Sparta – Zlín 3:0 (kon.) | K. Vary – Třinec 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Motor ČB 5:2 (kon.)
Pardubice – Plzeň 3:2 (po pr.) | Olomouc – Liberec 1:4 (kon.) | Litvínov – Mountfield HK 2:4 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
2:4 (0:1, 1:2, 1:1)
Mountfield HK
Neděle 20.09.2020, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (20:10:46)
     
    Střely na branku: 29 – 34
     
    Je dobojováno. Ve třetí třetině vykřesali domácí hráči naději a Tomášem Pospíšilem snížili na rozdíl jediné branky. Ovšem Vladimír Růžička hostům vrátil dvoubrankový náskok a ten si Mountfield nakonec udržel až do konce a z ledu litvínovské Vervy si odveze všechny body, domácí naopak zůstanou bez bodu jediného.
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Poslední vteřiny třetí třetiny a puk mají domácí. Před Mazancem vznikla mela, ale z té se hosté vymanili a na druhé straně zkoušel trefit prázdnou klec Radek Smoleňák, ale to se mu nepovedlo.
     
    59:31
    Lavička Litvínova si bere oddechový čas.
     
    59:31
    Jakub Orsava poslal puk na hradeckou střídačku a hra je přerušena.
     
    58:42
    Marek Mazanec napálil puk směrem na opuštěnou klec, ale v obranném pásmu ho zachytil jeden z domácích a dostal ho na druhou stranu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:57
    Domácí jsou v šesti a bez brankáře a zkusí to se šesti bruslaři v poli!
     
    57:23
    Kelly Klíma obešel beka Litvínova a z levé strany pak chtěl zakončovat, místo toho ale poslal puk před Godlu, kde nikdo z hostů nebyl.
     
    56:30
    Pospíšil obešel Hronka a nabil Františku Lukešovi, ale ten poté pouze před Mazancovou klecí napálil kotouč vysoko nad jeho branku.
     
    55:57
    Marek Mazanec vyhodil pukl k modré čáře, kde si ho sebrali domácí hráči, ale poté před ním vystřelili hodně nepřesně.
     
    55:17
    Litvínov je v plném počtu.
     
    Dnešní utkání sleduje 1298 diváků.
     
    54:40
    Kevin Klíma si sjel těsně před Godlu, ale bek Vervy mu nedovolil zakončit. Nicméně hosté stále drží útočné pásmo a kombinují před jeho brankou.
     
    53:25
    Filip Hronek našel zadovkou Vladimíra Růžičku, ten mu puk vrátil a poté detroitský obránce střílel na Godlu, který jeho pokus vyrazil do bezpečí.
     
    53:17
    Následuje ještě další komerční přestávka.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 21. P. Zdráhal (Jarůšek), 45. Pospíšil (F. Lukeš, Ščotka) – 5. R. Pavlík (Koukal, Jank), 24. Jank (Orsava, Smoleňák), 28. Orsava (TS), 51. V. Růžička (Kelly Klíma, J. Sklenář)


    HC VERVA Litvínov: Godla (Honzík) – Irving, Ščotka (C), Balinskis, Cibulskis, Kudla, Štich (A), L. Doudera – P. Zdráhal, Mahbod, Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl, F. Lukeš – Látal, M. Hanzl (A), Petružálek – Zygmunt, Gerhát, M. Havelka.
    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Nedomlel (A), Hronek, Jank, Blain, Šalda, F. Pavlík (A), R. Pilař – Orsava, Cingel (C), Smoleňák – J. Sklenář, V. Růžička, Kelly Klíma – Perret, Kevin Klíma, Lev – R. Pavlík, Koukal, Jergl.

    Rozhodčí: Pešina, Šindel – Gerát, Zíka

    Diváci: 1298
    ocianews.com