NY Rangers – Detroit 4:2 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 4:3 (po pr.) | Ottawa – Washington 3:5 (kon.)
Carolina – Vegas 3:4 (kon.) | Winnipeg – Boston 1:2 (kon.) | Edmonton – St. Louis 4:2 (kon.)
Anaheim – Tampa 3:4 (kon.) | NY Islanders – Vancouver 3:4 (po pr.) | Buffalo – Columbus 2:1 (po pr.)
Montreal – Florida 4:0 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
4:3 (0:1, 2:2, 2:0)
Piráti Chomutov
Sobota 01.02.2020, 16:00 • Budvar aréna • Chance liga - o pořadí v play-off • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Českobudějovičtí hokejisté se radují! Ve třetí třetině totiž dokonali parádní obrat! Ve třetí třetině byl Motor lepším týmem, což se promítlo i v kolonce gólů. Z Budvar arény je to tedy pro dnešek všechno, děkujeme vá za pozornost! (18:24:53)
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Oba týmy bojovaly o kotouč ve středním pásmu, nyní ho dostali na hůl chomutovští Piráti a připisují si střelecký pokus. Ten Klouček drží bezpečně ve výstroji. Nicméně je pískáno také postavení útočícícho hráče v brankovišti, tudíž je hra vykázána do středního pásma. Piráti stále v šesti.
     
    58:46
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:46
    Dominik Pavlát byl odvelen na svou branku. Chomutovští jsou tak nastěhování v útočném pásmu v šesti hráčích. Uvidíme, zda nastolí závěrečný tlak.
     
    58:16
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Jan Veselý – 2 min., hrubost).
     
    57:32
    Martin Novák najel s kotoučem do útočného pásma. Odtud pak pálil na vzdálenější tyč, s čímž si Dominik Pavlát poradil. Povyjel si a střelu uschoval do své lapačky.
     
    56:32
    Dušan Žovinec poslal chytrou vzdušnou přihrávku do útočného pásma. Na ni ale jeden z jeho spoluhráčů nedosáhl, a tak se ke střeleckému pokusus z komfortní pozice nedostal.
     
    54:39
    Radek Prokeš se cpal s kotoučem před branku, ale poté vymyslel ještě přihrávku na Jakuba Babku. Ten pak nadvakrát zakončoval, nicméně chomutovskou obranu nepřekonal.
     
    53:47
    Lukáš Endál dostal kotouč před branku, načež zkusil své střelecké štěstí. Jeho pokuse se zatím neujal. Chomutovští hráči ale popáté neinkasují, Dominik Pavlát stihl včas zakročit.
     
    52:39
    Pavel Pýcha vystřelil od modré čáry velmi jedovatě. Jeho pokus se odrazil snad ještě o dva clonící hráče, nicméně nakonec skončil jen těsni mimo brankovou konstrukci.
     
    52:26
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Darby Llewellyn – 2 min., sekání).
     
    51:43
    Nicolas Hlava dostal přihrávku na pravé křídlo, odkud se řítil na branku. Českobudějovický brankář si ale své místo u bližší tyče pohlídal a kotouč za svá záda nepropustil.
     
    50:16
    Českobudějovičtí hokejisté jsou na koni, naopak Chomutovští se zdají být opaření. Motor se stále drží v útočném pásmu. Uvidíme, zda přijde další přesný zásah.
    48:52 David GILBERT - 4:3
     
    48:52
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Budvar aréna se raduje, obrat je na světě! Martin Novák poslal přihrávku před branku, odkud kotouč za brankovou čáru doklepl DAVID GIBLERT! Asistence: Martin Novák, Jan Veselý.
     
    47:51
    Českobudějovičtí hokejisté si vytvořili solidní tlak, který ale zatím zůstává bez proměnění. Chomutov reaguje jen vyhozením kotouč na zakázané uvolnění.
     
    46:38
    Matyáš Svoboda dostal nabito na modoru čáru, odkud nevyslal vůbec špatnou střelu. Ta ale nakonec mezi tři tyče nešla a celá českobudějovická obrana mohla být v klidu.
     
    45:24
    Martin Šagát ujel se spoluhráčem do přečíslení v poměru dva na jednoho. Šagát celou situaci zakončoval střelou na bližší tyč. Kotouč šel zřejmě mimo, přesto ho raději Milan Klouček uschoval do své lapačky. Bude se tedy vhazovat.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 27. Holec (Allen, Venkrbec), 39. Šimánek (Pýcha), 44. Holec (Venkrbec, Christov), 49. Gilbert (M. Novák, J. Veselý) – 3. Llewellyn (Žovinec), 22. Schaus (Stloukal), 25. Stloukal (Schaus)


    Banes Motor České Budějovice: Klouček (Brízgala) – Pýcha, Kachyňa, Vydarený, Suchánek, Lytvynov, Allen, Babka – Christov, Venkrbec, Holec – M. Novák, Raška I, Gilbert – Šimánek, Endál, Michnáč – Prokeš, J. Veselý.
    Piráti Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Žovinec, Štich, R. Havel, Lang, Rýgl, Seemann, Schaus – Llewellyn, J. Sklenář, Suchý – Chlouba, Hlava, Pitule – Stloukal, Tomica, Kverka – J. Svoboda, Šagát, Chrpa.

    Rozhodčí: Petrulážek, Jechoutek – Flegl, Polonij
    thejrc.org