Zlín – Mountfield HK 2:3 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Olomouc – Pardubice 3:2 (kon.)
konec
Berani Zlín
2:3 (1:2, 1:1, 0:0)
Mountfield HK
Pátek 25.09.2020, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už je ode mne pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a budu se těšit u dalších přenosů ze Zlína. (19:59:14)
     
    V závěrečné periodě jsme se už žádné branky nedočkali, což znamená, že Hradec těsné vedení zpočátku druhé části udržel. V poslední dvacetiminutovce však byl o dost aktivnější, protože nastřelil dvě tyčky. Uklidnění však nedosáhl, což ale v konečném součtu nevadilo, protože Berani zase doplatili na svou mizernou produktivitu, i když se prosadili víckrát než v předešlých dvou zápasech. Na body to však zase nestačilo.
     
    Nejlepší hráči
    PSG Berani Zlín: Daniel Gazda
    Mountfield HK: Kevin Klíma
     
    Konec zápasu.
     
    59:29
    Domácí gólman míří na střídačku až teď a ševci to tedy zkusí s šesti bruslaři!
     
    59:03
    Daniel Gazda pokazil rozehrávku, kvůli čemuž Daniel Huf nemůže opustit svou klec. Beranům mezitím čas kriticky dochází.
     
    58:34
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:34
    Zlín se navíc v početní nevýhodě usadil v útočném pásmu. Davidu Noskovi se však střela moc nepovedla, protože skončila přímo ve středu brány, kde byl připraven Marek Mazanec.
     
    57:50
    Hosté se nakonec usazují v útočném pásmu, kde se ještě pokouší o uklidňují branku, ale soupeř jim k tomu nedává moc prostoru, i když je v oslabení.
     
    57:07
    Hradec se za využitím přesilovky nijak neostýchá a vyloženě je rád za to, že se dvě minuty nebude muset bránit, pokud bude zodpovědně kombinovat.
     
    56:47
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Štěpán Fryšara – 2 min., hrubost).
     
    56:24
    Východočeši pořád drží kotouč mimo své pásmo a suverénně míří za vítězstvím. Soupeře navíc neustále aktivně napadají.
     
    55:42
    Po dalším zlínském ofsajdu se tentokrát bude vhazovat ve středním pásmu. Domácí se tak aspoň trochu přiblížili soupeřící kleci.
     
    55:22
    Zlín se dopouští úmyslného ofsajdu a ještě se tedy bude vhazovat před Daniel Hufem. Ten je v posledních minutách docela dost v klidu.
     
    54:36
    Domácí se dík své bojovnosti nakonec dostali dopředu, ihned toho zkoušel využít Jiří Suhrada, který ale napálil jen protihráče, který mu do střely skočil.
     
    53:57
    Hosté už hrají vyloženě na čas. Všechny puky ihned posílají ze své třetiny a těsné vedení už chtějí prostě jenom udržet.
     
    53:17
    Mountfield se však bez problémů osvobodil a v útoku získal pár cenných sekund. Kotouč nakonec vyvezl až Antonín Honejsek.
     
    52:38
    Marek Mazanec se pokusil rozehrát soupeřící nahození, ale našel jen zlínského hráče, který samozřejmě ihned započal kombinaci v útočném pásmu.
     
    51:46
    Lukáš Cingel díky nepovedené střele dostal prostor před bránu, kde se už napřahoval jeden z jeho spoluhráčů, ale tomu nakonec nedovolil zakončení bránící hokejista.
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 6. Nosek (Honejsek), 39. Gazda (Honejsek) – 1. Kelly Klíma (J. Sklenář), 5. Kevin Klíma (Perret), 24. Cingel


    Berani Zlín: Huf (Kořének) – Řezníček, Gazda, Suhrada, Nosek (C), Hamrlík, Ferenc, Dluhoš – Herman, Fořt, J. Ondráček – Okál (A), Honejsek, Šlahař – Köhler, Fryšara, Karafiát – Kubiš (A), P. Sedláček, Sebera.
    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Nedomlel (A), Zámorský, Hronek, Blain, Šalda, F. Pavlík (A), R. Pilař – Orsava, Cingel, Smoleňák (C) – J. Sklenář, V. Růžička, Kelly Klíma – Perret, Kevin Klíma, Lev – R. Pavlík, Koukal, Jergl.

    Rozhodčí: Šír, Sýkora – Špůr, Ondráček
    ocianews.com