Motor ČB – Mountfield HK 1:5 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
1:5 (1:4, 0:1, 0:0)
Mountfield HK
Čtvrtek 17.09.2020, 17:30 • Budvar aréna • Tipsport extraliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (21:28:19)
     
    Dnešní utkání sledovalo 3710 diváků.
     
    Statistiky po celém utkání:

    Střely na branku: 29 – 24
    Střely mimo: 13 – 11
    Zblokované střely: 7 – 11
    Trestné minuty: 47 – 12
    Hity: 8 – 6
    Vhazování: 23 – 27
     
    Nejlepší hráči utkání:

    České Budějovice – Karel Plášil
    Hradec Králové – Filip Hronek
     
    Je konec! Úvodní zápas celé Tipsport extraligy skončil podstatně lépe pro hradecký Mountfield, který utkání ovládl 5:1. Ve třetí třetině se toho už moc zajímavého nestalo, zápas se už jen dohrával. Proto jsme neviděli ani jednu branku. Motor se sice snažil, ovšem směrem dopředu mu to trochu vázlo.
     
    Konec zápasu.
     
    59:31
    Daniel Voženílek schytal ostrý zákrok u mantinelu, ale dnes se zápas už dohraje. Hradec Králové tedy bude brát do tabulky tři body za výhru v Budějovicích.
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
     
    58:31
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Bohumil Jank – 2 min., držení).
     
    58:01
    Ondřej Slováček je na ledě!
     
    57:24
    Jeremie Blain musel pro kotouč za svého gólmana, načež pasem založil další akci svého týmu. Vypadá to však, že se Jihočeši tomuto oslabení ubrání.
     
    57:01
    Hra je nyní přerušena, jelikož Marek Čiliak při skluzu vyhodil branku. Zrovna tato branka už byla před chvilkou vyhozena, takže vylučovat se nebude.
     
    56:29
    Radek Prokeš odváděl se svým spoluhráčem skvělou práci v útočném pásmu, kde ušetřili několik cenných sekund. Nyní jsou však hosté už v pásmu.
     
    56:01
    Vyloučení v týmu Madeta Motor České Budějovice (Ondřej Slováček – 2 min., podrážení).
     
    55:31
    Je sympatické, že se Motor ještě snaží, ale dnes to prostě nejde. David Gilbert se snažil projet mezi třemi protihráči, avšak nebyl úspěšný.
     
    55:00
    Do konce utkání nám chybí posledních pět minut! Daniel Voženílek chtěl vybojovat alespoň vhazování, ovšem Marek Mazanec kotouč rychle rozehrál.
     
    54:11
    České Budějovice se nemohou dostat dopředu, na druhou stranu Mountfield už hraje celkem v klidu. Zde je o vítězi dávno rozhodnuto.
     
    53:35
    Lukáš Cingel to vzal hodně odvážně, když se vrhl s kotoučem mezi tři hráče. Ti mu sice vystavěli stopku, avšak hostující hokejisté jsou nadále u puku.
     
    53:09
    Kevin Klíma je na ledě!
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 10. Plášil (M. Novák) – 1. Orsava (Cingel, Nedomlel), 2. Hronek (F. Pavlík, Orsava), 4. R. Pavlík (Koukal), 18. Lev (Perret, Hronek), 25. Smoleňák (V. Růžička, Orsava)


    Banes Motor České Budějovice: Čiliak (Patera) – Slováček, Vydarený, Plášil, Pýcha, Pavel, Allen – Holec, Venkrbec, Christov – Z. Doležal, R. Přikryl, Beránek – D. Voženílek, Prokeš, Jonák – Karabáček, Gilbert, M. Novák.
    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Nedomlel, Hronek, Jank, Blain, Šalda, F. Pavlík – Orsava, Cingel, Smoleňák – J. Sklenář, V. Růžička, Kelly Klíma – Perret, Kevin Klíma, Lev – R. Pavlík, Koukal, Jergl – R. Pilař.

    Rozhodčí: Jeřábek, Svoboda – Pešek, Malý

    Diváci: 3710
    ocianews.com