Sokolov – Slavia 3:2 (2:1 po s.n.) | Opava – Kopřivnice 2:1 (kon.) | Znojmo – Havířov 2:2 (kon.)
Poprad – Lipt. Mikuláš 13:2 (kon.) | Litoměřice – Kadaň 6:3 (kon.) | Benátky n/J – Kolín 6:2 (kon.)
Vrchlabí – Šumperk 4:0 (kon.) | Tábor – Havlíčkův Brod 5:0 (kon.) | Jablonec n/N – Dvůr Králové n. L. 4:5 (kon.)
Děčín – Mostečtí Lvi 4:8 (kon.)
konec
HC Tábor
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
BK Havlíčkův Brod
Čtvrtek 20.08.2020, 18:00 • Zimní stadion Tábor • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Je konec. Závěrečná část hry byla nejvyrovnanější, také v ní ale hosté vyšli gólově naprázdno. Tábor naopak přidal ještě jeden zásah díky tvrdé ráně Marcela Dvořáka a přidal tak štempl na jednoznačné vítězství, které je jeho první v tomto přípravném období. (20:10:36)
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Broďáci se sice drží v útočném pásmu, nedaří se jim ale najít cestu ke střele. Tábor se pak dokonce uvolnil a poslal kotouč alespoň do středního pásma.
     
    59:19
    Ještě jednou se vylučuje. Lukáš Prášek (TAB) je potrestán dvěma minutami za držení hole.
     
    58:46
    Na druhé straně se po pravém křídle prohnal do útoku Jakub Čejka. Bez podpory spoluhráčů se rozhodl pro střelu zápěstím, ta ale mířila do prostředka brány do připravené náruče Davida Nováka.
     
    57:46
    Kamil Černý dostal přihrávku před brankoviště. V rychlosti ale trefil pouze připraveného brankáře Havlíčkova Brodu.
     
    57:13
    Lukáš Volf dostal krásnou přihrávku na útočnou modrou, díky které mohl jet sám na bránu. Nikým neatakovaný hledal mezírku mezi brankářovými betony, tu ale Štěpán Vácha včas utěsnil.
     
    56:38
    Hra je teď velice neurovnaná. Puk létá z jedné strany hřiště na druhou. Ani jednomu mužstvu se ale nedaří založit útok.
     
    55:21
    Tábor se po aktivitě Havlíčkova Brodu také dostal do útočné třetiny. Vladimír Škoda napřáhl na levém kruhu, jeho prudká rána ale mířila vysoko.
     
    54:30
    Bruslaři vyhráli buly v útočném pásmu a Tomáš Mlynář tečoval puk těsně před brankovištěm, kotouč ale po jeho zásahu zamířil těsně nad bránu.
     
    53:50
    Miroslav Tejko využil zaváhání hostující obrany, když se k němu odrazil kotouč. Stál ale příliš blízko k bráně, navíc byl v nevýhodném úhlu, puk tak za betony Štěpána Váchy neprocpal.
     
    53:08
    Petr Kuchta přešel přes obránce na levém křídle a hledal před brankovištěm najíždějícího Tomáše Ludvíka. Ani on ale v nadějné pozici kotouč netrefil a hořce se zazubil.
     
    52:29
    Josef Vácha od modré čáry přihrál mezi kruhy Jakubu Čejkovi. Ten chtěl vystřelit z první, puk ale netrefil. Kotouč mu projel mezi bruslemi do rohu kluziště.
     
    51:58
    Vladimír Škoda se dostal k teči na levém kruhu po střílené přihrávce přes osu pásma, puk ale na bránu neusměrnil.
     
    51:14
    David Košťál opět prokázal, jak má šikovné ruce. Jenže se mu nepodařilo vystřelit ani najít někoho ze spoluhráčů, a tak ho domácí nakonec od kotouče odstavili.
     
    49:48
    Domácí sevřeli soupeře v pásmu a puk vyplaval nad pravý kruh k Davidu Skočovskému. Jeho přízemní ránu vyrazil Štěpán Vácha pravým betonem.
     
    48:56
    Jakoby domácí trochu polevili. Hosté využili jejich zaváhání a David Košťál mohl pálit z mezikruží. Puk po jeho střele zápěstím ale skončil v lapačce Davida Nováka.
     
    48:11
    Bruslaři byli blízko prvnímu gólu. Po ráně hostů ale zvoní za Davidem Novákem pouze tyč.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 8. Šulek, 33. Škoda (Heřman), 33. Heřman (Dvořák), 35. Matušík (Šulek, Hajič), 45. Dvořák (Zayml, Březina)


    HC Tábor: Kolář (41. D. Novák) – Dvořák, Radoš, Černý, Skočovský, Havran, Bouška, Hajič – Šulek, Zayml, Prášek, Seidl, Matušík, Přibyl, Volf, Tejko, Heřman, Škoda, Březina
    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (32. Š. Vácha) – J. Ludvík, J. Vácha, Věžník, Zvěřina, Krejčí, Benák – Košťál, Čejka, Kalač, Mlynář, Cachnín, Voříšek, Tecl, T. Ludvík, Holenda, Kuchta
    thejrc.org