Chomutov – Mostečtí Lvi 0:0 (zruš.) | Třebíč – Žďár n/S 7:4 (kon.) | Tábor – Kolín 0:0 (18:00)
Kadaň – Klatovy 0:0 (zruš.) | Sokolov – Litoměřice 0:0 (zruš.) | Benátky n/J – Vrchlabí 0:3 (kon.)
Havířov – Znojmo 3:4 (kon.) | Kopřivnice – Frýdek-M. 2:3 (kon.) | Příbram – Kobra 2:4 (kon.)
Kadaň – Cheb 5:2 (kon.)
konec
HC Baník Příbram
2:4 (0:1, 2:1, 0:2)
HC Kobra Praha
Úterý 11.08.2020, 18:00 • ZS Příbram • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Z naší strany je to vše, my děkujeme za pozornost a někdy zase na viděnou. (20:07:31)
     
    Dnešní zápas je u konce! Kobra nakonec poráží středočeskou Příbram 4:2. O první branku utkání se postaral už ve 2. minutě po střele z prostoru mezikruží hostující Novák. Na vyrovnání museli fanoušci příbramského Baníku čekat až do 30. minuty, kdy se nejprve prosadil Josefus a později pak i Káník. Zbytek zápasu už ale byl v režii svěřenců Miloslava Šeby, nejdříve se v 36. minutě v oslabení prosadil Ryzák o pár minut později po povedené individuální akci Šťastný. Vítězství Kobry pojistil dvě minuty před koncem Zídek.
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Oba celky dnešní zápas už spíše dohrávají a směrem dopředu nevyvíjí moc úsilí.
     
    58:00
    Dvě minuty do konce třetí třetiny.
     
    57:56
    Kobra právě vstřelila branku!
    A je rozhodnuto! Na hranici levého kruhu pro vhazování získal puk VÁCLAV ZÍDEK, který odvážnou střelou přes celou délku hřiště přesně strefil prázdnou příbramskou branku. Bez asistence.
     
    57:38
    Příbram bude hrát bez brankáře!
     
    57:38
    Oddechový čas pro domácí.
     
    57:38
    Zakázané uvolnění Kobry, vhazovat se tak bude před brankou gólmana Sochůrka.
     
    56:28
    Ani jedna ze dvou příbramských střel ze střední vzdálenosti neohrozila branickou branku, proti té první zasáhl Sochůrek, ta druhá letěla vysoko nad břevno.
     
    55:55
    Sochůrek opět v akci, tentokrát se musel postavit proti nahození od modré.
     
    55:34
    Nahození domácí střelce Maška od modré sice dokázal branický gólman Sochůrek vyrazit pouze před sebe, tam se už ale žádný z hráčů v bílém dresu i díky dobré práci pražské obrany k dorážce nedostal.
     
    55:18
    Jeden z hráčů domácí Příbrami se dopustil ve středu hřiště hry vysokou holí, vhazovat se tak bude po pravici středočeského gólmana Mičána.
     
    53:56
    Příbram si jde za vyrovnáním! Tentokrát to zkusil ze střední vzdálenosti Gengel, svou přízemní trefou umístěnou k pravé tyči ale nakonec branku Kobry těsně minul.
     
    52:40
    Domácí střelec Řepík to zkusil z pravé strany hřiště, škvíru mezi bližší tyčkou a pražským gólmanem Sochůrkem ale nenašel.
     
    51:18
    Zakončení příbramského obránce Maška od modré z příklepu srazil jeden z obětavých hostujících obránců nohou do rohu kluziště.
     
    51:11
    Kobra v plném počtu.
     
    50:05
    Na konci povedené příbramské kombinace stál Fiala, který svým zakončením z příklepu z první od pravého mantinelu rozezněl bližší tyč branické branky.

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 30. Josefus (Chlouba), 30. Káník (Gengel, Kolouch) – 2. Novák, 36. Ryzák (Kafka, Novák), 43. Šťastný, 58. Zídek


    HC Baník Příbram: Šorf (40. Mičán) – Straka, Hlaváček, Fiala, Grubner, Mašek, Vině, Klinecký, Houška, Brzák, Dragoun, Gengel, Káník, Josefus, Kolouch, Rohlík, Chlouba, Panna, Bereš, Furch, Řepík
    HC Kobra Praha: Sochůrek (Langer) – Ryzák, Šteiner, Zmeškal, Pelant, Brůna, Holý, Zídek, Kafka, Šťastný, Novák, Hrubý, Heldák, Mucha, Čurda, Sovík, Šálek
    thejrc.org