Plzeň – Kometa Brno 4:2 (kon.) | Zlín – Mountfield HK 0:4 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 9:1 (kon.)
Liberec – Třinec 5:0 (kon.) | Olomouc – Litvínov 3:1 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 3:1 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
6:5 (0:4, 3:1, 3:0)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 06.12.2019, 17:00turnaj O Pohár DHL • 24. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (19:03:37)
     
    59:40
    Vítkovice mohly srovnat, ale nepodařilo se jim to! Václav Svach totiž zastavil křižnou přihrávku jen bruslí, kdy Dvořák musel předvést důležitý zákrok betonem, ale kotouč udržel před brankovou čárou!
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
     
    58:30
    Jan Bernovský si najel na odražený kotouč od mantinelu. Vůbec se s tím nepáral a vyslal střelu zápěstím. Tu ale Dvořák vyrazil do rohu kluziště.
     
    57:58
    Hosté to zkoušejí se šesti bruslaři v poli!
     
    57:58
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:58
    Jihočeši se nyní v podstatě brání a budou to mít ještě v tomto zápase hodně těžké. Nyní poslali kotouč jen na zakázané uvolnění a unavená pětka musí zůstat.
     
    57:05
    Oddechový čas pro domácí.
     
    57:05
    Během posledních dvou minut jsme dvakrát viděli přihrávku rukou. Tu druhou zapsali domácí hráči.
     
    56:36
    Vítkovicím chybí posledních tři a půl minuty na to, aby alespoň srovnaly dnešní zápas. Přece jen vedly o čtyři branky a už o gól prohrávají.
     
    55:40
    Čárový sudí dnes již poněkolikáté přerušil atak útočícího týmu. Již několikrát totiž zastavil kotouč na modré, který hostující celek následně ztratil.
     
    54:46
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor otáčí stav dnešního zápasu a předvádí málo vídaný obrat! Celé přečíslení dva na jednoho na sebe vzal JAKUB ČÍŽEK, který se trefil střelou mezi betony. Asistence: Jakub Novák.
     
    53:15
    Vítkovice si nyní dávaly velký pozor na to, aby nehráli v šesti lidech. To se jim nakonec povedlo. Domácí ale nenapadali, takže trest pro hosty nevybojovali.
     
    52:03
    Vítkovice se nyní v obraně jen zbavují kotoučů a nemohou se dostat ani do středního pásma. Domácí mají na to, aby tento duel dovedli do vítězného konce.
     
    51:09
    Ondřej Dolíška nyní vypomohl svým spoluhráčům. Budějovice se už hnaly pro kotouč do útočného pásma a jely dva na nikoho. Včas byl ale gólman hostí u puku.
     
    50:35
    Jihočeši jsou opravdu nabuzení, přece jen se jim povedlo dohnat hrůzostrašnou první třetinu, ve které prohráli vysoko 0:4.
     
    49:44
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Obrovská radost zde v Budvar aréně, jelikož je srovnáno! Ondřej Dolíška totiž byl obrán o kotouč za svou brankou. Postaral se o to JAHOR HRACHOLSKI, jenž nadvakrát dostal puk do sítě. Bez asistence.
     
    48:53
    Matouš Hrubec to udělal dobře, když osamocený udržel puk na své holi, přesto se hosté dostali do protiakce, po které se musel vytáhnout Dvořák v brance.
     
    47:41
    Motor se sice snaží útočit, ale nyní tomu něco v té finální fázi něco chybí. Hosté se brání bez nějakých větších problémů. Přesto nyní zahráli jen na icing.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 24. Masopust (Silný, Novák), 30. Svach (Čížek), 33. Pouzar (Čížek), 41. Silný (Krcho), 50. Hracholski, 55. Čížek (Novák) – 5. Věntus (Bernovský), 12. Bernovský, 15. Beránek (Ryšavý), 19. Gebauer (Beránek, Tvrdý), 29. Vojtovič (Věntus)


    HC Motor České Budějovice: Ludvík (19. Dvořák) – Novák, Pavlát, Doktor, Remta, Hubata, Svach – Janoch, Krcho, Silný, Čížek, Řezáč, Hrubec, Masopust, Pouzar, Schwartz, Hracholski.
    HC Vítkovice Ridera: Piták (33. Dolíška) – Bílý, Smolka, Zapletal, Kunc, Věntus, Machů – Tvrdý, Bernovský, Lednický, Bochnak, Mrva, Kylnar, Potočný, Gebauer, Votjovič, Ryšavý, Beránek.

    Rozhodčí: Lacina – Kreuzer, Zedníková
    thejrc.org