Příbram – Slovácko 1:4 (kon.) | Olomouc – Brno 1:0 (kon.) | Pardubice – Ostrava 3:2 (kon.)
Zlín – Sparta 0:3 (kon.)
konec
FK Příbram
1:4 (0:2)
1.FC Slovácko
Sobota 20.02.2021, 14:00 • Na Litavce, Příbram • FORTUNA:LIGA • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Fotbalisté Slovácka vstřelili v Příbrami tři góly, ačkoliv hráli od dvanácté minuty utkání o deseti, a potvrdili roli favorita. Tým z Uherského Hradiště vyhrál Na Litavce popáté v řadě a celkově porazil klub z hornického města již pojedenácté. Za hosty se prosadili Stanislav Hofmann, Jan Kliment, Milan Petržela a Václav Jurečka, zatímco čestný a jediný úspěch domácích vstřelil z penalty Radek Voltr. Konečný výsledek nádherného zápasu. 1.FK Příbram 1 1.FC Slovácko 4. (15:55:43)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Nad rámec dnešního utkání byly nastaveny 3 minuty.
    90. Václav JUREČKA - 1:4
     
    90
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    VÁCLAV JUREČKA využil zmatků v příbramské obraně po centru z levé strany šestnáctky, když na přední tyči napálil odražený míč o horní tyč do předního rohu brány! Slovácko vede 4:1.
     
    89
    Slovácko sáhlo ke dvojitému střídání poté, co střela z volného přímého kopu zamířila vysoko nad bránu Příbrami. Běží poslední okamžiky zápasu a je to 1:3.
     
    88
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Lukáš Sadílek, přichází Rigino Cicilia.
     
    88
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Stanislav Hofmann, přichází Patrik Šimko.
     
    87
    Jan Kalabiška hraje skvělý zápas a nyní se mezi dvěma protihráči pokusil proniknout do šestnáctky. Ve své snaze sice neuspěl, následuje ale volný přímý kop.
     
    86
    Emmanuel Antwi si naběhl na kolmou přihrávku od Filipa Zorvana a na levé straně šestnáctky mířil z ostrého úhlu do boční sítě. Poté se pískal ofsajd.
     
    84
    Václav Jurečka si nabíhal na přední tyči na krásný přízemní centr Petra Reinberka z pravé strany a málem skóroval, pod nohy se mu ale obětavě vrhl Jan Kvída a míč odvrátil pryč!
     
    82
    Následoval centr domácího týmu z opačné strany hřiště, fotbalisté Slovácka ale další rohový kop odvrátili a hájí v závěru dnešního zápasu dvoubrankové vedení.
     
    81
    Vít Nemrava nezachytil míč na hrací ploše a Příbram měla výhodu rohového kopu, který rozehrála nakrátko, a centr ze hry přizvedl Jan Kalabiška.
     
    79
    Centr Slovácka z rohového kopu žádné nebezpečí nepřinesl a Václav Jurečka se natahoval po míči v pokutovém území Příbrami zbytečně. Skóre 1:3.
     
    78
    Marek Havlík nyní operoval s míčem na levé straně vápna a jeho centr z téměř nulového úhlu byl sražený na rohový kop, který se kvůli strkanici bude opakovat.
     
    77
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Milan Petržela, přichází Josef Divíšek.
    76. Kalabiška z první netrefil domácí bránu, míč skončil mimo

    Tomáš Reiner


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 72. Voltr (pen.) – 11. S. Hofmann (Kalabiška), 23. Kliment (pen.), 70. M. Petržela (Havlík), 90. Jurečka (Reinberk)

    Karty:   44. Vilotić (PRI), 53. Kvída (PRI)   12. Navrátil (SLO)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 5:3. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 15:18.
    FK Příbram: Kočí – Kvída, Tregler (C), Vilotić (46. Svoboda) – Laňka, T. Pilík (63. Januška), Lalkovič (67. Vávra), Nový (46. Antwi), Cmiljanović (29. Jan Rezek) – Voltr, Zorvan.
    Náhradníci: Šiman – Antwi, Jan Rezek, Januška, Vávra, Svoboda, Mezera.

    1.FC Slovácko: Nemrava – Reinberk, S. Hofmann (88. Šimko), Mich. Kadlec (C), Kalabiška – Havlík, L. Sadílek (88. Cicilia) – M. Petržela (77. Divíšek), Kohút (62. V. Daníček), Navrátil – Kliment (62. Jurečka).
    Náhradníci: Bajza – Cicilia, V. Daníček, Divíšek, Jurečka, Jakub Rezek, Šimko.

    Rozhodčí: Ondřej Berka. Asistenti: Jaroslav Kubr, Michal Novák. Čtvrtý rozhodčí: Ladislav Szikszay. VAR: Ondřej Ginzel. AVAR: Lucie Ratajová
    thejrc.org