Šumperk – Hr. Králové 6:5 (po s.n.) | Havlíčkův Brod – Kadaň 2:4 (kon.) | Benátky n/J – Litoměřice 4:1 (kon.)
Most – Olomouc 2:4 (kon.) | Ústí n/L – Beroun 9:1 (kon.) | Chomutov – Jihlava 0:2 (kon.)
Písek – Třebíč 2:1 (po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:4 (1:0, 1:1, 0:3)
Sportovní klub Kadaň
Sobota 12.11.2011, 17:00 • Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec. Rebelové doslova zkolabovali v závěru utkání, když je o bodový zisk připravily dva slepené góly z hole Romana Chlouby. Kadaň si tak odváží cenné tři body za vítězství 4:2. pokud bychom měli dnes vybrat hráče utkání, na straně Rebelů by se jednalo o Lukáše Nahodila, který byl u obou branek svého týmu, když se na první podílel asistencí a druhou sám vstřelil. Kadaň vděčí za svůj tříbodový zisk především brankáři Tomáši Závorkovi, který předváděl po celý zápas skvělé zákroky. To je ode mě pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a těším se na vás při příštím on-line přenosu. Na shledanou. (19:21:04)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:25
    Kadaň drží puk v útočném pásmu a kontroluje zbytek utkání. Rebely vůbec nepouští do útočného pásma a pohodlně kráčí za tříbodovým ziskem.
     
    58:35
    Havlíčkův Brod se ještě pokouší vrhnout všechny své síly do útoku, ale vlastní nekoncetrovaností to teď už bude mít s pomýšlením na bodový zisk velmi těžké.
     
    57:38
    Kadaň právě vstřelila branku!

    Neuvěřitelné, o dnešním vítězi je zřejmě rozhodnuto! Ihned po vhazování skončil puk od Josefa Révaye a Martina Davídka u ROMANA CHLOUBY, který po akci jako přes kopírák z totožné pozice pálí znovu přesně ke vzdálenější tyčce! Asistence: Martin Davídek, Josef Révay.
     
    57:28
    Kadaň právě vstřelila branku!

    Tak to je studená sprcha pro Rebely, Kadaň se výrazně přibližuje ke třem bodům! Puk putoval po ose Vladimír Novák - Karel Ton - ROMAN CHLOUBA, přičemž posledně jmenovaný z pravého kruhu prostřelil gólmana Laitinena povedenou ranou! Asistence: Karel Ton, Vladimír Novák.
     
    57:07
    Kotouč se teď potuluje ve středním pásmu, kde si jej obě strany vytrvale vyměňují. Ani jednomu z celků se nedaří zaujmout postavení v útočném pásmu na delší dobu.
     
    56:30
    Dlouhý a urputný souboj o puk, který se odehrál u mantinelu v blízkosti střídaček a zapojila se do něj spousta hráčů z obou táborů, končí nerozhodně. Sudí přerušil hru, buly ve středním pásmu.
     
    55:35
    Obrovská šance Kadaně zůstala nevyužita. V pravém kruhu vypálil z dobré střelecké pozice Daviděk a zazvonil na bližší Latinenovu tyčku. Hosty následně zastavil offside!
     
    55:08
    Kadaň vyhraným vhazováním v obranném pásmu nedovolila Rebelům v závorkově blízkosti vůbec nic a sama zakládala hbitý brejk, při němž se ale dostala do postavení mimo hru.
     
    54:50
    Havlíčkův Brod už si zbytek oslabení pohlídal, když hosty k ničemu vážnějšímu poblíž svému brankáře Laitinena nepustil. Kadaň navíc vyhazuje na icing.
     
    54:13
    Nakonec se Kadaň uvelebila nedaleko gólmana Laitinena, který teď vytáhl další úspěšný zákrok. Z pravého kruhu ho prověřil svou střelou Stoklasa, který trefil u přední tyčky nastavenou náruč.
     
    53:40
    Hosté zatím v přesilové hře vyloženě tápou, vůbec se jim nedaří získat puk do své moci. Rebelové tak šetří cenné vteřinky z Rytnauerova trestu, přičemž i pravidelně vyhazují kotouče do bezpečí.
     
    53:07
    Gólman Laitinen teď podržel svůj tým, když schoval do náruče střelu K. Charouska od modré čáry. Rebelové po buly vyhazují puk daleko, až k brankáři Závorkovi.
     
    52:47
    Havlíčkův Brod pokračuje v nedisciplinovanosti, která ho stojí nejen spoustu sil, ale také čas, který by mohl využít k dobývání soupeřovy brány. Za hákování jede na trestnou lavici znovu Rytnauer (HBR).
     
    52:30
    Severočeši sice přidrželi puk v závěru své přesilovky v Laitinenově blízkosti, ovšem následně o něj přišli a havlíčkobrodská družina vyhazuje. Tentokrát už na zakázané uvolnění.
     
    52:00
    Pořád sledujeme stejný obrázek. Vyhození střídá vyhození, Kadaň se musí vytrvale vracet do hloubi obranného pole, kam Rebelové posílají puky.
     
    51:28
    Hosté ze severu Čech se horko těžko probíjejí do )útočného pásma, neboť na modré čáře vystavili domácí kompaktní obranný val, který odráží všechny kadaňské nájezdy.
     
    50:55
    Havlíčkův Brod se převádí oslabený od jednoho muže podobně jako soupeř z Kadaně. Drží puk na svých holích a nepouští protihráče do blízkosti svého gólmana.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 13. Zábranský (Švaňhal, Nahodil), 31. Nahodil (Protivný, Morava) - 33. Mazanec (Ton, Mikšovic), 43. Novák (Mikšovic), 58. Chlouba (Ton, Novák), 58. Chlouba (Davídek, Révay)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Laitinen (Suchan) - Šenkeřík, Morava (C), Sova, Protivný, A. Jelínek, Pavlík (A), Koma - Zábranský, Polodna, Nahodil, Švaňhal, Semorád, Voj. Němec (A), Meidl, Rytnauer, Štěpánek, Stehlík, P. Musil, Kostourek.
    Sportovní klub Kadaň: Závorka (Jarina) - Schmidt, Tollinger, Mazanec, Trefný, M. Szakal (C), Révay (A), Malinský, K. Charousek - Davídek, Chlouba, Ton, Bursík, Freiberg, J. Charousek, Novák, Mikšovic (A), Jabrocký, Stoklasa, Boušek, Eiselt.

    Rozhodčí: Alexander Pavlovič - Jiří Flegl, Michal Zíka.

    Diváci: 1166
    bahis siteleri