Motor ČB – Benátky n/J 5:2 (kon.) | Poruba 2011 – Třebíč 4:2 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:2 (1:1, 2:1, 2:0)
HC Benátky nad Jizerou
Čtvrtek 31.10.2019, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (21:44:35)
     
    Statistiky po celém utkání:

    Střely na branku: 24 – 31
    Střely mimo: 20 – 11
    Zblokované: 16 – 8
    Vhazování: 35 – 24
    Trestné minuty: 12 – 14
     
    V dnešním utkání nakonec celkem jasně zvítězil Motor, i když se jeho vedení nerodilo lehce. Ve třetí části však přidal ještě dvě branky, a to zásluhou Romana Přikryla, od jehož zápěstí se kotouč odrazil mezi betony Žajdlíka. U druhou se v samém závěru postaral Matouš Venkrbec, který využil přečíslení dva na jednoho. České Budějovice tak zapisují už devátou výhru v řadě a o tu desátou budou bojovat na ledě pražské Slavie už v sobotu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
     
    58:06
    Před námi je posledních několik okamžiků v této periodě. Domácí sice hrají oslabení, ale dneska už má tři body jisté. Benátky to ani nezkouší bez brankáře.
     
    57:36
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Matouš Venkrbec – 2 min., podrážení).
    57:16 Matouš VENKRBEC - 5:2
     
    57:16
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor střílí pátou branku v tomto utkání a definitivně rozhoduje o své výhře za tři body! Lukáš Endál vybojoval puk a vyslal spoluhráče do přečíslení. Plášil nakonec vrátil puk na MATOUŠE VENKRBCE, jenž měl jednoduchou pozici. Asistence: Karel Plášil a Lukáš Endál.
     
    56:58
    Pavel Pýcha nyní mohl vyjet proti kotouči, ale nejspíše se zalekl soupeře. Středočeši ale o puk přišli.
     
    56:13
    Motor nyní zamkl na chvilku svého soupeře, ale nic moc z toho nevytěžil. Přesto se pomalu ale jistě blíží zápas ke svému konci.
     
    55:25
    Václav Karabáček a Zdeněk Doležal napadli rozehrávku soupeře, který to však dobře vykombinoval. Nakonec přišla střela z první, ale ta zaduněla o mantinel.
     
    54:57
    Benátky nad Jizerou se sice snaží, ale je vidět, že poslední dobou nejsou zrovna v herní pohodě. Přesto vybojovaly vhazování v útočné třetině.
     
    54:22
    René Vydarený je na ledě!
     
    53:45
    Vojtěch Jiruš bojoval nyní na zemi o kotouč a jeho spoluhráči mu nakonec pomohli. Hosté tedy mohou v přesilovce konečně něco vymyslet.
     
    53:08
    Nyní jsou už hosté v útočném pásmu, ale moc dlouho tam tedy nepobyli. Sami se totiž vyhnali velmi nepřesným pasem, který skončil až u jejich gólmana.
     
    52:34
    Velká šance Motoru! Matouš Venkrbec se dostal do samostatného úniku a nenechal se odradit ani hokejkou soupeře. Předvedl kličku do forhendu, ale branku těsně minul!
     
    52:22
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (René Vydarený – 2 min., hákování).
     
    52:01
    Radek Prokeš se snažil napadat rozehru soupeře a ke střele se málem dostal Jan Veselý, ten si nakonec ale v těžké pozici nedokázal zpracovat puk.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 12. M. Novák (Endál, Plášil), 34. Lytvynov (Karabáček), 38. R. Přikryl (Pýcha, Z. Doležal), 45. R. Přikryl (Plášil, Karabáček), 58. Venkrbec (Plášil, Endál) – 7. Průžek (R. Duda), 39. Průžek (Bukač, Hampl)


    Banes Motor České Budějovice: Klouček (Strmeň) – Pýcha, Plášil, Vydarený, Lytvynov, Pavel – Christov, Venkrbec, Holec – M. Novák, R. Přikryl, Z. Doležal – Karabáček, Prokeš, Endál – Šimánek, Gilbert, J. Veselý – Beránek, Babka.
    HC Benátky nad Jizerou: Žajdlík (Hrstka) – Buchtela, Kunst, Bukač, Havlín, Niko, Kovář, Hampl – R. Duda, Šír, Průžek – Rychlovský, Najman, Klapka – Jiruš, Chrtek, Wiencek – Drábek, Šafařovský, Šeliga.

    Rozhodčí: Doležal, Kopeček – Kreuzer, Polonyi

    Diváci: 5465
    thejrc.org