Liberec – Salzburg 3:0 (kon.) | Plzeň – HC Litvínov 5:4 (po pr.) | Vsetín – Kometa Brno 3:2 (po pr.)
Chomutov – K. Vary 2:3 (kon.) | Pardubice – Sparta 4:6 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:3 (1:1, 0:1, 1:1 - N 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 14.12.2018, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • Skupina o 13. - 24. místo
Partner:
     
    Ode mě je to tímto všechno. Díky za pozornost a zase někdy u mládežnického hokeje na počtěnou. (19:41:49)
     
    Karlovarská Energie vyloupila ROCKNET ARÉNU a díky čtyřbodovému zisku přeskakuje Piráty v tabulce. Piráti sice vedli, ale Energie otočila. Ustála i vyrovnání domácích ve třetí třetině, čtyři minuty před koncem totiž rozhodla v přesilové hře. V prodloužení pak Jan Bednář vytáhl dva skvělé zákroky a Daniil Petrov rozhodl.
     
    Konec zápasu.
     
    63:28
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Poté se ale hosté prosadili a berou z utkání i čtvrtý bod! DANIIL PETROV si najel na levý kruh a parádním bekhendem o tyčku vstřelil branku v nadstavbové části, stoprocentní duel pro Karlovy Vary. Asistence: Filip Bernáth.
     
    63:07
    Energetici byli následně na puku v pásmu a stihli prostřídat. Filip Bernáth nahazoval z levého kruhu, ale nakonec trefil jen betony připraveného Běhuly.
     
    62:02
    Kryštof Ouřada následně našel před brankou Petra Chlána, jenž po ledě zakončoval mezi betony přesouvajícího se Bednáře. Ani tentokráte ale skvělý karlovarský brankář neinkasoval!
     
    60:58
    Následně byli aktivní domácí a Denis Zeman našel u pravé tyčky Tomáše Koblížka, jenž měl na hokejce bod pro domácí. Beton Jana Bednáře ale nepřehodil ani nadvakrát!
     
    60:18
    První snažení hostujícího celku v nadstavbové části bylo ukončeno odpískáním úmyslného ofsajdu. Hra se přesouvá do útočné třetiny chomutovského celku.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Piráti si nedokáží přihrát a nátlaková hra v posledních sekundách zatím nepřišla. Energetici nejspíše hubené vedení udrží a připíší si do tabulky důležité tři body.
     
    58:23
    V posledních minutách hrají pouze a jen hosté, kteří kontrolují tříbodovou výhru! Tomáš Křehlík měl na hokejce pojišťující branku, ale z mezikruží se mu svižným pokusem nepovedlo prostřelit Běhulu v brance!
     
    57:46
    Aktivní Michal Hotěk si následně najel do útočné třetiny a zkoušel to z levého kruhu. Jeho pokus byl nicméně tečován a skončil na zadním mantinelu.
     
    56:48
    Daniil Petrov se nyní podél levého mantinelu dostal do zakončení a střílel z velkého úhlu. Nakonec tak trefil jen přední tyčku branky Richarda Běhuly!
     
    56:21
    Nakonec domácím to směrem dopředu v posledních momentech nejde. Petr Chlán se pokoušel rychle rozehrát, ale místo toho vyhodil na icing a vhazuje se před Běhulou.
     
    55:46
    Hosté pokračovali v aktivní hře a u pravé tyčky se jeden z hráčů pokoušel překvapit Běhulu pokusem zpoza branky. Puk v brance sice neskončil, ale vhazovat se v pásmu bude.
     
    55:20
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nakonec se hosté prosazují a jdou v závěru třetí třetiny do vedení! ADAM KŘEMEN se u levé tyčky dostal do kličky, ale nezakončil. To se mu povedlo až následně u pravé tyčky, kde střílel bekhendově po ledě do odkryté branky. Asistence: Vít Jiskra a Tomáš Křehlík.
     
    54:24
    Karlovarští si najeli do první zajímavější akce, kterou zakončoval z levého kruhu Filip Novák. Jeho střela po stahovačce byla ztečována nad branku.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 8. Koláček (Mežnar), 52. Gut (Pech, Zeman) – 17. Bernáth, 37. Křemen (Jiskra), 56. Křemen (Jiskra, Křehlík), 64. Petrov (Bernáth)


    Piráti Chomutov: Běhula (Šatný) – Váchal, Šuráň, Zeman, Beneš, Kleiner, Vaněk, Štochl – Bajer, Vrhel, Chlán, Prokop, Jaroš, Mežnar, Koláček, Koblížek, Pech, Ouřada, Gut.
    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (Kašpar) – Bernáth, Klejna, Pohanka, Kořán, Tureček, Novák, Zavřel – Záruba, Maydl, Prošek, Jiskra, Hotěk, Petrov, Křehlík, Holub, Černý, Křemen.

    Rozhodčí: Petružálek – Tichý, Sýkora
    ocianews.com