Sparta – Litvínov 5:4 (po pr.)
po prodl.
HC Sparta Praha
5:4 (1:3, 2:0, 1:1 - 1:0)
HC VERVA Litvínov
Úterý 15.10.2019, 18:30 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to už pro dnešek všechno. Děkuji Vám za pozornost a u dalších online přenosů z O2 areny se budu těšit! Mějte se fajn, na počtenou! (21:15:16)
     
    Utkání je za námi! V prodloužení byli více šťastnější domácí, když se prosadil po svém sólu Miroslav Forman. Sparťané z toho utkání berou dva body, Litvínov si domů odváží jeden bod.
     
    Konec zápasu.
    61:18 Miroslav FORMAN - 5:4
     
    61:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    Halou zní "Pátá"! Tak tohle byla one man show MIROSLAVA FORMANA, který si sebral puk ve vlastním pásmu, rozjel se, udělal kličku poslednímu obránci a jeho přihrávku si do vlastní sítě srazil brankář Janus. Sparťané vítězí. Bez asistence.
     
    60:59
    Petr Kalina střílel z levé strany na Jaroslava Januse. Litvínovský gólman se stačil přesunout a nedovolil sparťanskému obránci skórovat.
     
    60:25
    Jako první se do útočného pásma podívali Litvínovští. Lukeš ale neudržel kotouč v rohu kluziště, na druhé straně zase nebyli úspěšní domácí hokejisté.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Střela na branku: 7 – 8
     
    Prodloužení začne přibližně v 21:10 hodin.
     
    Ve třetí třetině dostal zpátky své mužstvo do vedení Viktor Hübl, za domácí se prosadil Andrej Kudrna. K vidění byly poté zajímavé šance, další branku jsme ale již nezaznamenali. Po šedesáti minutách tedy nemáme jasného vítěze. Za malý okamžik bude následovat prodloužení.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:56
    Kudrna ještě posílal kotouč do brankoviště zpoza branky, ale tam nikdo v bílém nebyl. Litvínov posílá kotouč do středního pásma, jdeme do prodloužení.
     
    59:23
    Poslední minuta třetí třetiny. Polášek rozehrává na svého spoluhráče, před ním ale hrají hosté. Machovský nakonec čelil nahození, hra je opět přerušena.
     
    58:43
    Jánošík ustál souboj za brankou Januse, ale domácí se přesto dostali do zajímavé šance. Forman hledal své spoluhráče na středu hřiště, ale neúspěšně.
     
    58:18
    Andrej Kudrna vydoloval kotouč od mantinelu a Dvořák mohl střílet od modré čáry. Rána domácího obránce byla přizvednuta do ochranné sítě.
     
    57:36
    Petružálkovi se nepodařilo protečovat kotouč přes Kalinu, který ještě stihl zavřít mantinel na pravé straně. Poté se ale přeci jenom Litvínovští dostávají ven.
     
    57:21
    Lukáš Pech byl trochu otřesený po tvrdém hitu od protihráče, ale všechno se obejde bez vyloučení. Hra bude za chvíli pokračovat ve středním pásmu.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 1. Polášek (Pech), 32. Forman (Ďaloga), 35. Pech (Forman), 56. Kudrna, 62. Forman – 10. Jarůšek, 14. Myšák (Štich, Gerhát), 18. M. Hanzl (Petružálek, Jarůšek), 41. V. Hübl (Kašpar)


    HC Sparta Praha: Machovský (J. Sedláček) – Košťálek, Polášek, Kalina, Blain, Ďaloga, T. Pavelka, Tomáš Dvořák – Forman, Pech, Řepík – Kudrna, V. Růžička, Říčka – Dvořáček, Sukeľ, Buchtele – Rousek, Tomášek, Smejkal.
    HC VERVA Litvínov: Janus (Honzík) – Kubát, Jánošík, Ščotka, J. Říha, L. Doudera, Štich – F. Lukeš, V. Hübl, Kašpar – Jarůšek, M. Hanzl, Petružálek – Válek, Zygmunt, Jurčík – Gerhát, J. Mikúš, Myšák – Helt.

    Rozhodčí: Hodek, Kika – Malý, Pešek

    Diváci: 8810
    ocianews.com