Śląsk – Hr. Králové 5:1 (kon.) | Č. Budějovice – Čukarički 3:0 (kon.)
konec
SK Dynamo Č. Budějovice
3:0 (3:0)
FK Čukarički Bělehrad
Neděle 02.02.2020, 16:00 • Pyrgos Stadium (Kypr) • Přípravný zápas
     
    90
    Konec zápasu. (17:57:09)
     
    89
    Blíží se závěr zápasu. Dynamo rozehrávalo slibnou standardku, jejíž exekuci si vzal na starosti Pavel Šulc. Zeď sice přestřelil, avšak balón namířil přímo do náruče brankáře.
     
    84
    Znovu Michael Rabušic. Tento útočník převzal tentokráte roli centrujícího hráče, když z levé strany nacentroval někam na hranici penalty, obrana si však s touto situací poradila.
     
    81
    Velkou šanci ke skórování měl Michael Rabušic. Ten se po pěkné průnikové přihrávce ocitl prakticky sám před brankářem, v rozhodující chvíli mu ale balón sjel z kopačky, ránu poslal jen do boční sítě.
     
    78
    V posledních okamžicích bylo k vidění nekolik nepřesností na jedné i druhé straně. Ani jednomu týmu nelze upřít snaha, avšak chyb při rozehrávce je v průběhu druhé půle opravdu dost.
     
    74
    Kombinace středem hřiště Jihočechům nevyšla. Čitelnou nahrávku do blízkosti šestnáctky přečetl jeden z hostujících fotbalistů, kteýr dlouhým odkopem osvobodil Čukarički.
     
    70
    Druhý poločas rozhodně není tak záživný jako ten první. Budějovičtí si i nadále drží tříbrankový náskok, srbský tým se marně snaží alespoň o čestný zásah.
     
    66
    Po rohovém kopu Dynama si nejvýše naskočil stoper Maxim Talovierov, jehož zakončení proletělo těsně nad, brankář tentokráte zasahovat nemusel.
     
    61
    Svěřenci kouče Horejše byli blízko čtvrtému gólu. Po levé lajně potáhl míč Granečný, jenž následně zpětným pasem našel úplně volného Miloše Kopečného, který z hranice penalty nezamířil mezi tři tyče.
     
    58
    Dynamo má v posledních minutách více ze hry. Srbský celek se pouze brání, ale úspěšně, soupeře v průběhu druhé půle k větší šanci ještě nepustil.
     
    52
    Jan Malecha si všiml volného Jiřího Kulhánka, který to zkusil zpoza vápna. Rána nepostrádala razanci, zastavila se však o obětavě blokujícího protihráče.
     
    48
    Po přiťuknutí od Rabušice vypálil vypálil levačkou Karol Meszáros. Parádní rána proletěla metr nad břevnem, gólman by neměl sebemenší šanci zasáhnout.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Skončil první poločas přípravného utkání mezi Českými Budějovicemi a Čukarički, které se zatím jasně vyvíjí ve prospěch českého celku. Ten disponuje třígólovým vedením, když se postupně prosadili Čavoš, Sivok a současnou podobu výsledku dal Ivan Schranz.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    V závěru prvního poločasu kopalo Čukarički přímý volný kop. Centr Mitara Ergelaše způsobil zmatky v pokutovém území Budějovických, balón se nakonec po střele jednoho z hráčů odrazil od břevna zpátky do hry.
     
    44
    Matej Mršič patří na trávníku k nejatkivnějším hráčům. Nyní se mu ovšem nezadařilo, z levé strany poslal centr slabší levou nohou přímo do rukavic gólmana.
     
    42
    Rohové kopy dnes srbskému celku nefungují. Čukarički zkusilo rozehrávku na krátko, avšak po nepřesné přihrávce míč doputoval jen ke gólmanovi Sušakovi.
     
    37
    K dalekonosné ráně se odhodlal Matej Mršič a byla to dobrá volba! Jeho projektil cestou ještě tečoval jeden z bránících hráčů, míč zazvonil na břevno Mičovićy svatyně!

    Aleš Strouha

    Branky: 16. Čavoš, 18. Sivok, 26. Schranz


    SK Dynamo Č. Budějovice: 1. poločas: Sušak – Kopečný, Talovierov, Sivok (46. Polom), Granečný – Čavoš (46. Kulhánek), Havelka (46. Malecha) – Mészáros, Šulc, Mršić (46. Brandner) – Schranz (46. Rabušic)
    Náhradníci: Křížek – Čolič, Javorek, Brandner, Kulhánek, Rabušic, Ledecký, Táborský, Kladrubský, Novák, Havel, Polom

    FK Čukarički Bělehrad: Mičović – Rogan, Drezgić, Radojičić, Ignjatović, Daničić, Mihailović, Ergelaš, Milivojević, Lukić, Đukić
    Náhradníci: Marković, Denić, Petković, Miladinović, Grgić, Ajdar, Bosančić, Kežman, Spasojević, Subotić, Kadijević, Kožul, Nikolić, Terzić, Fratrović, Rakonjac, Savić
    thejrc.org