Chomutov – Mladá Boleslav 4:3 (po pr.) | Jungadler Mannheim – Mountfield HK 2:10 (kon.)
konec
Jungadler Mannheim
2:10 (0:0, 0:5, 2:5)
Mountfield HK
Pátek 16.08.2019, 18:00 • KV Arena • O pohár hejtmana Karlovarského kraje
Partner:
     
    Jako v obou světových válkách i nyní bylo Německo nakonec tvrdě převálcováno, v roli porotce, soudce i kata tentokrát stáli junioři s Hradce Králové. Ačkoliv začal celý duel poměrně v klidu a po první třetině svítilo na kostce stále skóre 0:0, v obou následujících třetinách už bílo-černý tajfun nasázel shodně pět branek a nakonec vyhrál naprosto s přehledem 10:2. Na počtenou se s vámi loučí David Sokol. (20:05:31)
     
    Konec zápasu.
     
    58:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme tu opravdu desítku! Jestli něco Mannheim hrubě neumí, tak to je hlídání křižných pasů před prázdnou branku, přesně to totiž Mountfield opět předvedl a znovu z takové situace skóroval, tentokrát si za obranou počíhal MARCO LUKAČKA a výsledek nikoho nepřekvapil. Asistence: Vojtěch Síla, Matěj Morong.
     
    57:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfieldu chybí jen jediný další úspěch do dvouciferného skóre. Další přesilovku využívá , který si zkušeně počíhal PETR POPPEL u pravé tyčky a sotva se k němu puk odrazil, nemohl se mýlit. Bez asistence.
     
    57:38
    V souboji u hrazení navíc soupeře nedovoleně seknul Jan-Luca Schumacher (JMA) a domácí míří opět do čtyř.
     
    57:22
    Po dlouhé době si sáhl na kotouč i Sajdl, ovšem nejednalo se o žádnou nebezpečnou situaci, jen odrazil nahození ze středního pásma na hokejku spoluhráče.
     
    56:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    V bezpečí ale dlouho nezůstal, sotva se hosté vrátili do útočného pásma, zahájili svou známou nebezpečnou kombinační hru. Tentokrát však měli trochu štěstí, střílená přihrávka do slotu se totiž odrazila přímo ke vzdálenější tyči, kam zrovna z rohu hřiště dojížděl JAROSLAV KAŠPAR a bleskově zasunul za McIntyra. Asistence: Martin Janda, Dominik Houdek.
     
    55:58
    Zlomená hokejka kazí hostující střelu a Jungadler posílá kotouč do bezpečí.
     
    55:29
    Po souboji s Olegem Leonem Tschwanowem (JMA) skončil na zemi Lukačka, ne však svou vůlí, ale kvůli nedovoleně umístěné hokejce hráče Mannheimu, který si tak vysloužil menší trest.
     
    55:04
    Rychlý Sílův bekhend schoval McIntyre do náruče.
     
    54:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nováček Hejmanského poháru školí zkušeného soupeře! Další nezastavitelná kombinace na jeden dotek po pár milimetrových přihrávkách skončila na hokejce MARKA TECLA, jenž se z kraje brankoviště nemohl mýlit a zakončil do zívající klece. Asistence: Petr Poppel, Tadeáš Pinkas.
     
    53:45
    Ďurišovu střelu od pravého mantinelu vyrazil McIntyre vysoko nad, padající puk si pak nejlépe zpracoval jeden z německých hráčů.
     
    52:59
    Thiel to z dálky trochu přehnal a přestřelil o dobrý půlmetr. Sajdl se raději o fotbalovou hlavičku nepokoušel.
     
    52:44
    Střídající hráči Mountfieldu se musí vrátit, vyhodili totiž na zakázané uvolnění.
     
    51:36
    Jungadler Mannheim právě vstřelili branku!
    A poprvé v utkání chybuje i Tomáš Sajdl, Mannheim ze všech sil bojoval a to mu přináší ovoce. Z levé strany po zemi poslal kotouč na branku JOHN BRODA a jeho pokus překvapivě prošel pod betonem královéhradeckého gólmana. Asistence: Lukas Ribarik.
     
    50:47
    Pěnčík je na ledě, Hradec tedy ve čtyřech.
     
    50:17
    Avšak teď může být trošku "besser", Mountfield totiž trpí svou nedisciplinovaností, tentokrát se krosčeku dopustil Jakub Naar (HKM) a je tu další krátká přesilovka 5 na 3 pro domácí.
     
    49:29
    Kapitán Mannheimu Jan-Luca Schumacher sice motivuje svůj tým hlasitými slovy "alles gute", nicméně je potřeba říci, že situace Jungadleru opravdu "gut" není.
     
    49:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Zato Mountfield skóruje ve čtyřech, obrovskou hrubku předvedl Justin McIntyre, ten totiž nechal za svá záda propadnout zdánlivě zcela bezpečné nahození PETRA POPPELA z dálky. Bez asistence.

    David Sokol

    Branky a nahrávky: 47. Ribarik (Schumacher), 52. Broda (Ribarik) – 21. Poppel (Pinkas, Pěnčík), 28. Ďuriš (Šedivý), 31. Šedivý (Voňka, Budina), 34. Naar (Síla), 40. Morong (Síla, Pěnčík), 50. Poppel, 55. Tecl (Poppel, Pinkas), 57. Kašpar (Janda, Houdek), 58. Poppel, 59. Lukačka (Síla, Morong)


    Jungadler Mannheim: McIntyre (Göhr) – Ramoser, Dunham, Tuchel, Broda, Ribarik, Stowasser, Ebi-Schmidt, Kranz, Schuster, Zbaranski, Zap, Schumacher, Majewski, Pilu, Raab, Dziambor, Elias, Dziambor, Elias, Tschwanow, Thiel, Preto
    Mountfield HK: Sajdl (Tichý) – Houdek, Váchal, Lukačka, Ďuriš, Voňka, Pinkas, Budina, Naar, Kašpar, Síla, Janoušek, Perička, Pelda, Pěňčík, Lang, Janda, Šedivý, Morong, Tecl, Poppel
    thejrc.org