Šumperk – Olomouc 4:1 (kon.) | Hr. Králové – Beroun 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Třebíč 3:4 (po s.n.)
Benátky n/J – Písek 3:2 (kon.) | Most – Jihlava 0:2 (kon.) | Ústí n/L – Kadaň 5:1 (kon.)
Chomutov – Litoměřice 3:2 (po pr.)
po s.n.
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:4 (3:1, 0:2, 0:0 - 0:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Sobota 19.11.2011, 17:00 • Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec. Třebíč vítězí v Havlíčkově Brodě 4:3 po samostatných nájezdech a získává cenné dva body do prvoligové tabulky. Sluší se podotknout, že Rebelové vedli už 3:0. Horáci ale nesložili zbraně a svého soupeře z Kotliny nakonec udolali. Děkuji vám za pozornost, z Havlíčkova brodu se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek víkendu. (19:47:49)
     
    Konec zápasu.
     
    O vítězství Třebíče rozhoduje vítězným nájezdem ONDŘEJ HAVLÍČEK! Bez asistence.
     
    Laš (TRE) vydařeným blafákem do bekhendu překonává brankáře Laitinena - 0:2!
     
    Polodna (HBR) nenašel zblízka mezírku mezi Hrubcovými betony - 0:1.
     
    Havlíček (TRE) si rozhýbal gólmana Laitinena a bekhendem skóruje k tyčce - 0:1!
     
    Meidl (HBR) si sjel až před branku a zkusil vystřelit pod horní tyčku, ale brankář Hrubec skvěle vytěsnil lapačkou puk do bezpečí - 0:0.
     
    Gólman Hrubec jede do ranky jako první, Rebelové tak začínají.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    O vítězi dnešního duelu rozhodne po krátké úpravě ledové plochy penaltová loterie.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    64:54
    Havlíčkův Brod vyhodil na zakázané uvolnění. Hosté získávají bez boje buly v útočném pásmu. Do konce prodloužení zbývají už jen sekundy, pokud se v nich nerozhodne, přijdou na řadu samostatné nájezdy.
     
    64:40
    Meidl využil své urostlé postavy a dlouhé ruce k tomu, aby se natlačil do zakončení. Protihráč jej však neúnavně tísnil a znemožnil mu z předbrankového prostoru razantnější zakončení. Pomalu letící puk schoval v lapačce gólman Hrubec.
     
    64:11
    Rebely zatím trápí mizerná koncovka. Dokáží si sice připravit dobré palebné pozice a spoustu šancí, jenže s jejich proměňováním už to je o poznání horší.
     
    63:30
    Pavlík mazanou zpětnou nahrávkou uvolnil na levé křídlo najíždějícího Komu, který ukázal dobrou hokejovou techniku. Zbavil se totiž kličkou protihráčů, dostal se až mezi kruhy a vypálil těsně vedle!
     
    63:00
    Laš vyrazil do útočného pásma, ale do Laitinenovy blízkosti se už neprokličkoval. Zastavilo jej totiž odpískané postavení mimo hru na modré čáře.
     
    62:27
    Kostourek se šikovnou zpětnou kličkou zbavil v pravém kruhu protihráčů a adresoval přesný pas do jízdy osamocenému Šenkeříkovi, který si sjel až přede branku a zblízka trestuhodně trefil uprostřed brankoviště nastavenou Hrubcovu náruč!
     
    62:00
    Rangl vypálil od modré čáry, ale puk mu sjel z hole a střela mu vůbec nesedla. Kotouč proletěl daleko vedle Laitinenovy pravé tyčky a skončil v rohu pásma Rebelů.
     
    61:04
    Sledujeme zatím oboustranně spíše opatrnou a bojovnou hru. Nikdo nechce udělat chybu, rychle a snadno darovat svému soupeři bonusový bod.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Meidl (Voj. Němec, Semorád), 4. Meidl, 13. Musil (Stehlík) - 17. Rangl (Čech), 33. Burian (Havlíček), 39. Kania (Havlíček), ?. Havlíček


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Laitinen (Neruda) - Šenkeřík, Morava (C), Sova, Protivný, A. Jelínek, Pavlík (A), Novotný, Koma - Zábranský, Polodna, Švaňhal, Semorád, Fiedler, Voj. Němec (A), Meidl, Rytnauer, Štěpánek, Stehlík, P. Musil, Kostourek.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Hrubec (Wolf) - R. Kadela, Sláma (A), Valenta, Brož, Kania, Rangl, Dietz, Kovalský - Vondráček, Havel, Dočekal, Havlíček, Kaut, Heřman, Fořt, Čech (C), Laš (A), Burian, Vítek, Přibyl.

    Rozhodčí: Petr Přikryl - Jiří Chocholouš, Daniel Reich.

    Diváci: 1453
    thejrc.org