CSKA Sofia – Příbram 3:0 (kon.)
konec
CSKA Sofia
3:0 (2:0)
FK Příbram
Pondělí 24.06.2019, 17:00Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí očekávaným vítězstvím Sofie, která svého soupeře porazila hladce 3:0. I druhý poločas patřil bulharskému celku, který byl i nadále směrem dopředu nebezpečnějším celkem, díky čemuž se radoval ze třetí a poslední branky. Příbram si toho dnes moc nevytvořila, brankáře soupeře nedokázala ani jednou překonat. (18:49:11)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, uvidíme zda sudí ještě něco málo nastaví přes normální čas.
     
    88
    Ani jeden z celků se nyní daleko s míčem nedostal, už delší dobu čekáme na kloudnější zakončení. Příbramští kombinují na vlastní polovině.
     
    85
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. V posledních minutách se nic vážnějšího neděje, míč mají na kopačkách hráči Sofie.
     
    84
    Ve středu hrací plochy si nedovoleným zákrokem pomohl jeden z hráčů Sofie, hlavní sudí tak nařídil volný kop ve prospěch českého celku.
     
    83
    Hrací předmět opět doskákal až na kopačku brankáře Příbrami, který se postaral o rozehrávku od své branky. Sledovali jsme dalekonosný odkop.
     
    82
    Příbram to bude mít v koncovce tohoto zápasu hodně složité. V tuto chvíli prohrává už o tři branky, navíc do konce zápasu nezbývá moc času.
    80. FABRIANI - 3:0
     
    80
    Tým CSKA Sofia právě vstřelil branku!
    Máme tady další branku tohoto zápasu! DIEGO FABRIANI se dostal s míčem až do pokutového území, kde si ho navedl na pravou nohou, díky čemuž dokonale propálil příbramského brankáře.
     
    80
    Další útočnou akci bulharského mužstva zastavil až praporek pomezního sudího, který si všiml ofsajdového postavení jednoho z forvardů.
     
    79
    Před malým momentem jsme sledovali další dalekonosný odkop od branky Příbrami, přičemž ve středovém kruhu zasahoval protihráč.
     
    78
    Žlutou kartu dostává (1.FK Příbram).
     
    74
    Jenomže ani ten nepřinesl nic nebezpečného, přičemž se téměř okamžitě rozvíjel protiútok soupeře, který rovněž nepřinesl nic vážnějšího.
     
    73
    Hlavní sudí má ve druhém dějství opravdu hodně práce. Před malým momentem odpískal další faul, po kterém si Příbram vyzkouší standardku.
     
    72
    Nakonec se jednalo o polovysoký pas, ke kterému se jako první dostal jeden z protihráčů, kterému uskočil míč daleko od nohy, což vedlo k faulu.
     
    71
    Avšak špatná souhra skončila pouze v pokutovém území Příbrami, kde se brankář stará o odkop od své branky, dost možná bude dalekonosný.
     
    70
    Příbram tak přečkala další kritický moment, nicméně i tak stále prohrává o dvě branky. Soupeř si připravuje další autové vhazování zprava.

    David Suchý


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 11. Sow, 41. Enrique, 80. Fabriani


    CSKA Sofia: Černiauskas – Tomás, Galabov, Atanasov, Zanev, Malinov (C), Tiago, Davidov, Henrique, Carey, Sow
    Náhradníci: Šamalanov, Busato, Bod, Pinto, Bikel, Čorbadžijski, Bodurov, Antov, Smolenski, Fabriani, Evander, Mitkov, Wat

    FK Příbram: Boháč – Kopřiva, Kodr, Tregler, Cmiljanovic (25. Mezera), Diviš, Soldát, Květ, Polidar, Alvir, Škoda
    thejrc.org