Třinec – Litvínov 2:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
HC VERVA Litvínov
Čtvrtek 04.03.2021, 18:00 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek čtvrtečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:21:22)
     
    Je dobojováno. Velmi pohledné utkání z obou stran nakonec vyznělo lépe pro Litvínov, jenž v průběhu třetí třetiny strhl vedení na svou stranu. O výsledek se ale Verva klidně mohla obávat, Oceláři byli hodně nebezpeční, ale i s pomocí obrany a zákroků Šimona Zajíčka se soupeři vyrovnat nepovedlo. Litvínov tak zapisuje pátou výhru v řadě za sebou a jen potvrzuje před vyřazovacími boji formu jako hrom.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Vteřinu před vypršením řádné hrací doby ještě hodně nebezpečně střílel Erik Hrňa, ale na Šimona Zajíčka nevyzrál. Tohle už bude ze zápasu vše.
     
    59:51
    Devět vteřin před koncem třetí části hry se vhazuje po pravé ruce Šimona Zajíčka.
     
    59:51
    A znovu zkoušeli hráči Vervy dostat puk do prázdné klece, tentokráte ji těsně ze středního pásma minul Patrik Zdráhal. Je z toho zakázané uvolnění a Třinec si ještě bere oddechový čas.
     
    59:18
    Po tlaku Třince se k puku dostal Martin Látal a na druhé straně pak zakončoval skrze obránce soupeře a puk jen těsně minul tyčku soupeřovy klece.
     
    58:40
    Ondřej Kacetl je na střídačce, Oceláři to zkoušejí se šesti bruslaři v poli.
     
    58:25
    Aron Chmielewski je na ledové ploše a Třinec je tedy v plném počtu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:20
    Znovu se dostali Oceláři k puku a zavezli ho až před branku Šimona Zajíčka. A dokonce se na chvíli zdrželi v pásmu Litvínova a proti Romanově střele musel zakročit Zajíček a přerušil hned hru.
     
    56:40
    Martin Hanzl posunul puk na Patrika Demela, jenž hledal přihrávkou Aarona Irvinga. Tato souhra ale nevyšla a následně pak se Oceláři osvobozují.
     
    56:25
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Aron Chmielewski – 2 min., sekání).
     
    56:05
    Velký závar před brankou Šimona Zajíčka, který si poté musel povyjet ze svého brankoviště. Chvíli tak byla před Oceláři prázdná klec, ale obrana Vervy tuto situaci zvládla a dostala puk do bezpečí!
     
    55:50
    A nyní jsou už v plném počtu.
     
    55:36
    Z vrcholu mezi kruhy střílel Patrik Demel, ale trefil jen obránce Třince před ním. Následně pak se Oceláři osvobozují.
     
    55:12
    Litvínov je v plném počtu a začíná jeho zkrácená přesilová hra.
     
    54:16
    Tomáš Pospíšil se po přihrávce od Františka Lukeše dostal k zakončení před Ondřejem Kacetlem, ale ten svou branku zamknul a nedovolil soupeři navýšit své vedení.
     
    53:50
    Síly na ledě se srovnaly a uvidíme tedy hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 27. Miloš Roman (M. Adámek, Hrehorčák), 45. Hrňa (Martin Růžička, Freibergs) – 17. V. Hübl (F. Lukeš, Pospíšil), 21. Zygmunt (Gerhát, Ščotka), 49. Irving (Demel, P. Zdráhal)


    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Štěpánek) – M. Doudera, Gernát, D. Musil, Freibergs, M. Adámek, Jaroměřský – Martin Růžička (C), Špaček, M. Stránský – Rodewald, Marcinko (A), Kurovský – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Chmielewski – Hrňa, Miloš Roman, Hrehorčák – Dravecký (A).
    HC VERVA Litvínov: Zajíček (Čermák) – Cibulskis, Balinskis, D. Zeman, Demel, Ščotka, Irving, Kudla – F. Lukeš, V. Hübl (C), Pospíšil – Látal, Gerhát, Zygmunt – Jarůšek, M. Hanzl (A), P. Zdráhal – P. Svoboda, Helt, M. Havelka.

    Rozhodčí: Kika, Obadal – Gebauer, Hlavatý
    thejrc.org