Admira Praha – Plzeň B 3:0 (kon.) | Karlovy Vary – Hostouň 0:0 (odl.)
konec
FK Admira Praha
3:0 (2:0)
FC Viktoria Plzeň B
Neděle 06.09.2020, 10:15 • Na Pecích • Česká fotbalová liga (A) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Admiry, která svého soupeře porazila výsledkem 3:0. Druhý poločas nám pro změnu nabídl celkem vyrovnanou podívanou, ve které jsme se dočkali další trefy domácích. Admira se tak dostala do tříbrankového vedení, které udržela až do konce. Plzeň se v tomto duelu směrem dopředu hodně trápila, na branku soupeře mockrát nevystřelila, Keller byl víceméně bez větší práce. (12:03:17)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi je již delší dobu rozhodnuto. Uvidíme, zda se bude ještě něco málo nastavovat.
     
    88
    Vypadalo to na zisk rohového kopu pro Admiru, avšak hlavní rozhodčí byl opačného názoru. Bude se tak vykopávat od hostující branky, což obstará Staněk.
     
    87
    U rohového praporku se Michálek rovněž snažil trefit napadajícího protihráče, avšak mu to nevyšlo. Plzeň sice rychle rozehrála, avšak faulem se připravila o míč.
     
    86
    U pravé autové lajny to kvalitně provedl Herc, který otřel míč o nohu protihráče. Výsledkem je zisk autového vhazování, což domácím jednoznačně stačí.
     
    85
    Domácí brankář Keller se postavil k dalšímu odkopu od své branky, který směřoval pouze na hlavu Hranáče. Plzeň se navíc poté vydala na druhou stranu.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Admira i nadále drží hned tříbrankové vedení, navíc svého soupeře nepouští do ničeho nebezpečnějšího.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Jakub Michálek (FK Admira Praha).
     
    79
    Žlutou kartu dostává Adam Čihák (FC Viktoria Plzeň B).
     
    79
    Hostující obrana se pořádně otevřela, což mohlo přinést únik pro Michálka. Ten byl dle pomezní sudího v ofsajdu, což se pochopitelně nelíbilo domácím fanouškům.
     
    78
    Ve středu hrací plochy operoval Taleski, který měl na kolmici k pravému křídlu příliš málo času. Admira se dokázala ubránit, poté musel zasahovat Čihák.
     
    77
    Michálkovi se ihned po svém příchodu na hrací plochu povedlo uspět ve vzdušném souboji, přičemž prodlužoval míč za sebe, kde se nacházel pouze protihráč.
     
    76
    Plzeň se nakonec dostala do zakončení, které obstaral střídající Taleski. Jeho ukvapená rána nakonec směřovala výrazně vedle, Keller tak nemusel zasahovat.
     
    75
    I další pas se snášel na hostujícího útočníka Kepla, který k němu měl celkem daleko. K odraženému míči se však dostal Řezáč, který nedokázal nacentrovat.
     
    74
    Střídání v týmu FK Admira Praha: ze hřiště odchází Štěpán Zahálka, přichází Jakub Michálek.
     
    73
    Do konce tohoto zápasu zbývá něco málo kolem dvaceti minut. Plzni se ani ve druhém dějství směrem dopředu nedaří, další útok skončil pouze útočným faulem.
     
    72
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň B: ze hřiště odchází Martin Petr, přichází Aleks Taleski.
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň B: ze hřiště odchází Kryštof Krátký, přichází Lukáš Václavík.

    David Suchý

    Branky: 21. Douděra, 27. Martinic, 55. Zahálka

    Karty:   81. Michálek (ADM) – 26. Havel (PLB), 79. Čihák (PLB)


    FK Admira Praha: Keller – Herc, Fric (57. Kunc), Martinic (C), Čácha, Panýrek, Douděra, Záruba (68. Vyskočil), Čížek, Zahálka (74. Michálek), Horák
    Náhradníci: Jungr – Vyskočil, Michálek, Pavlata, Pelikán, Kunc, Skalický

    FC Viktoria Plzeň B: Staněk – Halász (46. Kepl), Hranáč, Míka (C), Žilák – Čihák, Havel (38. Kodýdek), Petr (72. Taleski) – Vrba, Krátký (72. Václavík), Selnar (60. Řezáč)
    Náhradníci: Kepl, Václavík, Kodýdek, Řezáč, Taleski, Bleha

    Rozhodčí: Benedikt – Tupý, Vrchota

    Diváci: 290
    thejrc.org