Japonsko – Česko 4:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:1 (0:1, 2:0, 1:0)
HC Stadion Litoměřice
Sobota 18.01.2020, 16:00 • ROCKNET ARÉNA • Chance liga - o pořadí v play-off • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že o rozdílovou trefu se od zadního mantinelu postaral Nicolas Hlava, se loučím a přeji vám příjemný zbytek sobotního večera. (18:31:26)
     
    V poslední dvacetiminutovce se Chomutovští soustředili především na obranu, čehož Litoměřice nedokázaly využít. Jinak jsme sledovali ale vyrovnaný souboj, který nabídl atraktivní hokej. Oba celky chtěli vyhrát, čemuž podřídili taktiku. Pirátům vyšla především druhá perioda, kdy otočili stav na svou stranu.

    Střely na branku: 34:37.
    Střely na branku ve třetí třetině: 10:9.
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Z vrcholu levého kruhu vystřelil Michael Gaspar, jehož pokus zamířil jen do připraveného Dominika Pavláta. Talentovaný gólman odchytal další výborné utkání.
     
    58:18
    Po vhazování zakončil z osy hrací plochy Filip Helt, který minul prostor branky. Stadion našel kotouč a stále kombinuje v útočném pásmu.
     
    58:15
    Hostující trenér David Bruk si vyžádal oddechový čas, který slouží k odpočinku klíčových hráčů Litoměřic.
     
    58:15
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Radek Havel – 2 min., držení).
     
    57:35
    Marek Tomica hrál kotouč zpátky na obránce, který poslal černou gumu na zakázané uvolnění. Tomáš Král znovu míří na střídačku a pouští do hry dalšího hráče!
    56:35 Nicolas HLAVA - 3:1
     
    56:35
    Piráti právě vstřelili branku!
    Troufám si říct, že je definitivně rozhodnuto! NICOLAS HLAVA převzal kotouč ve středním pásmu, přejel přes červenou čáru a zakončil do prázdné brány. Asistence: Petr Stloukal a Tomáš Pitule.
     
    56:30
    Po icingu Pirátů se Tomáš Král vydal z branky a Litoměřice to zkusí se šesti hráči v poli!
     
    56:20
    Chomutov vyhodil na zakázané uvolnění, ovšem Tomáš Král vyjel z branky, a tak se nepíská.
     
    55:41
    Další přihrávka hostujícího mužstva byla nepřesná, a tak se bude opět vhazovat v útočném pásmu Chomutova.
     
    55:16
    Litoměřice se pokusily o dlouhou rozehrávku, která byla nepřesná. Pro ofsajd se bude vhazovat před brankou Tomáše Krále.
     
    54:20
    Dominik Pavlát rozehrál kotouč na útočnou modrou čáru, kde obránce prohodil Jakub Sklenář. Zkušený útočník našel Jakuba Chrpu, který se sám řítil na brankáře, ale kličkou do forhendu jej nepřekonal.
     
    53:57
    Zakončení z pravé strany si vychutnal Dominik Pavlát, který vyrážečkou poslal černou gumu mezi diváky. Po reklamní přestávce se bude vhazovat před brankou Chomutova.
     
    52:15
    Střelou od modré čáry se prezentoval Radek Havel, jehož pokus se snažil tečovat spoluhráč. Tomáš Král nic neviděl, avšak mu pomohli obránci.
     
    51:12
    Vít Seemann si najel níže do útočného pásma, ovšem od mantinelu trefil jen prvního bránícího hráče. Kotouč pak zamířil za branku, kde se ho zmocnili Litoměřice.
     
    49:46
    Bekhendovým pokusem se z pravé strany prezentoval Jan Strejček, Dominik Pavlát byl ale znovu připraven. Hostující útočník jen před branku, kde jej sestřelil vlastní spoluhráč.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 28. Suchý (Chrpa, Seemann), 40. Hlava (Seemann, Stloukal), 57. Hlava (Stloukal, Pitule) – 3. Voženílek (M. Kadlec)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Žovinec, Rýgl, R. Havel, Blaha, Lang, Štochl, Seemann – J. Sklenář, Suchý, Chrpa – Hlava, Pitule, Stloukal – Tomica, J. Svoboda, Llewellyn – Matyáš Svoboda, Koláček.
    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Gaspar, Mlčák, Jebavý, Baláž, Strejček, Klejna – Voženílek, Korkiakoski, M. Kadlec – Jánský, Jícha, Helt – Kangas, M. Havelka, Brabenec – Kropáček, Morong, D. Sklenář – Štohanzl.

    Rozhodčí: Ondráček, Micka – Votrubec, Ševic

    Diváci: 2 134
    thejrc.org