Kanada – Česko 1:7 (kon.)
konec
Kanada
1:7 (0:4, 1:3)
Česko
Středa 03.07.2019, 18:50 • CEM Mar Bella, Barcelona • World Roller Games (junioři) • Semifinále
Partner:
     
    Finále je na programu zítra od 15:30. O soupeři se ale teprve rozhodne. Postupující vzejde z duelu USA se Španělskem, které je na programu nyní. (20:08:20)
     
    Hotovo, Češi budou hrát finále! Po opatrném úvodu dokázali Kanadu přehrát a zaslouženě vítězí. Ve druhé polovině Češi sice poprvé inkasovali, ale soupeř se dnes jinak nedostal téměř k ničemu a po vyrovnaném zápase v závěru skupiny podlehl dnes jednoznačně.
     
    Konec zápasu.
     
    39:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jak se říká, to nejlepší na závěr! Sedmá trefa Čechů totiž opravdu stála za to, když se na ní podílela celá čtveřice, která naprosto vyšachovala odevzdané Kanaďany. Na konci krásné akce stál DOMINIK LUŽA, jenž zametl kotouč za Currieho. Asistence: Richard Hrazdira.
     
    39:04
    Abbamont si vyměnil puk s Castagnou a Šarman se musel bleskurychle přesouvat ke své tyči. Casstagna však tutovku spálil, respektive vyhořel na dobrém zásahu českého brankáře.
     
    38:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    Kanada to zkusila bez brankáře, ale její hráči naprosto propadli, aby Indrák prostrčil kotouč k ANDREJI ADAMCOVI, který jej dovezl až do branky. Asistence: Daniel Indrák.
     
    37:46
    Kanaďané se stále nevzdávají a maximálně se snaží přidat další branku. Češi se mírně zatáhli a dobře brání.
     
    36:34
    Šikovný Abbamont se u Šarmanovy tyče ihned snažil šťouchnout do puku a dostat jej do branky. Český brankář byl však pozorný.
     
    34:47
    Kanada se dostala do přečíslení tří na jednoho a zakončoval z vrcholu Brandon Bowie. Šarman si ale smlsnul na jeho střele a pohledným zásahem soupeřovo snažení zastavil.
     
    34:11
    David Jindra se sice proháčkoval až před Currieho, ale věděl, že není v ideální pozici, a tak si kotouč podržel a vrátil jej zpět na polovinu.
     
    33:42
    Češi střídali a Kanaďané zkusili od vlastní branky vysunout dlouhý pas. Ten se ale útočníkům nepovedlo zpracovat a poskakující kotouč pak Šarman schoval v lapačce.
     
    32:13
    Kanada v plném počtu.
     
    31:47
    V oslabení prchnul po pravé straně Abbamont a mířil na přední tyč. Šarman kotouč vytlačil ramenem.
     
    30:36
    Z vrcholu kruhu se do toho opřel Dominik Luža. Currie střelu viděl na poslední chvíli a stihl sevřít betony.
     
    30:13
    Andrej Adamec se dostal za kanadskou obranu a Blake Tallas už musel faulovat. Potrestán je za sekání.
     
    29:18
    Daniel Čech byl blízko šesté brance a Currie vůbec nevěděl po jeho zakončení, kde se nachází kotouč. V poslední chvíli jej našel někde pod rukavicí a poté jej i vytlačil z brankoviště.
     
    29:03
    Svozil zrychlil a získal prostor na střelu z pravého kruhu. Currie odolal.
     
    28:01
    Šarman se nacpal ke své tyči a nenechal kanadskému střelci příliš prostoru. Kanada po vstřelené brance zvýšila útočnou aktivitu.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 28. Sutherland (Castagna) – 10. Luža, 10. Suhrada (Luža), 11. Jindra, 18. Svozil (Indrák), 25. Adamec (Altrichter), 39. Adamec (Indrák), 40. Luža (Hrazdira)


    Kanada: Strom (18. Currie) – Castagna, Abbamont, Dalben, Sutherland, Foster, Bowie, Tallas, Piercey, Ro, McEachern, Massé, Genoway.
    Česko: Postava (25. Šarman) – Turek, Hašek, Altrichter, Adamec, Jindra, Svozil, Indrák – Čech, Štíbr, Suhrada, Luža, Hrazdira, Mlčák, Ryšavý.

    Rozhodčí: Telesio, Slaviero
    bahis siteleri