Vrchlabí – Frýdek-M. 9:0 (kon.) | Litoměřice – Kadaň 7:1 (kon.) | Slavia – Havířov 4:2 (kon.)
Třebíč – Kolín 5:0 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
7:1 (3:0, 1:0, 3:1)
SK Trhači Kadaň
Pondělí 25.01.2021, 17:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek večera. (19:07:48)
     
    V litoměřické Kalich Areně je dobojováno! Domácí tým naprosto jednoznačně potvrdil roli favorita a dokráčel k celkem poklidnému vítězství 7:1, díky čemuž si pojistil svou pozici na dvanáctém místě tabulky.
     
    Konec zápasu.
     
    58:24
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Vít Seemann – 2 min., hákování).
    58:12 Lukáš STEHLÍK - 7:1
     
    58:12
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Kališnické gólové hody pokračují! Rychlou kombinací po vhazování se ke střele dostal LUKÁŠ STEHLÍK, který díky přesnému zakončení v mezikruží po přihrávce zprava kompletuje hattrick! Asistence: Tomáš Urban a Jakub Konečný.
    57:44 Martin PROCHÁZKA - 6:1
     
    57:44
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřičtí ale rychle odpovídají! Po obkroužení Běhulovy branky přesně zakončil MARTIN PROCHÁZKA, který zakončením z otočky vrátil Stadionu pětigólový náskok. Asistence: Patrik Marcel a Peter Jánský.
    57:03 Cédric DELMARCHE - 5:1
     
    57:03
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Trhačům se povedlo snížit! V mezikruží se dostal ke kotouči CÉDRIC DELMARCHE, který nekompromisně rozvlnil síť Královy branky svou pohotovou střelou. Asistence: Ondřej Havlín.
     
    56:14
    Stadion zvládl odvrátit vpád hráčů Kadaně do vlastní obranné třetiny bez jediné střely na branku. Po křídle následně vyvezl kotouč na opačný konec kluziště David Jindra.
     
    55:19
    I přes kadaňský trojúhelník si udržel kotouč ve své moci Jakub Konečný. Tím připravil šanci na zakončení pro Tomáše Urbana. S jeho střelou si ale Běhula celkem snadno poradil.
     
    54:04
    Nahazovačkou si udržel kotouč v pohybu Roman Chlouba, který také posléze z těsné blízkosti z pravé strany prověřil Tomáše Krále. Vyzrát na něj ale nedokázal.
     
    53:39
    Z otočky v mezikruží vypálil na Běhulu Martin Procházka. Kadaňský gólman okamžitě reagoval svým ramenem, kterým vyrazil kotouč do ochranné sítě nad vlastní brankou.
     
    52:49
    I ve hře pět na pět to je Kadaň, kdo určuje tempo a místo konání hry. Nedokáže ovšem přes zahuštěný obranný blok domácího týmu vystřelit.
     
    52:18
    Domácí v plném počtu.
     
    51:49
    Velkou šanci měla rozjetá litoměřická elitní formace! Z levé strany rychle zakončoval Matěj Beran, avšak Richard Běhula si na celou situaci počíhal a zvládl uzamknout prostor u pravé tyče svými betony.
     
    51:06
    Po buly na pravé straně v obranném pásmu vyhodili kališníci vysokým obloukem puk až k Běhulovi. Kadaň se tak musí kombinačně vrátit zpět, a to se příliš nedaří.
     
    50:43
    Kadaň začala svou další přesilovku celkem aktivně. Tomáš Král hned zkraje musel čelit několika střelám. Vždy je ale zvládl pokrýt svými betony.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 6. L. Stehlík (Urban, Konečný), 16. Procházka (Jánský, P. Svoboda), 17. M. Beran (Miškář, J. Holý), 21. M. Beran (Miškář, T. Svoboda), 47. L. Stehlík (Urban, Konečný), 58. Procházka (Marcel, Jánský), 59. L. Stehlík (Urban, Konečný) – 58. Delmarche (Havlín)


    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Marcel, Baláž, Kremláček, J. Holý, Jebavý (C), Černohorský, Háva – M. Beran (A), Miškář, T. Svoboda – Procházka, P. Svoboda, Jánský – L. Stehlík, Urban, Konečný – Jindra, Moravec, Soukup.
    SK Trhači Kadaň: R. Běhula (Hanuljak) – Havlín, Trefný (C), R. Havel (A), Seemann, Kottek (A), Karmaškov, Delmarche – Z. Zabloudil, Chlouba, Jakub Veselý – Koblížek, J. Svoboda, Houška – Hradecký, Bucek, Homer – Adámek, Matyáš Svoboda, Kupčo.

    Rozhodčí: Petružálek, Wagner – Polonyi, Kreuzer
    bahis siteleri