Mladá Boleslav – Příbram 0:0 (kon.) | Zlín – Karviná 1:2 (kon.) | Plzeň – Č. Budějovice 2:1 (kon.)
Brno – Slavia 0:0 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
2:1 (1:1)
SK Dynamo Č. Budějovice
Neděle 04.04.2021, 16:00 • Doosan Arena, Plzeň • FORTUNA:LIGA • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě pro dnešek vše, s přáním hezkého zbytku nedělního večera se s vámi loučím a ve středu u sledování čtvrtfinále MOL Cupu se opět budu z Doosan Arény těšit, na shledanou. (18:01:54)
     
    Je dobojováno, Plzeň nakonec velmi těžké utkání po téměř měsíci zvládla, na svém zeleném pažitu porazila jihočeské Dynamo těsně 2:1. Po nerozhodném poločase se Viktoria do svého soka opět pustila a výsledkem toho byla branka Šimona Falty, na kterou už Jihočeši nenašli odpověď. Plzeň dnes obula střelecké kopačky, jelikož vyslala rovnou 21 střel, z toho rovnou dvanáct na bránu, brankář Vorel se opravdu nenudil a jen díky němu tu Budějovice nedostali více branek. Plzeň si tak do tabulky připisuje cenné tři body. Hned ve středu je čeká další těžká prověrka, ve čtvrtfinále MOL Cupu na svém stadionu přivítá Slovan Liberec.
     
    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 12:5. Rohy: 14:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 12:16.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Benjamin Čolić si na půli hřiště pomohl nedovoleným způsobem, běží poslední vteřiny utkání, tohle už domácí zvládnou.
     
    90+2
    Po rohovém kopu Jakub Brabec trošku kostrbatě udržel balon u svého těla, do míče se následně opřel Lukáš Kalvach, ale prudkou ranou svatyni Vorla přestřelil.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastaví ve druhém poločase tři minuty.
     
    90
    Ten rozehrála Plzeň nakrátko, navíc vteřinu po něm byli domácí faulování, tudíž červenomodří ušetří další cenné vteřinky.
     
    89
    Hráči Budějovic nepřesně rozehráli, míč se poté dostal ke Šulcovi, který kouzlil v pokutovém území, výsledkem toho je pouze rohový kop pro Viktorii.
     
    88
    Dva balony na hřišti, což je samozřejmě proti pravidlům. Staněk jeden odkop za svou branku a s tím druhým může Viktoria rozehrát ve středu pole. Poslední dvě minuty normální hrací doby.
     
    87
    Hosté spěchají na druhou stranu hřiště, nicméně Čolić napálil jen hráče stojícího před ním, přesto hosté zůstanou u balonu, budou vhazovat poblíž hostující střídačky.
    86. Krásný ťukes Buchy s Ondráškem skončil ranou vedle
     
    86
    David Limbersský svou typickou šajtlí našel za obranou Pavla Buchu, který míč propasíroval do vápna na Zdeňka Ondráška, který špičkou kopačky těsně míjí branku.
     
    85
    Až nyní se hráči Dynama dostali k balonu, nicméně čas jim ubíhá velkou rychlostí. Navíc kazí rozehrávku, což je přesně co vyhovuje domácím.
     
    84
    Plzeň si brání náskok, drží balon na svých kopačkách a za žádnou cenu ho nechtějí hostům pouštět.
     
    82
    A opravdu nechybělo moc a na ukazateli svítil opět nerozhodný výsledek. Po centru se hosté dostali k hlavičce z malého vápna, jenomže míč skončil těsně vedle.
     
    81
    Ojedinělá šance pro Dynamo, hosté budou zahrávat rohový kop, šance na vyrovnání.
     
    80
    Před námi je posledních deset minut plus nějaké nastavení. Rozhodnout nyní mohl Ondrášek, který se dostal k míči ve vápně, ale jeho přízemní rána skončila na prvním hráči.
     
    79
    Ideálně proti noze dostal míč stoper Filip Kaša, ale zde se naplno ukázala síla obránce, jelikož rána to byla povedená, ale chyběla jí větší přesnost. Balon skončil vysoko nad brankou.

    Jakub Štěrba

    Branky: 29. Kalvach, 56. Falta (Ba Loua) – 45+1. P. Novák (Čolić)

    Karty:   32. Talovierov (CEB), 77. Vais (CEB)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 12:5. Rohy: 14:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 12:16.
    FC Viktoria Plzeň: Staněk – Limberský, Brabec (C), Kaša, M. Havel – Al. Čermák (64. P. Šulc), Kalvach, Bucha – Falta, Beauguel (71. Ondrášek), Ba Loua (71. Mihálik).
    Náhradníci: A. Hruška – Hybš, Ondrášek, Mihálik, Hranáč, P. Šulc, Káčer.

    SK Dynamo Č. Budějovice: Vorel – Čolić, Talovierov, Králik, P. Novák – Čavoš (C), Havelka (62. Jánošík), Javorek, Brandner (70. Vais), Mršić (62. Mészáros) – Diop.
    Náhradníci: Drobný – L. Havel, Kladrubský, Skovajsa, Mészáros, Jánošík, Vais.

    Rozhodčí: Hrubeš – Kotalík, Hurych

    Diváci: hráno bez
    ocianews.com