Havlíčkův Brod – Chrudim 10:3 (kon.) | Vsetín – Šumperk 7:3 (kon.) | Havířov – Přerov 1:3 (kon.)
Ústí n/L – Písek 3:5 (kon.) | Žďár n/S – Kobra 1:3 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
3:5 (0:0, 3:3, 0:2)
IHC Králové Písek
Pátek 17.01.2020, 18:45 • Zimní stadion Ústí nad Labem • DHL Extraliga juniorů • Skupina A
Partner:
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek večera. (20:54:32)
     
    Je dobojováno. Vyrovnanou, leč nepříliš atraktivní bitvu zvládl lépe Písek, který si tak na jih Čech odváží celkem důležité tři body.
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Písek právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! Doklepnutím do prázdné branky uzavírá skóre dnešního utkání a výhru Písku strvzuje MILAN PETŘÍK. Asistence: Matěj Novotný
     
    59:36
    Slovan hraje bez gólmana!
     
    59:36
    Slovan se ani v posledních vteřinách nevzdává. O tom svědčí nájezd a následná střela Pavla Gottfrieda. Petr Vojtěch Buchta ale včas lapil.
     
    58:55
    V přenášení hry z jedné strany na druhou se puk drží v moci píseckých hráčů a jejich touze pro přenesení hry od vlastní branky.
     
    58:08
    Po vyrovnání početních sil je Písek o něco aktivnější. Ovšem ani ten nedokáže přesně vypálit na branku a pojistit si tak vedení.
     
    57:20
    Hosté v plném počtu.
     
    56:59
    Po vhazování pokračuje Slovan v totožné taktice, souhře po vnějším obvodu a přihrávce na střed, kde se bek snaží zakončovat. Domácím to ovšem nevychází.
     
    56:13
    Ústí pokračuje ve své souhře před brankou Písku. To mu vychází, už ale ne zakončení, které není natolik důrazné aby činilo gólmanovi Králů příliš velké obtíže.
     
    55:59
    Gólman hostí je po poslední střele trochu otřesen a musí se rozpohybovat.
     
    55:23
    Další přesilovka v ní první vítězné buly umožnilo Slovanu aktivní souhru v útočném pásmu a řadou přihrávek hledání volného místa k palbě na Buchtu.
     
    55:20
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek (Jiří Egert – 2 min., hákování).
     
    55:20
    Oddechový čas pro domácí.
     
    54:24
    Vysokou střelu od modré vyslal Jan Karbulka. Odražený kotouč od mantinelu ale nasměroval Slovan do protiakce. Hosté z toho měli na mále, ale šanci udrželi.
     
    53:44
    Načež to znovu zkusili Písečtí. Matěj Šafář ale nepřešel přes důrazného Jarábka. To však nemění nic na tom, že Písek se stále drží na dostřel branky domácích.
     
    52:39
    Velkou šanci na zakončení měl Jaroslav Šešina, když se zjevil těsně před brankou Buchty. Svou střelu ovšem umístil příliš vysoko a puk se tak pouze odrazil o plexisklo za brankou Písku.
     
    50:47
    Na puku jsou opět písečtí hokejisté se svou snahou o dobytí útočného pásma. Proti tomu se ale Ústečané staví a blokují jakoukoliv šanci svého soupeře.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 29. Stuchlý (Šindelář, Čermák), 36. Stuchý (Harkabus, Janoušek), 40. Šindelář (Harkabus, Čermák) – 33. Kovařík (Tampier, Hrakholski), 35. Egert (Šafář), 35. Karbulka (Novotný), 48. Novotný (Najman), 60. Petřík (Novotný)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Kmoch (Svoboda) – Šešina, Stuchlý (A), Jarábek, Gottfried, Polata, Štěpánek – Janoušek (A), Brandner, Šindelář, Harkabus (C), Průša, Hampl, Kušej, Čermák.
    IHC Králové Písek: Buchta (Karbulka Jakub) – Tampier, Kulvejt, Najman, Cibuzar, Šafář, Kurfürst, Kocour – Novotný (C), Egert, Petřík, Hrakholski, Karbulka Jan, Krýner, Lamač, Kovařík, Brož.

    Rozhodčí: Mareš – Janíček, Holada
    thejrc.org