Třebíč – Šumperk 3:2 (po s.n.) | Jihlava – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.) | Litoměřice – Písek 3:2 (kon.)
Beroun – Chomutov 5:2 (kon.) | Olomouc – Ústí n/L 2:4 (kon.) | Hr. Králové – Most 4:2 (kon.)
Kadaň – Benátky n/J 4:5 (po s.n.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:2 (2:0, 0:2, 1:0)
HC Rebel Havlíčkův Brod
Středa 08.02.2012, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojováno! Jihlavští hokejisté přidali v závěrečné třetině vítěznou branku, kterou zaznamenal jako správný kapitán Tomáš Ficenc. Dukla tak zdolala svého rivala poprvé v sezoně. Loučím se s vámi a u dalšího on-line přenosu nashledanou! (20:07:12)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:15
    Dukla kombinuje v útočném pásmu a užívá si závěru utkání.
     
    58:23
    Havlíčkobrodští hokejisté putují opět na trestnou lavici! Za záchranou brzdu zatáhl Jan Pavlík (HBR), když pomocí nedovoleného bránění zastavil na prázdnou mířícího Martina Filipa.
     
    57:43
    Jaroslav Suchan zůstal na střídačce, Rebelové zkusí štěstí s šesti borci v poli!
     
    57:43
    Celek Havlíčkova Brodu si vyžádal oddechový čas. Vhazovat se bude v jeho útočném pásmu.
     
    57:14
    Havlíčkobrodští se začínají nadechovat k závěrečnému náporu. Nyní ale svůj důraz přehnali, jihlavská branka byla po nájezdu jednoho z rebelů posunuta.
     
    55:50
    Jihlavská první lajna zamkla hosty v jejich třetině. Nikomu se však nepodařilo dostat do kvalitní palebné pozice. Ušetřili ale mnoho cenných vteřin, vítězství v dnešním utkání je pro Duklu zase o něco blíže.
     
    55:01
    Dukla v plném počtu. Do utkání zbývá bez vteřiny pět minut. Hostím se čas neúprosně krátí, jihlavským hokejistům se zase vleče velmi pomalu.
     
    54:32
    Dukla se zatím brání dobře. Hosté již nemají na svých hokejkách přesilovkou pohodu z úvodu utkání. Nemohou si proklestit cestu do útočné třetiny.
     
    53:01
    Zkušený jihlavský útočník Daniel Hodek je vyloučen na dvě minuty za hákování. To znamená jediné. Další možnost Rebelů k vyrovnání nepříznivého vývoje střetnutí.
     
    52:09
    Od modré čáry prověřil Filipa Novotného Jan Pavlík. Domácí gólman se ale překvapit nenechal a střelu vyrazil do klidných vod.
     
    51:24
    Další přesilová hra Havlíčkova Brodu je minulostí, Kolafa je na ledě. Rebelové přesto stále tlačí, Filip Novotný ale po několika pokusech hostí schovává puk do lapačky. Vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    50:28
    Hosté tak dlouho hledali co nejvýhodnější pozici, až zaváhali. Václavu Meidlovi vložil po vyjetí k modré čáře hůl do přihrávky Lukáš Krupka. Dukla se tak na několik okamžiků osvobodila.
     
    49:24
    Tomáš Kolafa (JIH) odchází pykat za hru vysokou holí. Havlíčkobrodští hokejisté tak mají velmi dobrou příležitost ke srovnání skóre. V průběhu utkání již využili dvě početní výhody!
     
    48:53
    Dukle narostla po vstřelené brance křídla. Branku Rebelů obkroužil Petr Domin, načež se snažil najít před brankou najíždějícího Michala Jeslínka. Ten byl ale o fous rychlejší, a tak Suchana pouze vyděsil svou přítomností.
     
    47:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté početní výhodu využívají! Do útočného pásma zavezl puk Martin Filip, který viděl v mezikruží najíždějícího TOMÁŠE FICENCE, který nekompromisní ranou mezi betony Suchana poslal domácí do vedení. Asistence: Martin Filip, Daniel Hodek.
     
    47:05
    Hosté si ale při této situaci pomohli nedovoleným způsobem. Radim Ostrčil (HBR) odchází na dvě minuty za hákování.
    Marken.cz

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 10. Jeslínek (Indra, Kolafa), 20. Čachotský (Petráček), 48. Ficenc (Filip, Hodek) - 29. Semorád (Pavlík, Meidl), 35. Ostrčil (Meidl, Štěpánek)


    HC Dukla Jihlava: Novotný - Ficenc, Petráček, Kaláb, Grundmanis, Malena, Kolafa, Dobrovolný, Jaroš - Čachotský, Filip, Hodek - Jeslínek, Padělek, Bezděk - Indra, Zeman, Maliník - Vysloužil, Domin, Krupka
    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan - Knesl, Morava, Protivný, Jelínek, Blažek, Pavlík, Ostrčil - Vondráček, Semorád, Němec - Stehlík, Zohorna, Kostourek - Musil, Štěpánek, Meidl - Švaňhal, Zábranský, Rytnauer

    Rozhodčí: Přikryl - Klein, Skopal
    bahis siteleri