Zlín – Litvínov 4:3 (po pr.) | Vítkovice – Mladá Boleslav 2:3 (0:1 po s.n.) | K. Vary – Mountfield HK 4:3 (2:0 po s.n.)
Kometa Brno – Liberec 3:2 (kon.) | Pardubice – Plzeň 3:1 (kon.) | Olomouc – Třinec 1:2 (kon.)
po prodl.
Berani Zlín
4:3 (0:1, 3:0, 0:2 - 1:0)
HC VERVA Litvínov
Pátek 28.02.2020, 17:30 • ZS Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 49. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:08:19)
     
    Dnešní utkání sledovalo 4 647 diváků.
     
    Střely na branku: 36 – 32
     
    Je dobojováno. Nastavená hrací doba trvala jen něco málo přes minutu, když vystřelil bod navíc pro Berany Antonín Honejsek. Hosté tak z ledu Zlína vezou alespoň bod. Vzhledem k průběhu utkání tak může mít cenu zlata.
     
    Konec zápasu.
    61:19 Antonín HONEJSEK - 4:3
     
    61:19
    Zlín právě vstřelil branku!
    Na začátku dvaašedesáté minuty se před Januse dostal ANTONÍN HONEJSEK, jenž ho poté zblízka vykoupal a zakončil k jeho pravé tyči – 4:3. Berani tak berou bonusový bod navíc. Hosté ale musí být s bodovým ziskem určitě spokojeni, neboť ještě v průběhu třetí třetiny prohrávali o dva góly. Bez asistence.
     
    60:50
    Lukešova střela rozvlnila domácí síť, ale pouze tu boční. První akce hostů byla neúspěšná a domácí nahodili puk do hostujícího teritoria. Do dalšího útoku tak jdou Litvínovští.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Střely na branku: 35 – 30
     
    Základní hrací doba je minulostí a jelikož se hostům dvěma góly povedlo vyrovnat a skóre se už neměnilo, zápas tak došel do nastavené hrací doby. Pokud se ani v ní nerozhodne, dojde na samostatné nájezdy. Zápas mezi Zlínem a Litvínovem tak pokračuje dále.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:58
    Jurčík převzal přihrávku od Moravčíka už v ofsajdovém postavení a dvě vteřiny před vypršením základní hrací doby se tak ještě bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    59:42
    Libor Kašík zakročil po hostující střele a kotouč skončil v ochranné síti. Hra je tedy zastavena a buly proběhne po jeho levé ruce.
     
    59:14
    František Lukeš vyslal jedovatou střelu na Libora Kašíka, ale nedokázal ho překonat. Na druhou stranu pak hned spěchají zase Berani.
     
    58:57
    Obrana Zlína vytěsnila puk do bezpečí a ten se ocitl ve středním pásmu.
     
    58:25
    Jiří Říha pálil z vrcholu pravého kruhu a jeho dělovku schytal do brusle jeden z domácích beků. Hosté stále útočí a snaží se strhnout vedení na svou stranu.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 24. Ferenc (Šlahař, Freibergs), 39. Herman (Dufek, Claireaux), 40. Köhler (Freibergs, Fořt), 62. Honejsek – 7. Jánský (Válek), 52. Kudla (Jurčík, Jánský), 54. Jánský (Moravčík)


    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Nosek (A), M. Novotný, Ferenc, Freibergs, Buchta, Řezníček, Gazda – Fryšara, Fořt (A), Köhler – Šlahař, Honejsek, Okál – Dufek, Claireaux, Herman – J. Ondráček, P. Sedláček, Kubiš (C).
    HC VERVA Litvínov: Janus (Honzík) – Moravčík, J. Říha, Ščotka (A), Štich, Kudla, L. Doudera – Jarůšek, Mahbod, Hedberg – F. Lukeš, V. Hübl (C), Pospíšil – Trávníček (A), Jurčík, Helt – Válek, Gerhát, Jánský.

    Rozhodčí: Hradil, Svoboda – Brejcha, Jelínek

    Diváci: 4 647
    thejrc.org