Frýdek-M. – Kokšetau 3:2 (2:1 po s.n.) | Chomutov – Jekatěrinburg 0:4 (kon.) | Litvínov – Kladno 5:4 (po pr.)
Kadaň – Ústí n/L 4:8 (kon.)
konec
SK Trhači Kadaň
4:8 (3:2, 1:4, 0:2)
HC Slovan Ústí nad Labem
Úterý 30.07.2019, 18:00 • ZS Kadaň • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme tu konec dnešního utkání, kde ze záčátku tahal za delší konec tým z Kadaně, ale postupem času získaval ústecký tým nad hrou kontrolu a dokázal dokonat obrat ve druhé třetině. Já Vám děkuji za pozornost a zase někdy na počtěnou u Chance Ligy. (20:12:43)
     
    Konec zápasu.
     
    59:22
    Před koncem ještě zkusil z mezikruží vystřelit Miroslav Kuba, ale vyrážečka hostujícího ochránce svatyně byla přesně tam, kde měla být.
     
    58:30
    Troufám si říci, že dnešní utkání už je rozhodlé. Parádní obrat předvedli hráči svěřenců Mareše a Evana v dnešním utkání. Určitě nebudou pochváleni za úvod utkání, ale přeci jen je to první zápas pro tento ústecký celek, stejně tak, jako pro celek Trhačů.
     
    57:11
    Lehká střela ze středního pásma od Jakuba Trefného, který zkoušel prověřit pozornost Stahla, ale ten byl na zemi rychle a puk odráží do rohu hřiště, kde se k němu dostávají hráči ve žlutomodrém a pokračují do útoku.
     
    56:28
    Na druhé straně vznikla podobná akce, jak ta předchozí, akorát byl u ní Petr Maršoun, kterému se nejdůležitější klička nepodařila, jelikož Štěpánek byl také rychle na zemi, jako jeho brankářský soupeř Stahl.
     
    55:20
    Tak to byla paráda od Martina Dubského, jen tomu chyběla branka, když se dokázal prosmýknout mezi ústeckými hráči a zvolil kličku do backhendu, ale Stahl se roztáhl, jak široký, tak dlouhý a puk zastavil svým betonem, který byl rychle položen na ledě.
     
    54:02
    Obránce Dominik Málek našel na obranné modré čáře Jiřího Severu, který si tečoval přes kadaňského útočníka, ale samostatně se mu ujížděť nepodařilo, jelikož oblafnutý útočník byl opět zpět a puk získal.
     
    52:58
    Nejaktivnější hráč Trhačů v dnešním utkání je jistě Jakub Planý, který opět zkusil vystřelit, ale jeho šance skončila nad klecí Stahla, který si v dnešním utkání pořádně zachytá, jelikož chyb na straně Slovanu je také mnoho.
     
    51:25
    Dubský se snažil nahrát na dobře rozjetého spoluhráče, ale ani na dvakrát se mu to nepodařilo, jelikož puk byl neposedný jak potlouk ve filmu Harryho Pottera.
     
    50:13
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    První využitá přesilová hra Slovanu! Obránce Lukáš Zukal tvrdě vyslal svůj projektil na Štěpánka, ale brankář šel úplně na druhou stranu než puk, jelikož MARTIN TŮMA krásně těčoval puk před jeho brankovištěm. Asistence: Lukáš Zukal, Tomáš Čermák.
     
    49:17
    Obránce Dominik Málek zkusil vystřelit od modré čáry, ale trefil holeně Bárty, který ujížděl chvilku sám na Stahla, ale rybičkou ústecký obránce puk vypíchl a chybu, kterou způsobil, tak napravil.
     
    48:30
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Foltýn – 2 min., hákování).
     
    47:55
    David Stahl se nyní stal čarodějem v ústecké brance, dokázal postupně zamezit i v leže třem střelám najednou. Branku zkoušel vstřelit Müller a postupně i jeho spoluhráči, ale zákroky hostujícího brankáře byly nadpozemské.
     
    46:30
    Lukáš Chalupa vzal puk za svoji brankou, vyměnil si kotouč s Kůsem a pokračoval do útočného pásma, kde nakonec o puk přišel a rozehrávat může Stuchlý, ale to se mu nepodařilo, jelikož rozhodčí Hlinka si vybral stejný směr jako tento mladičký obránce a došlo k menšímu střetu, který diváci ocenili potleskem.
     
    45:21
    Hosté v plném počtu. Trhači nedokázali v této početní výhodě nijak významně ohrozit branku Stahla, který měl lehkou práci s likvidací jedné střely z hokejky Planého.
     
    44:20
    Trhači se stále drrží v útočnému pásmu, až jsem to zakřikl, Roubík získal puk, nahrál na Vildumetze a spolu ujížděli v přečíslení. První jmenovaný krásně vrátil kotouč na Vildumetze, ten brankáře prostřelil, ale obránce rybičkou zastavuje kotouč v brankovišti.
     
    43:31
    Jakub Planý dostal na modré čáře nahrávku od Daniela Poizla, ale prvnímu jmenovanému vůbec střela nesedla, a tak Stahl krayje kotouč na své hrudi.
     
    43:22
    Kadaň už v dnešním utkání dokázala využít přesilovou hru, a tak má další šanci, jelikož Málek byl opravdu před svoji brankou důrazný, za což byl svým brankářem pochválen, ale rozhodčí Hlinka vidí situaci jinak a posílá tohoto urostlého obránce na trestnou lavici.

    Jiří Cícha

    Branky a nahrávky: 3. Kuba (Klodner), 6. Müller (Chalupa, Trefný), 11. Bárta (Kůs, Poizl), 21. Poizl – 5. Roubík (Málek, Severa), 19. Vildumetz (Brož), 23. Severa (Roubík, Brož), 23. Roubík (Vildumetz), 27. Tůma (Maršoun), 35. Severa (Vildumetz, Roubík), 41. Vildumetz, 51. Tůma (Zukal, Čermák)


    SK Trhači Kadaň: Wolf (31. Štěpánek) – Trefný (C), Poizl, Chalupa, Gajdoš, Spálovský, Foltýn, Sysel, Klodner – Řepík, Kůs (A), Bárta – Šulek, Planý, Müller (A), Dubský, Prymula, Zabloudil, Homer, Kuba, Seniov
    HC Slovan Ústí nad Labem: Stahl (Svoboda) – Málek, Brož, Stuchlý, Zukal (A), Hes, Mareš – Severa, Roubík, Vildumetz – Maršoun (C), Čermák, Tůma – Krliš, Dörner, Harkabus

    Rozhodčí: Hlinka, Luczków – Tichý, Bláha
    thejrc.org