Vítkovice – Žilina B 4:1 (kon.) | Pardubice – Vel. Meziříčí 6:1 (kon.) | Č. Budějovice – FK Sūduva 0:2 (kon.)
Jablonec B – Varnsdorf 2:3 (kon.) | Sokolov – Ústí n. L. 4:2 (kon.) | Hr. Králové – Dukla Praha 1:3 (kon.)
Jihlava – Skalica 2:2 (kon.) | Skaštice – Prostějov 0:13 (kon.) | Vyšehrad – Jablonec 1:6 (kon.)
Mattersburg – Líšeň 4:1 (kon.) | Žilina – Tychy 4:1 (kon.) | Trenčín – Brno 3:2 (kon.)
Teplice – Žižkov 2:1 (kon.) | Bohemians 1905 – Mladá Boleslav 2:1 (kon.) | Nitra – Zlín 0:1 (kon.)
Karviná – Olomouc 0:0 (kon.) | Slavia – Hammarby IF 4:2 (kon.)
konec
SK Dynamo Č. Budějovice
0:2 (0:1)
FK Sūduva Marijampolė
Sobota 08.02.2020, 10:15 • Aradippou Municipal Stadium (Kypr) • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Z utkání České Budějovice – Sūduva Marijampolé je to vše. Děkujeme za pozornost a přejeme příjemný zbytek víkendu. Z Kypru se s vámi loučí informátor Aleš Strouha, od klávesnice pak Igor Mainka. (12:05:04)
     
    Poslední zápas kyperského soustředění mají České Budějovice za sebou. Tým Davida Horejše prohrál s trojnásobným litevským mistrem 0:2. Litevští ukázali českému týmu svou produktivitu. Z minima šancí vytěžili dva góly, naopak Jihočeši neproměnili žádnou ze svých příležitostí.

    Dynamo nyní čeká návrat do České republiky a už v pátek ligový restart. Od 18 hodin přivítají na svém stadionu Mladou Boleslav.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Dynamo kopalo další přímý kop. Čolič našel v pokutovém území Talovierova, jeho hlavička však letěla do míst, kde byl připraven brankář Sūduvy.
     
    89
    Ledecký hrudí přiťukl míč Čavošovi, který pálil z nějakých dvaceti metrů, ale jeho rána prolétla nad litevskou brankou.
     
    88
    Dynamo kopalo přímý kop z pravé strany, na centr Čoliče si naskakovalo několik hráčů, ale nikdo se k míči nedostal.
     
    80
    FK Sūduva právě vstřelila branku!
    Velmi povedená akce litevského týmu. Až do vápna se dostal do zakončení SEMIR KERLA a ranou po zemi k zadní tyči nedal Sušakovi žádnou šanci – 0:2!
     
    76
    K Ledeckému se odrazil balón přímo proti noze. Českobudějovický útočník se rozhodl okamžitě vystřelit, bohužel trefil posledního obránce, který stál mezi ním a bránou.
     
    71
    Dvojí střídání Dynama. Hřiště opustili Pavel Šulc a Miloš Kopečný a dvacet minut na ukázaní dostali Jan Malecha a Benjamin Čolič.
     
    70
    Další nedotažená akce Dynama. Mršić mířil do vápna, měl proti sobě posledního protihráče, bohužel svou rychlostí ho neobelstil. Přesto pro svůj tým získal rohový kop.
     
    65
    Ledecký se dostal s míčem do vápna, kde hledal dobrou střeleckou pozici na vyrovnání! Litevský gólman však dobrým postavením znemožnil budějovickému útočníkovi vystřelit, a proto bývalý kanonýr Znojma vypálil pouze z velkého úhlu, což nemohlo přinést úspěch.
     
    61
    Šulc rozehrál přímý kop. Míč nacentroval do pokutového území, tam se hráči litevského týmu snažili míč odvrátit do zámezí, ale donutili k zákroku svého brankáře, který se natáhl po míči a vytáhl ho nad břevno.
     
    58
    Další centr do vápna posílal Mršić. Na zadní tyči našel úplně volného Kladrubského, který místo střely hledal přihrávkou lépe postaveného spoluhráče, bohužel balónu se zmocnil obránce Sūduvy.
     
    55
    Dynamo kopalo rohový kop. Na povedený centr Mršiće do vápna si naskakoval Ledecký, ale ten balón vůbec netrefil.
     
    50
    Budějovický brankář Sušak dlouhým výkopem našel Šulce, který se málem do velké šance, jenže ho zradilo první zpracování míče, a tak se míče zmocnil litevský brankář.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Český tým vystavil do druhé půle tuto jedenáctku: Sušak – Kopečný, Talovierov, Kulhánek, Kladrubský – Čavoš, Javorek – Meszároš, Šulc, Mršić – Ledecký.
     
    První půle nabídla spíše bojovný fotbal s minimem šancí. Jednu dobrou příležitost zahodil Táborský, na druhé straně byl přesnější Švrljuga, a tak litevský šampion vede po první půli 0:1.
     
    45
    První poločas skončil.

    Aleš Strouha

    Branky: 44. Švrljuga, 80. Kerla

    Karty:   32. Pušič (SDV)


    SK Dynamo Č. Budějovice: Křížek – Kopečný, Havel, Talovierov, Novák – Kulhánek, Havelka – Brandner, Šulc, Granečný – Táborský.

    2. poločas: Sušak – Kopečný (71. Čolić), Talovierov, Kulhánek, Kladrubský – Čavoš, Javorek – Meszároš, Šulc (71. Malecha), Mršić – Ledecký.

    Náhradníci: Sušak – Sivok, Javorek, Čavoš, Ledecký, Rabušic, Mészáros, Mršić, Čolić, Polom, Schranz, Kladrubský, Malecha.

    FK Sūduva Marijampolė: Kardum – Švrljuga, Kerla, A. Jankauskas, Živanovič, Salamon – Pušič, Matulevičius, Oliveira – Tadič, Topčagič.
    bahis siteleri