Kopřivnice – Mor. Budějovice 5:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Šumperk 4:5 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Nová Paka 4:1 (kon.)
Písek – David Servis 4:7 (kon.) | Klatovy – Tábor 3:4 (kon.) | Bílina – Mostečtí Lvi 3:6 (kon.)
Opava – Žďár n/S 5:3 (kon.) | Kobra – Kolín 0:5 (kon.) | Děčín – Trutnov 6:3 (kon.)
konec
HC Děčín
6:3 (2:1, 2:1, 2:1)
HC Trutnov
Sobota 22.02.2020, 18:00 • ZS Děčín • 2. liga skupina Sever (ČR) • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:09:23)
     
    Je dobojováno. Děčínští hokejisté poráží Trutnov 6:3, zapisují další tři body do tabulky, kde drží čtvrté místo. Zapisují tak čtvrtou výhru v řadě za sebou. Hosté se několikrát vrátili zpět do zápasu, srovnat se jim ale nepovedlo a Děčín vždy odskočil. Trutnov na ledě podal velmi dobrý a bojovný výkon, ale na body to nestačilo.
     
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    59:18
    Medvědi drží puk ve své moci a už se příliš nikam neženou. Nyní už vědí, že je o vítězství nikdo nepřipraví.
     
    58:40
    Děčín se usadil v hostujícím teritoriu a kombinoval dlouho před brankou Trutnova. Nakonec se hosté dokázali osvobodit a poslali puk až před Lavingera.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:36
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Bohdan Višňák – 2 min., podrážení).
     
    57:30
    Od modré čáry střílel Erik Mareš, jeho střela zamířila jen k mantinelu za hostující brankou.
     
    56:35
    Hosté se natlačili před domácí branku, kde zblízka střílel Lukáš Vácha, s jeho pokusem si však poradila medvědí obrana a dostala puk pod kontrolu.
     
    54:58
    Lukáš Vácha poslal na Lavingera propagační střelu, kterou bez větších problémů ukrývá domácí brankář do lapačky a hned nechává hru plynout dále.
     
    53:57
    Ondřej Sýkora z velmi těsné blízkosti nadvakrát nepřekonal Ašenbrennera. Ten nyní zapsal důležitý zákrok a hned po něm nechal hru zastavit.
     
    53:07
    Hosté dotírali před děčínskou klecí, zblízka střílel Poul, ale obrana srazila puk do bezpečí. Následně pak od modré čáry střílel Filip Krsek a domácí brankář pohotově zakročil.
     
    51:55
    Děčín právě vstřelil branku!
    Daniel Volráb napřáhl na pravé straně, před Ašenbrennerem jeho pokus tečoval Zajan. Hostující brankář puk vyrazil jen na pravou stranu, odkud ho pak ONDŘEJ SÝKORA zametl do odkryté hostující klece – 6:3. Asistence: Pavel Zajan a Daniel Volráb.
     
    51:22
    Vojtěch Kubinčák napřáhl mezi kruhy a jeho pokus zaletěl jen nad břevno Lavingerovy branky. Hosté vycítili šanci a je jich plné kluziště.
     
    50:52
    Zakázané uvolnění Medvědů stěhuje hru před Lavingerovu branku. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    49:12
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Hosté se nevzdávají a snižují zase na dvoubrankový rozdíl. FILIP KRSEK se zjevil sám před Lukášem Lavingerem, srovnal si kotouč a poté ho tváří v tvář nekompromisně prostřelil – 5:3. Asistence: Jakub Tatar a Matěj Poul.
     
    Dnešní utkání sleduje 339 diváků.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 13. Balcar (Sýkora, Lavinger), 20. Kuchynka (Oliverius, Faigl), 27. Faigl (Kuchynka), 40. Smola (Zicho), 44. Sýkora (Volráb, Balcar), 52. Sýkora (Zajan, Volráb) – 11. Krsek (TS), 28. Kubinčák (Višňák, Jirásek), 50. Krsek (Tatar, Poul)


    HC Děčín: Lavinger (Brňák) – Černohorský, Zicho, Kaltenböck, Mareš, Balcar, Tůma – Ineman, Sýkora, Faigl, Horák, Volráb, Oliverius (C), Zajan, Fojt, Kuchynka, Smola
    HC Trutnov: Ašenbrenner (Krofta) – Suk, Kynčl, Junek, Vácha (A), Jirásek, Leder, Pohl, Višňák – Krsek, Faltys, Škvrně, Janoušek, Fedulov (C), Kubinčák (A), Planý, Poul, Starý, Tatar

    Rozhodčí: Vyštejn – Janíček, Beneš

    Diváci: 339
    thejrc.org