Fehérvár – Znojmo 4:0 (kon.)
konec
Fehérvár AV19
4:0 (2:0, 0:0, 2:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Čtvrtek 27.02.2020, 19:15 • Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnok, Székesfehérvár (HUN) • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Hokejisté Fehérváru ukončili sérii tří porážek za sebou, když v důležitém souboji o účast v playoff porazili Orli ze Znojma. Fantastické utkání odehráli Csanár Erdély, který vstřelil dva góly a málem zkompletoval hattrick, a Andrew Sarauer, jenž zaznamenal tři kanadské body za tři asistence. Dominik Groh zneškodnil čtyři samostatné úniky domácích a dělal dnes, co mohl, jenže spoluhráči vpředu se nedokázali ani jednou prosadit a moc toho nepředvedli. Konečný výsledek. Fehérvár 4 Znojmo 0. (21:29:18)
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Dnešní utkání sleduje 2650 diváků.
     
    59:05
    Fehérvár špatně střídal a týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě na trestné lavici odsedí Áron Reisz.
     
    59:00
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    58:44
    Andrew Yogan se řítil do samostatného úniku a pokusil se Dominika Groha překonat jemným obloučkem, který minul vzdálenější levou tyč!
     
    57:54
    Orli se dostali na levém křídle k nahození, které z téměř nulového úhlu zamířilo do lapačky Michaela Ouzase.
     
    56:01
    Hokejisté Fehérváru obléhali bránu Dominika Groha tak horlivě, až byla posunuta. Vladimír Oščádal už se postavil a chystá se na návrat z trestné lavice.
     
    54:09
    Vladimír Oščádal vyfasoval dvě minuty za podrážení a domácí Fehérvár si zahraje další přesilovou hru.
    54:06 Timothy CAMPBELL - 4:0
     
    54:06
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    TIMOTHY CAMPBELL si teď najel před bránu na nádhernou žabku Andrewa Sarauera z levého kruhu pro vhazování a z blízkosti usměrnil puk do pravého horního rohu brány! Domácí vedou nad Znojmem 4:0. Asistence: Andrew Sarauer.
     
    53:27
    Dvojice hráčů Znojma mohla u levé tyče skórovat do prázdné brány, jenže Michael Ouzas je vleže senzačně vychytal a připsal si spektakulární zákroky!
     
    52:04
    Andrew Sarauer na pravém křídle vyrazil do přečíslení dva na jednoho a nádhernou zpětnou přihrávkou našel Tamáse Sárpátkiho, který bránu z blízkosti přestřelil!
     
    51:18
    Vyloučený Csanád Erdély je zpět na ledové ploše a po návratu z trestné lavice se může pokusit o hattrick.
     
    49:51
    Taylor Doherty se snažil dostat ke střele, jenže Michael Ouzas odražený kotouč rychle našel a zmrazil ho pod svou lapačkou. Orlům dnes není přáno.
     
    49:18
    Csanád Erdély zbytečně fauloval na útočné modré čáře a byl vyloučen na dvě minuty za podrážení.
     
    48:05
    Hokejistům Znojma bylo odpískáno úmyslné postavení mimo hru a vhazovalo se před Dominikem Grohem, který dnes chytá skvěle, přestože třikrát inkasoval.
     
    47:02
    Aaron Berisha se pokusil vstřelit alespoň čestný gól, jenže jeho střela z bodu pravého kruhu pro vhazování zamířila do lapačky pozorného Michaela Ouzase.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 11. Erdély (Sarauer, Stipsicz), 20. Yogan (Sarauer, Girard), 43. Erdély (Kuralt, Sarauer), 55. Campbell (Sarauer)


    Fehérvár AV19: Ouzas (Kornakker) – Campbell, Kaijomaa, Tikkanen, Stipsicz, D. Szabó, Harty – Kuralt, Sarauer (C), Erdély – Sárpátki, Metsavainio, Reisz – Girard, Timmins, Yogan – K. Szabó. Hlavní trenér: Antti Karhula.
    HC LERAM Orli Znojmo: Groh (Lassila) – Burlon, Doherty, Čermák, Bořuta, Mikliš, Sova – Luciani, Flick, Svoboda – Beránek, Bartoš, Matuš (C), – Berisha, Češík, Novák – Bowles, McRae, Oščádal. Hlavní trenér: Miroslav Fryčer.

    Rozhodčí: Manuel Nikolic, Trpimir Piragic. Čároví: Maximilian Gatol, Gregor Rezek

    Diváci: 2650
    ocianews.com