Florida – Washington 5:3 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 4:2 (kon.) | NY Islanders – Toronto 1:2 (kon.)
Ottawa – Tampa 2:5 (kon.) | St. Louis – Colorado 3:2 (1:0 po s.n.) | Chicago – Winnipeg 3:4 (po pr.)
Vegas – Edmonton 3:1 (kon.) | Los Angeles – Calgary 2:7 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
2:0 (1:0, 1:0, 0:0)
Banes Motor České Budějovice
Úterý 02.04.2019, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Baráž o extraligu • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:40:12)
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 29 – 30
    Střely mimo: 9 – 9
    Zblokované střely: 16 – 6
    Hity: 10 – 13
    Vhazování: 44 – 32
    Přesilové hry: 1/6 – 0/5
     
    Je konec! Kladno poprvé v letošní baráži vítězí a připisuje si tři body do tabulky, díky čemuž předskakuje svého dnešního soupeře. Motor se sice snažil s výsledkem v poslední periodě ještě něco udělat, ale dnes to nebylo ono. Rytíři si bez větších potíží svůj náskok pohlídali a dnes berou zaslouženou výhru 2:0.
     
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Alespoň nějaký závar před brankou Cikánka jsme dnes také viděli! Martin Jandus nahodil kotouč od modré. Na brankovišti se ještě snažil dorážet Martin Novák, ale Lukáš Cikánek měl kotouč v bezpečí mezi svými betony.
     
    59:30
    Motor je sice v útočném pásmu, ale má problém se dostat do střelecké pozice. Když už jí navíc někdo z hráčů má, tak s pokusem dlouho váhá.
     
    59:00
    Máme zde poslední minutu do konce utkání a vypadá to, že Středočeši to dnes zvládnou. Budějovice sice mají buly v útočném pásmu, už ale také jen minutu.
     
    58:38
    Jihočeši hrají bez gólmana! Musí začít ale od své vlastní branky, protože Kladno dostalo kotouč až do středního pásma.
     
    58:29
    Přesto se ke střele dostal nejlepší střelec Motoru v letošní sezóně – Lukáš Endál. Jeho rána šla ovšem do míst, kde byl Cikánek připravený.
     
    58:03
    Martin Heřman chtěl posunout puk podél mantinelu, ale to nevedlo vůbec k ničemu. Kladno získalo puk, kterého se jen tak nebude chtít zbavit.
     
    57:42
    Patrik Machač jel rychle za pukem, který se nacházel v útočném pásmu. Těsně před ním ho sice odpálil Kváča, jenže jen na zakázané uvolnění.
     
    57:00
    Jakub Strnad v obrovské šanci! Šikovnou kličkou se zbavil posledního obránce, navíc se ocitl ve středu hřiště. vyslal dobrou střelu a zadní tyč, jenže tam se zjevil beton gólmana hostí!
     
    56:37
    Žiga Pavlin je na ledě!
     
    56:00
    Milan Dančišin sice vyhodil, ale to je pro Motor prostě málo. Středočeši si dnes jdou za třemi body a první výhrou v baráži v letošní sezóně.
     
    55:23
    Martin Kehar zvládl zastavit kotouč v útočném pásmu ve velmi těžké pozici. Kladno se tedy drží v útočném pásmu, jenže zatím nestřílí na branku.
     
    54:50
    To ale nebylo vůbec špatné od Motoru! Kutlák hledal krátce po vhazování takovým obloučkem Romana Přikryla, ale od něj se puk dorazil na kladenské hole.
     
    54:37
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Žiga Pavlin – 2 min., vysoká hůl).
     
    54:16
    Žiga Pavlin nyní odvedl svou obrannou práci na jedničku. Již ho napadal jeden z hráčů domácího celku, ovšem obránce hostí to nakonec ustál.
     
    53:40
    Brendon Nash se dostal k velmi pěkné střele od modré! Je otázkou, jestli byla tečovaná, každopádně nakonec zaduněla o zadní mantinel.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 12. Melka (Nash), 36. Nash (Plekanec, Lakos)


    Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) – Kehar, J. Říha, Zajíc, Nash, P. Hořava, Lakos – Zikmund, Plekanec, Jágr – J. Strnad, Vampola, Redlich – Svedlund, Machač, Melka – Š. Bláha, T. Kaut, Hajný – Jelínek.
    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Strmeň) – Pavlin, Pýcha, Plášil, Kutlák, M. Jandus, Vydarený, Kachyňa – Z. Doležal, R. Přikryl, Karabáček – Endál, Gilbert, M. Novák – Doktor, Heřman, Čermák – Babka, Dančišin, Beránek.

    Rozhodčí: Úlehla, Kika – Bryška, Lederer

    Diváci: 4720
    thejrc.org