Motor ČB – Vítkovice 2:3 (po pr.) | Sparta – Liberec 3:0 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:2 (0:0, 4:1, 1:1)
HC Olomouc
Pátek 02.10.2020, 17:00Juniorská liga akademií • 9. kolo
Partner:
     
    Pro tuto chvíli je to ode mě vše. Přeji příjemný nadcházející víkend a u dalších online přenosů z mládežnického hokeje se těším na počtenou! (19:58:53)
     
    Je dobojováno! Viděli jsme aktivní juniorský hokej s pohybem, šancemi a sedmi brankami. V první třetině nepadl žádný gól, což se ale změnilo ve druhé periodě, kdy Tygři otevřeli skóre. Nejdříve se prosadil Jakub Hujer a Jan Křepelka. Na tyto dvě branky zareagovali Kohouti gólem z čepele Daniela Ministra. Ke konci periody navýšily šelmy skóre ještě o branky Benneta Rossmyho a Michaela Drábka. V posledním dějství snížil kapitán hostů Tomáš Krupa, ale při power play Olomouce pojistil výhru Severočechů Bennet Rossmy, když poslal puk do prázdné branky.
     
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    BENNET ROSSMY získal puk ve středím pásmu a zrychlil po levé straně kluziště. Kotouč s jistotou poslal do prázdné branky. Stav utkání – 5:2. Asistence: Jansa.
     
    59:16
    Tygrům se podařilo poslat puk do útočné třetiny, ale pouze do rohu ledové plochy.
     
    59:00
    Kohouti vyhráli buly a Hlaváč vystřelil od modré čáry. Hra je však přerušena kvůli posunutí branky.
     
    58:53
    Hosté si vyžádali oddechový čas.
     
    58:45
    Olomoučtí odvolali Mokrého a hrají v šesti.
     
    57:50
    Tygři hrají na jistotu, nikam nespěchají a drží puk pod kontrolou.
     
    56:39
    Kočí vypálil od modré na Paříka, ale trefil pouze Hujera, který v bolestné grimase odjel na střídačku.
     
    55:01
    Vomáčka vyjel ze středního pásma po levé straně a snažil se nahrát Hujerovi. Tomu však puk přeskočil čepel a Mokrý pouze ukryl kotouč pod svoji lapačku.
     
    53:43
    Hraje se nahoru dolu, žádný z týmů si nevytváří větší šance.
     
    53:36
    Hujer získal kotouč ve středním pásmu, podařilo se mu kličkou přelstít Přecechtěla a ujížděl sám na brankáře, Mokrý mu však puk vyrazil hokejkou.
     
    52:42
    Bojuje se o každý kousek ledu. Nikdo nechce udělat chybu.
     
    51:14
    Rosecký vyhrál buly po pravé ruce Paříka a nahrál přímo na modrou čáru Hlaváčovi, který vystřelil vysoko do ochranné sítě. Hra se přesune do středního pásma.
     
    50:37
    I když Tygrům vypršela přesilovka, dokázali si vytvořit zajímavé šance, žádnou z nich však neproměnili.
     
    49:40
    Hra se přiostřuje. Začíná být více tvrdých osobních soubojů u mantinelů. Velmi důrazní začínají být i potyčky před brankáři.
     
    48:18
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Kočí – 2 min., faul loktem).
     
    47:59
    Rossmy s Putzem se dostali do přečíslení dva na jednoho. Rossmy nechal zodpovědnost na sobě a vystřelil pod ruku Mokrého a trefil tyčku!

    Adéla Růžičková

    Branky a nahrávky: 22. Hujer (Měchura, Křepelka), 23. Křepelka (Bohm, Vomáčka), 35. Rossmy (Adamec, Pařík), 37. Drábek (Šedivý, Strnad), 60. Rossmy (Jansa) – 30. Ministr (Tarnoczy), 47. Krupa (Poledna, Hlaváč)


    Bílí Tygři Liberec: Pařík (Krátký) – Kollert, Starý, Šedivý, Adamec (A), Bieniek, Patzelt, Böhm – Hujer, Křepelka (C), Vomáčka, Jansa, Strnad, Cikhart, Měchura, Drábek, Nezbeda, Rossmy, Putz.
    HC Olomouc: Mokrý (Hořejší) – Kočí, Přecechtěl, Groch, Hlaváč, Hladiš (A), Stratil, Poledna – Tichý, Ministr, Krupa (C), Tomajko, Havel, Fasner, Štědrý (A), Rosecký, Mácha, Tarnoczy, Ruda

    Rozhodčí: Zavřel – Kotlík, Šimánek
    thejrc.org