Mladá Boleslav – Pardubice 4:1 (kon.)
po prodl.
HC Stadion Litoměřice
3:4 (0:1, 1:0, 2:2 - 0:1)
VHK ROBE Vsetín
Úterý 17.12.2019, 17:30Chance liga - o pořadí v play-off • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne z Litoměřic je to pro dnešek vše. Přeji hezký zbytek večera. (20:08:16)
     
    Prodloužení zcela jasně patřilo Vsetínu, což podtrhla ještě přesilovka. Valaši si díky tomu odvezli z Litoměřic i druhý bonusový bod. Za výkon se ale nemusí stydět oba týmy.
     
    Konec zápasu.
    62:48 Ondřej SLOVÁČEK - 3:4
     
    62:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši využívají přesilovku a rozhodnují dnešní utkání! O finální trefu se postaral ONDŘEJ SLOVÁČEK, který vypálil z těsné blízkosti. Asistence: Radim Kucharczyk a Vít Jonák.
     
    62:35
    Vsetín v přesilovce ještě více upevnil svou pozici v útočném pásmu.
     
    61:37
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Ondřej Jurčík – 2 min., držení).
     
    60:10
    První buly prodloužení získal Vsetín. Ten ale ve svém nájezdu o kotouč přišel a naopak kališníci dokázali otočit hru.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí třetina naprosto dokreslila celkový vyrovnaný průběh dnešního utkání. Znovu byla k vidění velmi aktivní hra a poprvé navíc větší množství gólů. Přesto k rozhodnutí nedošlo a na řadu tak přichází prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:22
    Hned tři střely z těsné blízkosti musel hasit Adam Beran. Ve své činnosti si ale vedl skvěle a kotouč za sebe nepropustil.
     
    58:46
    Vsetín se vrátil s kotoučem za vlastní branku. Odsud se snaží dostat k přechodu zpět k Beranovi, ale obrana Litoměřic sveřepě svůj vymezený prostor hájí.
     
    57:47
    Kališnické obraně se podařilo vymést Vsetín ven z obranné třetiny. Ve volném prostoru tak kombinují a čekají na přesun dále.
     
    56:15
    Hosté v plném počtu.
    56:01 David TŮMA - 3:3
     
    56:01
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín ukázal, že i ve čtyřech umí dávat góly! Antonín Pechanec vyslal výstavní zadovku na DAVIDA TŮMU, který z první přesně vypálil proti Beranovi a ve velké rychlosti jej také překonal. Asistence: Antonín Pechanec.
     
    55:02
    I kališníci ukazují svou sílu v přesilovkách. Velmi rychle zvládají v pásmu kombinovat a čekat na příhodný okamžik pro Gábovou prověření.
     
    54:15
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Vlastimil Dostálek – 2 min., hákování).

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 40. Kubát (Kangas, Strejček), 41. M. Kadlec (Voženílek), 50. Zygmunt (Jebavý, Klejna) – 13. Kucharczyk (Teper, Slováček), 44. Gorčík (Kucharczyk, Teper), 57. D. Tůma (Pechanec), 63. Slováček (Kucharczyk, Jonák)


    HC Stadion Litoměřice: A. Beran (Sklíba) – Marcel, Walter, Jebavý, Klejna, Strejček, Kubát, Houdek – Voženílek, Jícha, M. Kadlec – Korkiakoski, M. Havelka, Jánský – Zygmunt, Jurčík, Kangas – Štohanzl, D. Sklenář.
    VHK ROBE Vsetín: Gába (Bláha) – Slováček, Teper, Ondračka, Hunkes, J. Drtina, Jeřábek, Hryciow – Jonák, Kucharczyk, Gorčík – Procházka, Rehuš, Dostálek – Karafiát, Pechanec, D. Tůma – L. Volf, Šilhavý, Březina.

    Rozhodčí: Wagner, Veselý – Bosák, Maštalíř
    thejrc.org