Mladá Boleslav – Příbram 0:0 (kon.) | Zlín – Karviná 1:2 (kon.) | Plzeň – Č. Budějovice 2:1 (kon.)
Brno – Slavia 0:0 (kon.)
konec
FK Mladá Boleslav
0:0 (0:0)
FK Příbram
Neděle 04.04.2021, 14:00 • Lokotrans Aréna, Mladá Boleslav • FORTUNA:LIGA • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to vše. Díky za pozornost a hezký zbytek neděle. (16:00:12)
     
    Utkání je u konce, oba týmy berou bod za remízu 0:0. Mladá Boleslav musí být opravdu hodně zklamaná, protože si proti bezzubé Příbrami vypracovala celou řadu solidních příležitostí. Škodova hlavička se odrazila od jedné tyče k druhé, Samuel Dancák minul naprosto odkrytou branku. Domácímu celku nepomohla ani penalta, kterou zahodil jinak hodně aktivní Tomáš Ladra. Svěřenci trenéra Jarolíma nemohou být s výsledkem spokojeni, naopak pro hosty je bod zlatý.
     
    90+8
    Konec zápasu.
    90+7. Domácí se dožadovali penalty po údajné ruce Cmiljanoviče, k té ale nedošlo
     
    90+7
    Opět to před příbramskou brankou zavánělo nebezpečím, ale Jakub Šiman nebyl ani tentokráte překonán. Domácí se ještě marně dožadují penalty kvůli hře rukou.
     
    90+6
    Takács udržel Voltra na zádech. Šeda poslal balon na útočnou polovinu, kde vybojoval faul Jiří Skalák. Zřejmě poslední standardní situace tohoto zápasu.
     
    90+5
    Milan Lalkovič se dokonce propracoval k zakončení. Nenaložil s ním vůbec dobře, balon dolétl daleko od boleslavské branky. Jan Šeda rychle rozehrává.
     
    90+4
    Příbram se snaží dohrát utkání do remízovému výsledku. Zatím se hostům daří držet balon v dostatečné vzdálenosti od vlastní branky.
     
    90+3
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Jan Rezek, přichází Josef Obdržal.
     
    90+2
    Hra se musela znovu přerušit, protože na zemi zůstal z neznámých důvod ležet Filip Zorvan. Nejedná se o nic vážného, můžeme pokračovat.
     
    90+1
    Další závar před brankou Jakuba Šimana. Škoda mohl zakončovat, ale v klíčový okamžik mu absolutně nevyšlo zpracování.
     
    90
    Nad rámec základní hrací doby se nastavuje sedm minut. Ladra opět poslal balon do malého vápna, kde jej kousek nad horní tyč tečoval jeden z obránců Příbrami.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Jaroslav Tregler (1.FK Příbram).
     
    89
    Mladé Boleslavi dnes není přáno. Škoda přetáhl centr až na Tomáše Ladru, jehož zakončení prolétlo těsně vedle vzdálenější tyče příbramské branky.
    88. Ladra z úhlu pálil zase vedle
     
    88
    Drchal si ve vzdušném souboji došel pro faul od Mezery, přímého kopu se ujal Matějovský. Rozehrávka na krátko s Ladrou nevyšla dle představ, příbramský brejk jakbysmet.
     
    87
    Následující rohový kop se Dominiku Preislerovi vůbec nepovedl. Stejně v klidu si obrana hostujícího celku poradila také s centrem z kopačky Douděry.
     
    86
    Rychlý výpad Mladé Boleslavi zakončil Drchal přihrávkou na Davida Douděru, jehož nepustil do zakončení ve skluzu hrající Filip Zorvan.
     
    85
    Zatím působí svěřenci trenéra Jarolíma trochu opařeně. Naopak Příbram ožila. Nový nyní vybojoval faul na dotírajícímu Michalu Škodovi.

    Jáchym Tůma


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky:

    Karty:   13. Antwi (PRI), 90. Tregler (PRI)

    Neproměněná penalta: 83. Ladra (MBL), mimo


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 6:4. Rohy: 10:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 12:9.
    FK Mladá Boleslav: Šeda – Fulnek (46. Douděra), Takács (C), Křapka, Preisler – Dancák, Budínský (72. Skalák) – Malínský (46. Matějovský), Ladra, Zmrhal (72. Drchal) – Michal Škoda.
    Náhradníci: Mikulec – Drchal, Matějovský, Řezník, Douděra, Jakub Klíma, Skalák.

    FK Příbram: Šiman – Nový, Kvída, Mezera, Cmiljanović – Antwi (70. Lalkovič), Zorvan, Tregler, Jan Rezek (C) (90+3. Obdržal), T. Pilík – Lubega (57. Voltr).
    Náhradníci: Kočí – Svoboda, S. Kingue, Lalkovič, Vávra, Voltr, Obdržal.

    Rozhodčí: Emanuel Marek – Jan Váňa, Zdeněk Vaňkát
    thejrc.org