Třebíč – Beroun 2:3 (kon.) | Benátky n/J – Hr. Králové 1:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Most 3:4 (po pr.)
Chomutov – Ústí n/L 3:1 (kon.) | Šumperk – Kadaň 4:3 (po s.n.) | Litoměřice – Jihlava 2:7 (kon.)
Písek – Olomouc 3:2 (po s.n.)
po prodl.
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:4 (0:1, 2:1, 1:1 - 0:1)
HC Most
Středa 21.09.2011, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Most si odváží z Havlíčkova brodu cenné dva body za vítězství 4:3 po prodloužení. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi pro dnešek loučím a přeji vám hezký zbytek středečního večera. (19:58:31)
     
    65:00
    Konec zápasu.
     
    60:22
    Most právě vstřelil branku!

    Je rozhodnuto, bonusový bod získává Most! Jan Divíšek předložil kotouč do předbrankového prostoru na hůl JAKUBA MAXY, jehož projektil si našel cestu mezi Nerudovy betony a skončil v síti! Asistence: Jan Divíšek.
     
    60:07
    Havlíčkův Brod vyhrál úvodní vhazování a okamžitě se dostal do koncovky, když Polodnovu bekhendovou střelu ztlumil gólman Melichar betony a ukryl puk pod lapačkou.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Základní hrací doba o vítězi dnešního duelu nerozhodla, po krátké přestávce tak přijde na řadu pětiminutové prodloužení. Pokud se ani v něm nerozhodně, přijdou na řadu samostatné nájezdy.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:55
    Nepříjemná střela ihned po vhazování měla potřebnou přesnost i razanci, jenže skončila těsně vedle pravé tyčky gólmana Melichara.
     
    59:51
    A situace se nám opakuje. Most opět získal puk po vhazování před svou bránou a vyhodil dlouhým obloukem na zakázané uvolnění. Další buly před Melicharovou bránou.
     
    59:46
    Severočeši jsou odhodlání ubránit cenný bod až do závěrečné sirény. Ihned po vyhraném vhazování jeden z hráčů Mostu vyhodil na zakázané uvolnění.
     
    59:40
    Dva útoky odrazila mostecká defenzíva, ale ani jednou se jí nepodařilo dostat kotouč do bezpečí. Toho využil útočník Knotek, jenž z pravého kruhu vypálil do Melicharovy náruče.
     
    58:50
    Hraje se v havlíčkobrodském pásmu, kde sledujeme tuhý boj o puk. Ani jedna strana zatím nemá navrch, na pozoru se tak musí mít gólman Neruda.
     
    58:21
    Havlíčkův Brod chce ještě před závěrečnou sirénou strhnout vedení zpět na svou stranu a získat další 3 body. Rozhodně se mu nedá upřít snaha, ale nesmí se dopouštět nepřesností jako teď špatným pasem na Jonáše, jenž skončil na icingu.
     
    57:54
    Havlíčkův Brod již v plném počtu hráčů na ledě zahrozil. Nepříjemnou ránu z velkého úhlu na levé straně nepustil za svá záda gólman Melichar, když betony utěsnil prostor u přední tyčky.
     
    56:57
    Rudovský vypálil z prostoru levého kruh a jeho utěšená rána zazvonila na tyčku za Nerudovou bránou, odkud se kotouč odrazil do ochranné sítě. Buly ve středním pásmu.
     
    56:35
    Severočeši se zatím v početní převaze hodně trápí, když se jim nedaří zaujmout na delší dobu útočné pásmo. Rebelové své území důsledně a účinně brání.
     
    55:50
    Další útok Mostu ztroskotal na dobře postavené obraně domácích, která bez dlouhého otálení opět vyhazuje kus černé gumy až za Melicharovu svatyni.
     
    55:29
    Fiedler elegantně prokroužil kolem protihráčů ve středu hřiště a zavezl kotouč do útočného pásma. Most začíná zpoza brány gólmana Melichara.
     
    55:17
    Havlíčkobrodský trenér Petr Novák (HBR) dostal osobní trest do konce utkání za nesportovní chování.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 27. Jonáš (Semorád), 28. Fiedler (Morava, Sova), 53. Knotek (Polodna, Ostrčil) - 1. Charousek (Rindoš), 29. J. Bauer (Borovanský, Kuncl), 53. Slavíček (Žejdl, Mavrojanidis), 61. Maxa (Divíšek)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Neruda (Suchan) - Morava (C), Ostrčil, Sova, Protivný, A. Jelínek, Pavlík (A), Koma - Zábranský, Polodna, Knotek, Švaňhal, Jonáš, Semorád, Fiedler, Voj. Němec (A), Rytnauer, Stehlík, P. Musil, Kostourek.
    HC Most: Melichar (Sork) - Kuncl, Hranáč (C), Hanzl, Charousek, Jeník, Krejčí, Havelka, Martinec - J. Divíšek, M. Ondráček, Rindoš, J. Bauer, Slavíček, Havlíček, Rudovský, Maxa, Borovanský, Žejdl, Mavrojanidis, Andres.

    Rozhodčí: Tomáš Horák - Michal Jílek, Martin Šperl.
    bahis siteleri