříška, Plíhal), 23. Plíhal (L.Tondr, Abraham), 24. Frk (Nezbeda, Havelka), 26. Abraham (Plíhal), 49. Pavlů (Bříška) – 4. Kučera (Keszi), 38. Gnusin (Procházka, Urban), 41. Kochkarev (Procházka)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Jelínek (Hrstka) – Melovič, Mrkvička, Pilař, Pavlů, Čechura, Abraham, Havelka – Švík, Nezbeda, Frk, Homolka, Babec, Tondr Lukáš (A), Brokeš, Plíhal (C), Mulač, Maďar, Bříška (A).
    HC Draci Bílina: Krejčí (11.-26. Běhula) – Cikánek, Kochkarev, Delmarche, Heinzl, Pajk, Novák, Vošta, Jungvirt – Kolíček, Gnusin, Procházka (A), Keszi, Gevorkian, Urban (C), Mašek, Sýkora, Baránek, Kučera, Šmejc.

    Diváci: 324
    thejrc.org