Kometa Brno – Mountfield HK 2:1 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 6:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
6:2 (1:0, 3:0, 2:2)
BK Mladá Boleslav
Úterý 18.02.2020, 18:30 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Sparťané tak mají v kapse další výhru, Boleslavští se vracejí domů s prázdnou. To byla ode mě poslední informace. Mějte se hezky a na zápase se Zlínem, na počtenou! (21:03:43)
     
    Utkání je za námi! Ve třetí třetině se sice prosadil Radim Zohorna a Jan Stránský, ale za domácí pečetili tříbodové vítězství Matúš Sukeĺ a gólový účet uzavřel za tímto duelem David Dvořáček.
     
    Konec zápasu.
     
    59:39
    Pavelka nyní dohrál jednoho z boleslavských soupeřů u mantinelu a hned po odpískání se za svůj čin omlouvá. Je jasné, že tři body zůstanou na Spartě.
     
    58:54
    A mohlo být pro domácí ještě lépe! Lukáš Rousek se dostal za obranu Bruslařů, Peterse sice překonal, ale puk se otřel o tyčku!
    58:18 David DVOŘÁČEK - 6:2
     
    58:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    A sparťané stejně jako v neděli i dnes dávají šestou branku! U puku se nejrychleji zjevil DAVID DVOŘÁČEK, který tak překonal boleslavského brankáře svou přesnou střelou. Asistence: David Vitouch.
     
    58:15
    Na druhé straně střílel po zmatcích v útočném pásmu Sparty Dvořáček, ale jeho ránu si Peters bez větších problémů pohlídal a přerušil hru svým zákrokem.
     
    57:43
    Zohorna čekal, kde puk vyplave před Sedláčkem, u branky byl přítomen také Šťastný, ale Pavelka dobře zapracoval a dostal puk aspoň do středního pásma.
     
    56:54
    Kašpar zkusil překvapit Sedláčka střelou z pravého kruhu od mantinelu, sparťanský brankář si i přes clonu dvou bránících hráčů našel dobrý výhled.
     
    55:59
    Martin Pláněk si sjel na pobídku od svého spoluhráče, ale Sedláček i za pomoci svých obránců celou situaci ustál a sparťané už dostávají puk do bezpečí.
     
    55:39
    Klepiš rozjel další útok ve středním pásmu, po jeho předávce střílel Ondřej Najman, který si však na brankáře Sedláčka nepřišel. Hra je tak přerušena.
     
    55:23
    Robert Říčka už nevybojoval kotouč v útočném pásmu, ale Šťastný byl na modré čáře příliš moc rychlý. Rozhodčí tak píská postavení mimo hru.
     
    54:56
    Růžička vyhrál buly na Kalinu, který rozjel na pravé straně Kudrnu. Sparťanský rychlík nastřelil jen brankáře Peterse. Dnes je tu 8 373 diváků!
     
    54:19
    Pech si vzal kotouč ve středním pásmu, v útoku si ho prohodil s Buchtelem, ale sparťané nějakou další kombinaci už nevymysleli. Boleslavští kontrolují puk.
    53:12 Jan STRÁNSKÝ - 5:2
     
    53:12
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté se usadili v útočném pásmu, Bernad posunul kotouč na modrou JANU STRÁNSKÉMU, který svižnou ranou propálil brankáře Sedláčka. Boleslav je zpátky v zápase. Asistence: David Bernad, Jakub Klepiš.
     
    52:20
    A na ledě se přiostřuje. Forman (SPA) teď skolil jednoho z Boleslavských na zem a bude se vylučovat. Boleslavští budou hrát v přesilové hře pět na čtyři.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 5. Řepík (Pech), 22. Kudrna (Pech, Buchtele), 29. Řepík (Pech), 38. Pech (Forman, Blain), 50. Sukeľ (Jurčina, Pech), 59. Dvořáček (Vitouch) – 43. R. Zohorna (Zbořil, Kašpar), 54. J. Stránský (Bernad, Klepiš)


    HC Sparta Praha: J. Sedláček (Cichoň) – Kalina, Blain, Jurčina, T. Pavelka, Tomáš Dvořák, Košťálek, Poizl – Rousek, Sukeľ, Řepík – Říčka, V. Růžička, Kudrna – Buchtele, Pech, Forman – Dvořáček, Vitouch, Pšenička.
    BK Mladá Boleslav: Peters (Krošelj) – Hrdinka, Ševc, Dlapa, Pláněk, Hrbas, Fillman, Bernad – Skalický, Zbořil, Klepiš – R. Zohorna, Jeglič, Šťastný – Lunter, Bičevskis, Kašpar – J. Stránský, Najman, P. Kousal.

    Rozhodčí: Lacina, Hejduk – Komárek, Rampír

    Diváci: 8 373
    ocianews.com