Třinec – Kladno 6:2 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 4:1 (kon.)
Vítkovice – Olomouc 1:2 (po pr.) | K. Vary – Zlín 2:1 (kon.)
po prodl.
HC Motor České Budějovice
2:3 (0:0, 1:1, 1:1 - 0:1)
BK Mladá Boleslav
Pátek 13.09.2019, 17:30 • Budvar aréna • turnaj O Pohár DHL • 3. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (19:39:37)
     
    64:31
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Máme rozhodnuto! Na jedné straně Motor dvakrát neproměnil velkou šanci, Boleslav tu svou ano! Vladislav Houška poslal přihrávku na ERICA MEŽNARA, který rozradostnil svůj tým! Asistence: Vladislav Houška.
     
    63:21
    Hraje se sice tři na tři, ovšem moc příležitostí nyní k vidění nebylo. Matěj Houška až nyní pálil z vrcholku kruhu, ale přestřelil jen na pravou tyčku.
     
    61:55
    Jakub Čížek společně se spoluhráčem ujel do přečíslení dva na jednoho, ovšem ani z toho rozhodnutí utkání není! Právě budějovický útočník zakončoval do boční síťky, ovšem trefil jen boční síťku.
     
    60:40
    Mohlo být rozhodnuto! Mladá Boleslav na jedné straně nepřesně zakombinovala, z čehož těžil Aleš Řezáč, jenž ujel sám na bránu! Jeho pokus pak ale zaduněl jen o zadní mantinel!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:57
    S posledními sekundami se Mladá Boleslav držela v pásmu, ale vyrovnaný stav neohrozila. Zřejmě tedy přijde na řadu prodloužení!
     
    58:31
    Mohlo být rozhodnuto! Jan Janoch dostal dobrou přihrávku před branku. Byl tam zcela sám. Kotouč, který se k němu snesl, napálil z první, ale Zeithaml se dobře přemístil a předvedl velmi důležitý zákrok.
     
    56:52
    V posledních okamžicích mladoboleslavští hokejisté soupeře k puku moc nepouštějíl. Zatím jejich snažení ke kýžené trefě ale nevede.
     
    55:00
    Štěpán Dudycha zkoušel v rychlosti zakončit, nicméně jeho pokus neměl potřebnou razanci a k brance nakonec vůbec nedoputoval.
     
    53:44
    Václav Svach na poslední chvíli skočil jednomu z mladoboleslavských útočníků pod nohy, aby zabránli jeho nebezpečnému útočnému snažení. Budějovický obránce dobře zasáhl a mladoboleslavský postup zabránil.
     
    52:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mámě opět srovnáno! JAKUB PETRŽILKA vystihl nepřesnou přihrávku jednoho z domácích hráčů, vydal se do úniku, a ten zakončil nekompromisní střelou do růžku. Bez asistence.
     
    51:52
    Karel Klikorka vystřelil od modré čáry, nicméně střela mu nesedla, odrazila se od jednoho z obránců, a skončila mimo hrací plochu. Jeden z menších fanoušků si tak může doběhnou pro suvenýr.
     
    50:55
    Miroslav Vasilev se otočil a v rychlosti nahazoval kotouč z větší vzdálenosti. Bohužel pro něj ale nezamířil přesně, a tak jeho pokus nikomu starosti nenadělal.
     
    50:12
    Třetí perioda se nám přehoupla do své druhé poloviny. V tom čase pálil Eric Mežnar k bližší tyči, ovšem nepřesně. Na druhou stranu se pak vydal Motor a soupeřova brankáře k zákroku již přinutil.
     
    49:43
    Jeden z českobudějovických hokejistů zkoušel rozehrát ze středního pásma, ovšem kotouč poslal jen za Zeithamlovu svatyni, a sudí je tak nucen odpískat zakázané uvolnění.
     
    48:54
    Českobudějovická střídačka v čele s Lubošem Robem a Jiřím Hanzalem si bere oddychový čas. Poté se bude vhazovat v útočném pásmu, po Zeithamlově pravici.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 23. Vaculík (Ryba), 42. V. Doktor (Pavlát) – 33. V. Houška (M. Houška, Šíma), 53. Petržilka, 65. Mežnar (Houška)


    HC Motor České Budějovice: Dvořák (Ludvík) – Najman, Hubata, Svach, Pavlát, J. Novák, Doktor – Matoušek, Vaculík, Řezáč, Anderle, M. Masopust, Pouzar, Ryba, Janoch, Schwartz, Čížek, Silný, Krcho
    BK Mladá Boleslav: Zeithaml (Kmec) – Klikorka, Sýkora, Dotter, M. Houška, Vacík, Dudycha, Schulz, Závora, Dlask, Petržilka, Mežnar, Moucha, V. Houška, Petriska, Vasilev, Moravčík, Šíma, Simon

    Rozhodčí: Souček – Jindra, Zíka
    thejrc.org