Havlíčkův Brod – Šumperk 7:0 (kon.) | Chomutov – Benátky n/J 4:3 (po s.n.) | Ústí n/L – Písek 4:0 (kon.)
Most – Třebíč 1:0 (po pr.) | Hr. Králové – Litoměřice 4:2 (kon.) | Olomouc – Kadaň 2:0 (kon.)
Beroun – Jihlava 1:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
7:0 (2:0, 2:0, 3:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
Středa 14.09.2011, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkobrodští fanoušci skandují pokřik "Hoši, děkujem!, který si Rebelové naprosto zaslouží. Svého soupeře ze Šumperka, který slaví návrat na prvoligovou scénu, doslova smetli z ledového kolbiště po triumfu 7:0. Sluší se však podotknout, že hosté rozhodně nehráli vyloženě špatně a výsledek je pro ně hodně krutý. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek dne. (19:59:13)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:31
    Tesařík vzal břemeno na sebe a zkusil z jízdy překonat gólmana Nerudu, ale jeho pokus z vrcholu kruhů zblokovala domácí obrana jen do ochranné sítě.
     
    58:52
    Rebelové uťali útočné choutky svého soupeře a sami se nastěhovali do útočného pásma, kde po chvíli vystřelili z pravého kruhu jen do Štůralovy náruče u bližší tyčky.
     
    58:08
    Šumperk velmi sympaticky neskládá zbraně a bojuje až do úplného konce. Snaží se s vypětím všech sil alespoň zmírnit svou porážku a překonat brankáře Nerudu.
     
    57:33
    Havlíčkobrodský útok s sebou sice výraznější nebezpečí nepřinesl, ale rebelové zůstanou v ofenzivním postavení alespoň při vhazování. hosté se totiž provinili icingem.
     
    56:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Neuvěřitelná kanonáda v režii domácích Rebelů pokračuje už sedmým dílem! Vojtěch Němec adresoval přesnou nahrávku DAVIDU JONÁŠOVI, jenž se těsně před Štůralovým brankovištěm bleskově zorientoval a pohotově skóroval po ledě přesně k tyčce! Asistence: Vojtěch Němec, Jan Pavlík.
     
    55:55
    Na konci bleskové kombinace při přečíslení 3 na 2 pálil z velkého úhlu útočník Jonáš, jenže ke gólové radosti mu chybělo, aby vypálil přesněji ke vzdálenější tyčce.
     
    55:07
    Kostourek dojel nahozený puk v rohu šumperského pásma, kde přepadl přes protihráče, ale i v pádu našel volného Rytnauera, jehož projektil z mezikruží trefil jen Štůralovy betony.
     
    54:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové pokračují ve spanilé jízdě, střílejí už šestou branku! Aleš Sova vysunul do samostatného úniku MILANA KOSTOURKA, jenž se snažil rozhýbat gólmana Štůralu a kotouč mu utekl při rychlém míchání s pukem z hole, ale projel pod betonem strážce dračí svatyně až do sítě! Asistence: Aleš Sova, Vojtěch Němec.
     
    53:15
    Knotek nabral rychlost na levém křídle, sjel si až do blízkosti kruhu a z ostrého úhlu zkusil prostřelit gólmana Štůralu k bližší tyčce, ale našel zde jen jeho připravené betony.
     
    52:37
    Hosté začínali v ofenzivním postavení rozvíjet rychlou kombinaci, jenže rozhodčí jejich snahu přerušuje hvizdem kvůli postavení útočícího hráče v brankovišti a vykazuje je do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    52:05
    Na trestnou lavici je vykázán na 2 minuty Fiedler (HBR) za zdržování hry, když zalehl v rohu brodského pásma puk. Rebelové si berou oddechový čas.
     
    52:05
    Po Meluzínově nahrávce střílel z bezprostřední blízkosti Matějka, jenže gólman Neruda betony jeho střelu bez přípravy vyrazil do bezpečí. Poté ještě pálil prvně jmenovaný, jenže těsně nad brodskou svatyni.
     
    50:53
    Rebelové pečlivě hlídají své vysoké vedení a nechtějí udělat zbytečnou chybu. Podařilo se jim sice vyvézt kotouč až do útočného pásma, jenže zde nic nebezpečného nevymysleli.
     
    50:07
    Havlíčkův Brod získal v obranném pásmu kotouč, jenže nepovedlo se mu přenést hru do útočného pásma dovoleným způsobem. Píská se jeho zakázané uvolnění.
     
    49:46
    Křetínský pálil od modré čáry, ale jeho razantní projektil nakonec cíl nezasáhl, když kotouč proletěl kousek vedle levé Nerudovy tyče a zaduněl na zadní mantinel.
     
    49:22
    Draci předvedli bleskový přechod do útočného pásma, když se dokázali skvěle vymanit z napadání brodských útočníků. Až do zakončení se probil rozjetý A. Červenka, jenže v tísni hned dvou protihráčů v pádu zakončoval nepřesně.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 4. Kostourek (Voj. Němec), 5. Koma (Knotek), 25. Knotek (Pavlík, Štěpánek), 40. Knotek (Štěpánek, Rytnauer), 43. Švaňhal (Musil, Zábranský), 55. Kostourek (Sova, Voj. Němec), 57. Jonáš (Voj. Němec, Pavlík)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Neruda (Suchan) - Morava (C), Sova, Protivný, A. Jelínek, Poskočil, Pavlík (A), Koma - Zábranský, Polodna, Knotek, Švaňhal, Jonáš, Semorád, Fiedler, Voj. Němec (A), Rytnauer, Štěpánek, P. Musil, Kostourek.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Boška) - Křetínský, Holík (C), R. Ondráček, Drtil, Novotný, Sedlák, Tesařík - Brunec, Skoumal, Meluzín (A), Hulva (A), Cink, Matějka, A. Červenka, Vrána, Velecký, Vrdlovec, Mičulka.

    Rozhodčí: Antonín Jeřábek - Jiří Jureček, Pavel Rychlý
    thejrc.org