Pardubice – Mountfield HK 0:1 (kon.) | Třinec – Zlín 5:2 (kon.) | Motor ČB – Plzeň 4:2 (kon.)
K. Vary – Litvínov 5:0 (kon.) | Kladno – Sparta 3:2 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 2:0 (kon.)
Kometa Brno – Olomouc 2:4 (kon.) | Přerov – Vítkovice 1:7 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
3:2 (0:0, 2:0, 1:2)
HC Sparta Praha
Úterý 11.08.2020, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Generali Česká Cup • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (20:18:58)
     
    Utkání sledovalo 500 diváků.
     
    Je dobojováno. Kladno nakonec poráží Spartu 3:2 a zapisuje do tabulky ve skupině A v prvním utkání tři body. Sparta celou dobu tahala za kratší konec. V závěru vykřesala jiskru naděje, když se při hře bez brankáře dostala na kontakt, ale vyrovnat se jí už nepodařilo. Sledovali jsme pohledné utkání, ve kterém se z výhry raduje účastník Chance ligy nad extraligovou Spartou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Kladno se urputně brání tlaku Sparty, která je před Košarišťanem hodně nebezpečná. Rytíři však zatím svůj náskok drží a už to i vypadá, že ho udrží.
     
    58:44
    Sparta je znovu bez brankáře a ještě se pokusí o vyrovnání.
    58:09 Tomáš PAVELKA - 3:2

    Zdroj: hokejkatv.cz
     
    58:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané se při hře bez brankáře dostávají Kladnu opět na dostřel jediné branky. Na sebe to vzal TOMÁŠ PAVELKA, který svou střelu z pravé strany procedil za Košarišťanova záda – 3:2. Asistence: Matúš Sukeľ a Jan Buchtele.
     
    58:00
    Hrají se poslední minuty třetí třetiny.
     
    57:40
    Branka Pražanů je prázdná, Sparta to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    57:40
    Lavička Sparty si bere oddechový čas.
     
    57:29
    Kladno je v plném počtu. Spartě začíná velmi rychle ubíhat čas, na to, aby s utkáním něco udělala, má dvě a půl minuty.
     
    55:54
    Po kombinaci Sparty získali kotouč Rytíři a hned ho poslali až před Jakuba Neužila. Sparťané tak musejí zakládat další akci od jeho svatyně.
     
    55:29
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Nicolas Hlava – 2 min., hrubost).
     
    54:32
    Sparťané nepolevují a snaží se o další kontaktní branku, naproti tomu Kladno nikam nespěchá a svůj slibný náskok snaží hájit.
    53:13 Ondřej BLÁHA - 3:1

    Zdroj: hokejkatv.cz
     
    53:13
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři znovu svému soupeři odskakují na rozdíl dvou branek. Po pěkné souhře našel Tomáš Urban na levé straně volného ONDŘEJE BLÁHU, který poté prudkou ranou trefil kotouč pod víko sparťanské branky – 3:1. Asistence: Tomáš Urban.
     
    52:39
    Závar před brankou Kladna. Několik hráčů Sparty se snažilo dopíchnout puk za záda Andreje Košarišťana, avšak neúspěšně. Hra je pozastavena a nyní uklidňuje potyčku mezi oběma tábory jeden z hlavních sudích.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 23. Š. Bláha (Hlava), 30. Š. Jelínek, 54. O. Bláha (Urban) – 43. Tomášek (M. Jandus, Kalina), 59. T. Pavelka (Sukeľ, Buchtele)


    Rytíři Kladno: Košarišťan (Jiroušek) – Zelingr, Kehar (A), V. Sorokin, Štochl, Zajíc, Mikliš, Ticháček – Bernat, Račuk (C), Š. Bláha – Routa, Kubík, Guman – Š. Jelínek, Pitule (A), Hlava – O. Bláha, Filip, Urban.
    HC Sparta Praha: Neužil (Machovský) – Piskáček, Košťálek, M. Jandus, Kalina, T. Pavelka (A), Jeřábek, Klodner – Rousek, Horák, Řepík (C) – Kudrna, Sukeľ, Zikmund – Dvořáček, Říčka, Pšenička – Buchtele, Pech, Tomášek (A).

    Rozhodčí: Horák, Sýkora – Komárek, Hnát

    Diváci: 500
    thejrc.org