Česko – Německo 13:0 (kon.)
konec
Česko
13:0 (2:0, 11:0)
Německo
Sobota 29.06.2019, 12:15 • CEM Mar Bella • World Roller Games (junioři)
Partner:
     
    Je dobojováno a po první polovině, kdy zářil německý brankář Dorn se spustil gólostroj, který zastavila až závěrečná siréna za stavu 13:0! Češi ve druhé části utkání získali pohodu na své hokejky a pěknými kombinacemi přehrávali německého soupeře, kterému stihli nasázet za druhou dvacetiminutovku celkem jedenáct přesných zásahů. (13:21:06)
     
    Konec zápasu.
     
    39:45
    Němci z posledních sil vyhazují až za českou branku a už nechtějí inkasovat.
     
    38:40
    Česká čtverka operuje před německou brankou, ale Indrák nyní nedokázal najít místečko v postoji brankáře Lenze.
     
    37:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    JAN MLČÁK dostal kotouč před německou branku a i teď se Lenz snažil roztáhnout, jenže Mlčák si počkal, až německý brankář padne k zemi a pověsil mu kotouč pod víko. Asistence: Daniel Indrák.
     
    36:12
    Znovu to byl Jakub Altrichter, který byl u české šance. Tentokrát hledal hokejku Richarda Hrazdiry, před kterým byl jen padající brankář Německa, jenže ten se dokázal roztáhnout a kotouč vytěsnit.
     
    35:24
    Jakub Altrichter si sjel před německou branku a dostal tam střílená pas, který tečoval do Lenze a poté sebral kotouč, aby mohl i dorážet. Německý brankář i nadvakrát obstál.
     
    34:38
    Benjamine Lenz už pravděpodobně sleduje časomíru a čeká na konec zápasu, protože se na něj valí jedna útočná akce za druhou. Tentokrát si pomohl pravým ramenem, kterým vytěsnil nepříjemnou střelu z levého kruhu.
     
    33:50
    Poté co Češi na chvíli ubrali v tempu, nabral rychlost Martin Ryšavý, jenž před Lenzem šel do dlouhé bekhendové kličky a německého brankáře zachránila tyč!
     
    32:10
    Mlčák si zpracoval kotouč a už byl v mezikruží, odkud mířil mezi betony. Německý brankář nyní drží svůj tým.
     
    31:51
    Hašek hledal spoluhráčovu hokejku před brankou, který zasáhla střílený pas. Lenz ale měl dobrý postřeh a ukryl kotouč v lapačce.
     
    31:17
    Jakub Altrichter si s pukem vyjel na střed, zbavil se obránce a z osy hřiště prověřil Lenze, který zasahuje lapačkou a aspoň na chvíli uklidňuje svůj tým.
     
    30:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jindra tentokrát nešel přímo do branky, ale ještě hledal ANDREJE ADAMCE, který stál na konci akce a Německo inkasuje podvanácté. Asistence: David Jindra.
     
    30:21
    A už to vypadalo, že se Češi budou radovat podvanácté, jenže Jindra tentokrát k zakončení neprošel a těsně před Lenzem mu kotouč odebral německý obránce.
     
    28:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nepolevujeme a Německu nepomohl ani oddechový čas. MARTIN RYŠAVÝ stál na pravém kruhu, kde mu kotouč naservíroval Stanislav Svozil a Ryšavý si poradil, aby jej procedil za Lenze.
     
    28:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    STANISLAV SVOZIL získal puk na středu a akci dva na dva zakončil přesnou střelou kolem nohou obránce, puk zamířil přesně pod vyrážečku. Asistence: Daniel Indrák
     
    28:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to opět JIŘÍ SUHRADA, který prostřelil německého brankáře. Tentokrát natáhl k tvrdé ráně od levého mantinelu a kotouč se zastavil až za Lenzem, který se jen bezradně otočil, aby zkontroloval, že je kotouč za jeho zády. Asistence: Štěpán Turek.
    Takhle nějak zatím vypadá druhá půle zápasu.
     
    27:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Gólostroj nelze zastavit, ani přibrzdit. Na pravé straně měl dostatek prostoru JIŘÍ SUHRADA, který se trefil do horní poloviny německé branky, kam Lenz nedosáhl. Asistence: Jakub Altrichter.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 2. Indrák (Svozil), 15. Hašek (Suhrada), 21. Hašek (Suhrada), 24. Štíbr (Čech), 24. Hašek (Turek), 26. Indrák (Svozil), 28. Čech (Jindra), 28. Suhrada (Altrichter), 29. Suhrada (Turek), 29. Svozil (Indrák), 29. Ryšavý (Svozil), 31. Adamec (Jindra), 38. Mlčák (Indrák)


    Česko: Postava (21. Šarman) – Turek, Hašek, Altrichter, Adamec, Jindra, Svozil, Indrák – Čech, Štíbr, Suhrada, Luža, Hrazdira, Mlčák, Ryšavý.
    Německo: Dorn (21. Lenz) – Schams, Lorei, Schwabauer, Stuermer, Brinkmann, Martin, Rohde, Pohl, Hochmüller, Jacobi, Wiesner, Gawehn.
    bahis siteleri