Roller Storm – Brno 6:9 (kon.) | ILHK Hr. Králové – Černošice 4:7 (kon.) | IHC Olomouc – IHC Kladno 5:2 (kon.)
IHC Nový Jičín – Uh. Brod 11:4 (kon.) | IHC Přerov – Devils Zlín 13:4 (kon.) | IHC Prague Rats – Brno 8:5 (kon.)
Roller Storm – HC Boskovice inline 6:8 (kon.) | IHC Nový Jičín – Devils Zlín 12:6 (kon.) | IHC Přerov – Uh. Brod 15:3 (kon.)
ILHK Hr. Králové – IHC Kladno 6:4 (kon.) | IHC Olomouc – Černošice 11:3 (kon.) | IHC Prague Rats – HC Boskovice inline 9:3 (kon.)
konec
IHC Prague Rats
8:5 (1:2, 1:0, 3:0, 3:3)
Mission Roller Brno
Sobota 04.05.2019, 14:00 • SH Jižní Město, Praha • STILMAT extraliga inline hokeje • 1. kolo
Partner:
     
    Je dobojováno! Po vyrovnané závěrečné čtvrtině se domácí dostali ke konečnému vedení 8:5. (15:14:59)
     
    Konec zápasu.
     
    47:58
    Brno právě vstřelilo branku!
    A ještě v závěru Brňané upravují své vedení zásluhou JANA DUFKA na konečných 8:5. Asistence: Zdeněk Kubica
     
    47:18
    Brno právě vstřelilo branku!
    A z jedné takové se také Brněnští dostali k další gólové trefě. O tu se postaral DOMINIK HRACHOVINA. Asistence: Pavel Strýček.
     
    46:54
    Brňané se ale nevzdávají a stále to zkoušejí. Nájezd Marka Göndöra přinesl Michajlovovi mnoho starostí.
     
    45:38
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Krysy svým dalším protiútokem potvrzují své vedení! Do šance se dostal DAVID BERNAD, který pohotově dopravil kotouč do soupeřovy branky a vrátil svému týmu pětigólový odstup. Asistence: Petr Šinágl.
     
    45:09
    Do souboje jeden na jednoho se dostal Jan Dufek proti Jiřímu Brandejskému! Brněnský útočník navíc dokázal vypálit, ovšem Michajlov vyrazil.
     
    44:50
    Hosté v plném počtu.
     
    43:27
    I přes oslabení se u kotouče stále drží brněnští hráči, konkrétně Pavel Strýček, který vyvezl puk do útočné třetiny. V jeho počínání ho ovšem nikdo nepodpořil, což mělo za následek pražský protiútok.
     
    43:20
    Vyloučení v týmu Mission Roller Brno (Zdeněk Kubica – 1,5 min., podrážení).
     
    42:18
    Brno právě vstřelilo branku!
    Zčistajasna se objevil před Martinem Michajlovem DAVID SEDLÁČEK, který převzal odražený kotouč od gólmana, který z první poslal přímo za záda gólmana pražského týmu. Bez asistence.
     
    40:37
    Velmi pomalý průnik středem hrací plochy zvolil Dominik Hrachovina. Puk do pásma ale dokázal dostat, navíc se s ním i v tomto prostoru udržet, byť za cenu tuhého souboje o něj.
     
    39:31
    Do samostatného průniku se dostal David Bernad. Ten ovšem ani tentokrát nevystřelil, pouze obloučkem objel prostor brankoviště. Na modré čáře následně poslal kotouč křižmo na Martina Tvrzníka.
     
    38:10
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Pražané ve svém útočném apetitu pokračují! Z dalšího brejku dokázal uklidit kotouč do brněnské branky ADAM PŘIBYL, který tím zvyšuje již na rozdíl pěti gólů. Asistence: Petr Šinágl.
     
    36:52
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Ze vzdoroakce ovšem Krysy navyšují své vedení! K zakončení protiútoku se postavil PETR ŠINÁGL, který si navíc připisuje již třetí trefu dnešního utkání! Asistence: Radek Pavlata, David Bernad.
     
    36:14
    Krátký výjezd středem pole zakončil důraznou trefou Pavel Strýček. Kotouč ovšem nedojel až k brance Martina Michajlova.
     
    36:01
    Začala čtvrtá čtvrtina.
     
    Třetí čtvrtina už patřila celkem jednoznačně pražskému týmu, který díky třígólovému přídělu do brněnské branky právě o tři góly dokázal odstoupit a získat tak před závěrečnou čtvrtinou velkou výhodu.
     
    36:00
    Třetí čtvrtina skončila.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 4. Poul (Tvrzník, Šinágl), 21. Šinágl (Bernad), 28. Brandejský (Šinágl), 32. Šinágl, 33. Tvrzník (Šinágl), 37. Šinágl (Pavlata, Bernad), 39. Přibyl (Šinágl), 46. Bernad (Šinágl) – 9. Dufek (Kubica, Strýček), 9. D.Hrachovina (Kubica), 43. Sedláček, 48. D.Hrachovina (Strýček), 48. Dufek (Kubica)


    IHC Prague Rats: Michajlov (Kolinger) – Bernad, Pavlata, Pouska, Přibyl, Tvrzník, Šinágl, Brandejský, Lechner, Poul, Popela.
    Mission Roller Brno: Chvátal (Hrachovina P.) – Kazlepka, Göndör, Sedláček, Strýček, Hrachovina D., Dufek, Skácel, Drobný, Kubica
    thejrc.org