Kladno – Kolín 7:1 (kon.) | Vsetín – Šumperk 6:0 (kon.) | Havířov – Sokolov 1:2 (kon.)
Poruba 2011 – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Litoměřice – Třebíč 4:3 (po pr.) | Jihlava – Prostějov 3:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:2 (0:0, 3:2, 0:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Sobota 12.09.2020, 17:30 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Chance liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:58:15)
     
    Střely na branku: 30 – 25
     
    Je dobojováno. Ve třetí třetině se už nikdo nedokázal prosadit a nakonec Dukla svůj těsný náskok uhájila až do konce a bere první tři body v nové sezóně. Skórovalo se tak pouze v prostředním dějství, první a třetí třetina nepřinesla žádnou přesnou trefu. Sledovali jsme na úvod sezóny velkou bitvu o první body, kterou nakonec, jak už bylo zmíněno, vyhráli domácí hráči.
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Hosté se natlačili před branku Jihlavy a zatápěli před Brožem. Poté ale puk získal jeden z beků domácích a dostal ho do středního pásma. Hosté už to nestihnou.
     
    59:29
    Domácí vyhodili puk až před branku soupeře a hosté tak musejí zakládat akci znovu. Hrají šest na čtyři a uvidíme, zda se jim povede vyrovnat.
     
    59:10
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Tomáš Čachotský – 2 min., nedovolené bránění).
     
    58:59
    Jiránek s Fronkem v útočném pásmu nezískali kotouč a nemohli ho tak dopravit do prázdné klece. Následně pak míří do akce Prostějovští.
     
    58:29
    Hostující branka je prázdná, hosté to pochopitelně zkusí se šesti bruslaři v poli. Vhazuje se před brankou Jihlavy, konkrétně po levici Jana Brože.
     
    58:29
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    58:29
    Na domácího Brože letěla další střela z hole Tomáše Janduse a kotouč má v moci právě domácí brankář.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:35
    Chlán se ocitl před Janem Brožem, ale k přesnějšímu zakončení se nedostal. Následně pak musel hasit nebezpečí bek Jihlavy Krenželok a byl úspěšný.
     
    56:39
    Kousek od modré čáry vyslal jedovku Michal Poletín, ale i hostující brankář dokázal zapsat další povedený zákrok. Domácí se ale stále drží před jeho klecí.
     
    55:59
    Tomáš Drtil pálil od modré čáry a Jan Brož sklapnutím svých betonů zakročil a opět drží své barvy v těsném náskoku. Hra je pozastavena a vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    55:19
    Do vážnější akce nepustil Tomáše Harkabuse René Piegl a končí tak další šance Jihlavy. Ta stále drží těsný náskok, o který se může obávat.
     
    54:34
    Lukáš Žálčík se už natahoval ke střele na levém kruhu, dojel ho však Tomáš Jiránek a o kotouč ho obral. Hned na to ho vyváží z obranné třetiny.
     
    54:16
    Tomáš Čachotský projel takřka celým kluzištěm jako nůž máslem až před Ondřeje Bláhu, který chytá jeho pokus z bekhendového zakončení.
     
    53:39
    Lapačka domácího brankáře byla připravena a končí v ní kotouč po střele Tomáše Drtila. Následně pak je hra přerušena a na řadě je komerční přestávka.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 21. Čachotský (M. Zadražil, Illéš), 35. Fronk (Poletín, Čachotský), 36. M. Zadražil (Chlubna) – 21. Vachutka (T. Kaut), 33. Hrníčko (Žálčík)


    HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Fučík) – D. Krenželok, T. Černý, Bukač, D. Kolář, Strejček, Bilčík, Mareš – Illéš, Skořepa (C), Čachotský (A) – Fronk, M. Zadražil, Jiránek (A) – Pekr, Poletín, T. Harkabus – Chlubna, Lichanec, Hrala.
    LHK Jestřábi Prostějov: Bláha (Wolf) – Matyáš, Sova, Drtil, Staněk, Piegl, Hrdinka – Mrázek, Bartoš (A), Gago – T. Jandus, T. Kaut (C), Vachutka – Žálčík (A), Chlán, Hrníčko – Motloch, M. Novák, Ouřada.

    Rozhodčí: Doležal, Marek – Polák, Zídek

    Diváci: 714
    thejrc.org