Karviná – Bohemians 1905 0:0 (kon.) | Zlín – Sparta 0:2 (kon.) | Ostrava – Č. Budějovice 2:1 (kon.)
konec
MFK Karviná
0:0 (0:0)
Bohemians Praha 1905
Neděle 15.09.2019, 15:00 • Městský stadion Karviná, Karviná • FORTUNA:LIGA • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:12:44)
     
    Je konec! Z tohoto utkání si oba týmy nakonec odnášejí po jednom bodu a tato dělba je rozhodně spravedlivá. Bohemians byli lepším týmem v prvním poločase, zatímco Karviná v tom druhém. Rozhodně jsme neviděli nějakou ofenzivní podívanou ani na jedné straně, přesto mohli domácí fotbalisté v samotném závěru rozhodnout o své výhře. To by však nesměl Marek Hanousek z nějakých deseti metrů přestřelit bránu.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Tak to byla ještě gólová šance v podání Karviné v naprostém konci utkání! Marek Hanousek dostal odražený balón, ovšem jeho střela z nějakých deseti metrů šla nad břevno!
     
    90+2
    Domácí fotbalisté byli s míčem na útočné polovině, ale sami se o něj připravili. Vyslali totiž velmi nepřesný oas, který skončil jen v autu.
     
    90+1
    Po rohovém kopu měla Karviná možnost rychlého protiútoku do hodně rozhozené obrany hostů. Tuto možnost ovšem zastavila zpětná přihrávka.
     
    90
    Nastavovat se budou ještě tři minuty!
     
    89
    Jakub Nečas byl faulován na polovině hřiště a v jeho ústech se objevila krev. Následuje krátké ošetření za postranní čárou a standardní situace.
     
    89
    Hra je opravdu hodně kouskována ve druhém poločasu a vypadá to, že dnes se branky opravdu nedočkáme. Základní hrací doba je pomalu za námi.
     
    88
    Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Ondřej Lingr, přichází Valentinov Stivan Petkov.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Josef Jindřišek (Bohemians Praha 1905).
     
    87
    Žlutou kartu dostává Michael Ugwu (Bohemians Praha 1905).
     
    86
    Dlouhý aut v podání Karviné nevypadal vůbec špatně! Nakonec se k balónu dostal Adriel D´Avila Ba Loua, jenž mířil na přední tyč. Tam si však Tomáš Fryšták stihl seběhnout a jeho pokus vyrazit.
     
    85
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Petr Hronek, přichází Jakub Rada.

    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Kamil Vacek, přichází Jakub Nečas.
     
    84
    Ján Krivák zůstal sedět na polovině hřiště a drží se za hlavu, do které dostal při jednom souboji. Jsou k němu voláni lékaři, takže se chvíli hrát nebude.
     
    83
    Matúš Čonka zahrával standardní situaci. Narazil si se svým spoluhráčem, ale jeho následný centr se nedostal přes prvního bránícího hráče.
     
    82
    Z následného rohového kopu nebezpečí nevzniklo. Tomáš Fryšták vyboxoval míč mimo bezprostřední ohrožení, ale Karvinští jsou znovu u balónu.
    81. Lingr zpoza vápna střílel pod břevno, činit se musel Fryšták
     
    81
    Tomáš Fryšták nyní podržel svůj tým! Rána domácího ráče totiž byla tečována a mířila pod břevno. Hostující gólman ovšem vyrazil míč na rohový kop.

    Denisa Józsová

    Branky:

    Karty:   45. V. Vukadinović (KAR), 62. Janečka (KAR), 74. Marek Hanousek (KAR), 78. Krivák (KAR) – 87. Ugwu (BOH), 88. Jindřišek (BOH)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 3:0. Střely mimo: 4:4. Rohy: 5:2.
    MFK Karviná: Hrdlička – Čonka, Kouřil, Krivák, Ndefe – Marek Hanousek – V. Vukadinović (58. Galuška), Lingr (88. Petkov), Janečka (C) (73. Smrž), Ba Loua – Petráň.
    Náhradníci: Pastornický – Puchel, Smrž, Petkov, Putyera, Galuška, Weber.

    Bohemians Praha 1905: Fryšták – Pokorný, Krch, Hůlka – Podaný, Vacek (85. Nečas), Jindřišek (C), M. Havel – Vodháněl, Keita (46. Ugwu), Hronek (85. J. Rada).
    Náhradníci: Valeš – Bartek, Nečas, J. Rada, Vaníček, Puškáč, Ugwu.

    Rozhodčí: Marek – Blažej, Váňa

    Diváci: 3623
    ocianews.com