CSKA Moskva – Vítkovice 2:4 (kon.) | Třinec – Jaroslavl 2:3 (kon.) | IHS Riga – Sparta 2:5 (kon.)
Malmö Redhawks – K. Vary 2:6 (kon.)
konec
Malmö Redhawks
2:6 (0:1, 1:2, 1:3)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 09.08.2019, 15:30 • WERK ARENA, Třinec • President Cup
Partner:
     
    Pro dnešek je to ode mne vše, děkuji za pozornost. (17:50:47)
     
    Energie si 3. třetinu zkušeně pohlídala a nedovolila soupeři zdramatizování utkání. Po brankách Ondřeje Matase a Robina Sapouška se dostalo do vedení 5:2. Rudí jestřábi dokázali na nepříznivý vývoj zareagovat až v 50. minutě, kdy se díky své aktivitě před brankou prosadil Elton Möller a nekompromisně propálil Malečka. Necelé dvě minuty před koncem třetiny pečetil výhru Energetiků Ondřej Prihoda, který donutil Anderssona inkasovat po šesté.
     
    Nejlepší hráči utkání

    Freddie Larsson (MLM) – Bulka Kryštof (KVA)
     
    Konec zápasu.
     
    59:12
    Zápas se už pomaličku ale jistě dohrává. Energetici už ví, že si z dnešního duelu odnesou 3 body a nikam se neženou.
     
    57:30
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A je hotovo! Před svatyní Anderssona se nejlépe zorientoval ONDŘEJ PRIHODA, který překonal švédského brankáře střelou ke vzdálenější tyči. Asistence: Robin Sapoušek a Samuel Šmajda.
     
    56:57
    Rymon nyní zavezl přes osu hřiště kotouč až do pásma, kde předal kotouč Proškovi, který vypálil od modré. Jeho poku Andersson kryje.
     
    55:43
    Energetici jsou na puku a prozatím kontrolují hru.
     
    50:33
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovy Vary odskakují opět do tříbrankového trháku. Andersson inkasuje po střele ROBINA SAPOUŠKA po páté.Asistence: Dominik Rymon.
     
    50:17
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen Malmö snižuje a proměňuje přesilovku. V skrumáži před brankou se nejlépe zorientoval ELTON MÖLLER. Asistence: Oscar Hed a Eric Flood.
     
    49:05
    Malmö střídá. Do útočné třetiny se snaží dostat čerstvá síla vedená Henériusem, zatím se však do větších šancí nedostává.
     
    48:05
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Vogel – 2 min., napadení).
     
    46:47
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie odskakuje svému soupeři na rozdíl tří branek. Anderssona překonal po kombinaci s Patrikem Hohlem a Petrem Houdkem ONDŘEJ MATAS. Asistence: Patrik Hohl a Petr Houdek.
     
    45:59
    Malmö se po dlouhé době dostalo na kotouč. Z levého kruhu pálil Plato, Maleček si s jeho střelou poradil.
     
    44:53
    Energetici jsou i díky předešlé přesilovce téměř stále na puku a motají Malmö hlavu.
     
    44:39
    Malmö v plném počtu.
     
    43:01
    Hohl nahodil na Anderssona kotouč, který byl lehce tečován Botošem, Andersson na tuto teč zareagoval skvěle a střelu vyrazil svým pravým betonem.
     
    42:34
    Vyloučení v týmu Malmö Redhawks (Winblad – 2 min., podrážení).
     
    40:40
    Möller si nyní elegantně dostal až za branku soupeře, kde se snažil najít jednoho ze svých spoluhráčů. Zolnaj celou situaci přečetl a kombinaci překazil.

    Dominik Stošek

    Branky a nahrávky: 34. Larsson (Jarnvi, Carlzhon), 51. Möller (Hed, Flood) – 7. Botoš (Šlechta, Hohl), 28. Rymon (Botoš, Šmajda), 30. Rymon (Šmajda, Sapoušek), 47. Matas (Hohl, Houdek), 51. Sapoušek (Rymon), 58. Prihoda (Sapoušek, Šmajda)


    Malmö Redhawks: Andersson (Linde) – Käller, Bardeman, Lidman, Carlzhon, Kellander, Schalin, Nilsson, Henérius (C) – Jarnvi, Pettersson, Magnusson, Axelsson, Hed (A), Winblad, Möller, Berg, Larsson, Janebrant, Plato, Ahlgren (A), Flood.
    HC Energie Karlovy Vary: Maleček (Kubát) – Bulka, Hohl, Houdek (C), Prošek, Vogel, Zolnaj – Blecha, Botoš (A), Černý, März (A), Matas, Prihoda, Rymon, Sapoušek, Šmajda, Dvořák, Hofmann, Pastor, Skuhravý, Šlechta.
    thejrc.org