Karviná – Žižkov 0:2 (kon.) | Vltavín – Č. Budějovice 1:4 (kon.) | Domažlice – Dukla Praha 1:3 (kon.)
Slavia – Vyšehrad 8:0 (kon.) | Hlučín – Plzeň 1:3 (kon.) | Jihlava – Sparta 1:2 (kon.)
Liberec – Prostějov 3:1 (kon.) | Ostrava – Hr. Králové 2:0 (kon.)
konec
Loko Vltavín
1:4 (1:2)
SK Dynamo Č. Budějovice
Středa 25.09.2019, 16:00 • U Průhonu, Praha • MOL Cup • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je z naší strany vše, my děkujeme za pozornost a někdy zase na viděnou. (17:53:06)
     
    Zápas je u konce. Dynamo zaslouženě vítězí nad svým třetiligovým sokem 4:1, a postupuje tak do dalšího kola národního poháru. Pro Vltavín sice cesta končí, za svůj dnešní výkon se ale jednoznačně stydět nemusí, mnohem věhlasnějšího soupeře totiž i přes nepříznivý výsledek potrápili.

    Už po třech minutách hry šlo Dynamo do vedení. Benjamin Čolič poslal z pravé strany dobrý centr na Ivana Schranze, který z tutové pozice u bližší tyče poslal míč nohou za záda Patrika Štorce. Další velkou šanci měl v 6. minutě Ivo Táborský, prázdnou branku ale nakonec přestřelil. Ve 23. minutě se už ale nepletl, když po přihrávce Ivana Schranze doklepl míč do poloprázdné branky Vltavínu. Jiskru naděje ještě vykřesal domácím třetiligovým fotbalistům Maria Maione, když to v úniku 2 na 1 vzal ne sebe a střelou k tyči snížil na 1:2.

    Ve druhém poločase byly k vidění dvě branky. Nejdříve jakékoliv holešovické naděje zatnul přesným zakončením hlavou Pavel Novák v 60. minutě, o deset minut později se pak přesně trefil i hostující kapitán Tomáš Sivok.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Budějovice kombinují na vlastní polovině a vypadá to, že dnešní utkání už dohrají bez ztráty míče.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavil jednu minutu.
     
    89
    K pasu Davida Ledeckého za obranu na Jiřího Kulhánka se nakonec tvořivý záložník přes Martina Uvíru neprocpal.
     
    88
    Parádní pas za obranu dostal Matěj Mršič. V souboji tváří v tvář Patriku Štorcovi se pokusil holešovického gólmana překonat technickým zakončením, nakonec svou střelu ale nasměroval pouze do míst, kde zasáhl sparťanský odchovanec dobrým zákrokem nohou.
     
    87
    David Podzimek našel centrem z hranice vápna z levé strany hlavu Filipeho Vieiru, ten se ale proti mnohem vyššímu obránci nakonec nedokázal prosadit.
     
    86
    Jiří Kulhánek byl v souboji o míč s Davidem Podzimkem pozdě a holešovického obránce šlapákem poslal k zemi.
     
    85
    Na centr Františka Myslivečka od rohového praporku si vyskočil David Podzimek, míč trefil ale pouze temenem hlavy. Ten tak bez větší razance doletěl přímo k Zdeňkovi Křížkovi.
     
    84
    František Mysliveček volný kop rozehrál přihrávkou pod sebe na Martina Macha, který svým centrem z hloubi pole nakonec našel pouze hlavu jednoho z obránců.
     
    83
    František Mysliveček se u pravého praporku dobře uvolnil od obránce, který ho nakonec stáhl k zemi. Vltavín tak bude zahrávat nadějnou standardní situaci.
     
    82
    Zinedin Mustedanagič si nepohlídal záda a poměrně jendoduše se nechal obrat o míč Filipem Vieirou. Rychlonohý Brazilec, momentálně hájící barvy třetiligového Vltavínu, tak může založit rychlý brejk.
     
    80
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází David Šnajdr, přichází Josef Šmalcl.
     
    80
    Parádní přihrávku na hranici vápna dostal Zinedin Mustedanagič. Ten si všiml vysoko postaveného Patrika Štorce, kterého se pokusil přelobovat. To se mu sice povedlo, jeho rychlá střela ale nakonec proletěla těsně vedle levé tyče holešovické branky.
     
    79
    Pas Brazilce Filipeho Vieiry za hostující obranu vystihl jeden z obránců, který tak dobrým obranným zákrokem zamezil další nadějné domácí akci.
     
    78
    Do jeho zakončení se poměrně nečekaně postavil Vladimír Valíček, který se nakonec rozhodl pro střelu. Té postrádaly gólové kvality, jelikož letěla metr nad břevnem jihočeské branky.
     
    77
    Jan Šafařík si šikovně dal nohu před Benjamina Čoliče, a došel si tak pro faul kousek za hostujícím vápnem. Vltavín teď tak bude rozehrávat nadějný volný kop.

    Libor Kokoška

    Branky: 33. Maione – 3. Schranz, 23. Táborský, 60. Novák, 70. Sivok

    Karty:   64. Mach (VLT) – 57. Havelka (CEB)


    Loko Vltavín: Štorc – Valíček, Podzimek, Mysliveček, Hovorka, Čtvrtníček (76. Šafařík), Uvíra (C), Kuchař, Šnajdr (80. Šmalcl), Mach, Maione (53. Vieira)
    Náhradníci: Koblenc, Šmalcl, Šafařík, Špaček, Vieira

    SK Dynamo Č. Budějovice: Křížek – Novák, Sivok (C), Čolič, Helešič – Mustedanagič, Havelka, Kulhánek – Delarge (65. Mršič), Táborský (35. Ledecký), Schranz (74. Brandner)
    Náhradníci: Staněk, Havel, Čavoš, Ledecký, Brandner, Mršič, Rabušic

    Rozhodčí: Alex Denev – Pavel Vlasjuk, Lukáš Matoušek

    Diváci: 314
    thejrc.org