Havířov – Vrchlabí 3:1 (kon.) | Přerov – Litoměřice 5:3 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 2:3 (po pr.)
Vsetín – Benátky n/J 4:1 (kon.) | Poruba 2011 – Jihlava 2:3 (po pr.) | Sokolov – Ústí n/L 3:1 (kon.)
Kolín – Šumperk 7:4 (kon.) | Kladno – Kadaň 7:4 (kon.) | Slavia – Třebíč 7:1 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
5:3 (3:0, 0:3, 2:0)
HC Stadion Litoměřice
Čtvrtek 03.12.2020, 16:30 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Přerovští Zubři vítězí popáté v řadě za tři body! Třetí třetina začala za remízového stavu a poměrně volným tempem se dostala až k přísnému vyloučení Hejcmana. Paradoxně domácí v něm byli nebezpečnější, čímž se dostali zpátky na koně a hosty zatlačili. Veliké šance zaznamenali Süss i Jakub Svoboda, při vrcholícím tlaku se pak neujaly ani dvě dělovky Hrabala. Třetí už ale mířila na hůl tečujícího Martina Ryšavého, jenž Zubrům vrátil vedení. Podruhé v zápase přišel slepený gól. Šoustalovo nahození se od mantinelu odrazilo proti očekávání gólmana Krále a Vlastimil Dostálek měl před prázdnou bránou práci jednoduchou. Já se s vámi pro dnešek z přerovské MEO Arény loučím, u dalšího přenosu na počtenou! (18:43:30)
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Puk je daleko od Kacetla, vypadá to, že Zubři si dnes tři body pohlídají.
     
    59:18
    Holého ztečované nahození Kacetl schoval na své hrudi. Buly po jeho pravici 42 vteřin před sirénou.
     
    58:37
    Domácí střídačka se rozčiluje. Dostálek vyrážel ke kotouči, který letěl ven z pásma, Martin Procházka, jej přitom přidržel a zbrzdil jeho pohyb. Namísto vyloučení je odpískáno přerovské zakázané uvolnění.
     
    58:30
    Před vhazováním v obranném pásmu Zubrů si Litoměřice vyžádaly oddechový čas. Zkusí hru bez brankáře.
     
    58:18
    Procházka si vybruslil od levého mantinelu na kruh pro vhazování ke střele, jeho rána byla ale zblokována.
     
    57:59
    Ofsajd přerovských hokejistů.
     
    57:00
    Hosty dvě rychlé branky Zubrů srazily ze sedla dolů, na zkorigování výsledku mají pouze tři minuty.
     
    56:08
    Zubři hrají v plném počtu.
     
    55:40
    Puk byl sražen mimo kluziště, z hostující přesilovky zbývá 28 vteřin.
     
    54:08
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Josef Hrabal – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    53:20 Vlastimil DOSTÁLEK - 5:3
     
    53:20
    Přerov právě vstřelil branku!
    Podruhé v dnešním zápase přichází slepené góly! Šlo o velmi smolnou situaci pro Litoměřické, která dost možná rozhodne dnešní utkání! Šoustal nahodil za modrou čarou kotouč za branku, puk se pak ale odrazil zcela jinak, než brankář Král očekával! Vydal se za branku pomoci s rozehrávkou, puk ale namísto toho mířil před prázdnou branku, kde se k jemnému doklepnutí dostavil VLASTIMIL DOSTÁLEK! Asistence: Tomáš Šoustal.
    52:38 Martin RYŠAVÝ - 4:3
     
    52:38
    Přerov právě vstřelil branku!
    Josef Hrabal napřáhl v takřka přesilovkovém tlaku ke třetí střele a ta už po teči MARTINA RYŠAVÉHO do branky zaplula! Asistence: Josef Hrabal, Jakub Kubeš.
     
    52:06
    Hosté se po špatně sehrané přesilovce stáhli z ústraní a Zubři je teď tlačí jako v přesilové hře! Hrabal zatím dvakrát z dobré pozice minul branku!
     
    51:18
    Jakub Svoboda měl dvakrát na hokejce přerovské vedení, ale k jejich smůle odkrytou část branky pokaždé minul! To byly velké příležitosti, které by v závěru utkání Zubry mohly ještě mrzet!
     
    49:42
    Přerov se opravdu vrátil do hry! Süss měl v rychlém útoku nachystaný puk k volnému zakončení, na Krále ale z ostřejšího úhlu nedokázal vyzrát!
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 9. Dostálek (T. Doležal, Hrabal), 11. Süss (Ryšavý), 18. Šoustal (Dobša), 53. Ryšavý (Hrabal, Kubeš), 54. Dostálek (Šoustal) – 24. Miškář (Toman, M. Beran), 33. M. Beran (Procházka), 33. Mlčák (Jícha, P. Svoboda)


    HC ZUBR Přerov: Kacetl (D. Dvořák) – Hrabal, Kubeš, Zbořil (A), Krisl (C), Kučeřík, Dřímal, Gréč – T. Doležal, Pšurný (A), Dostálek – Svoboda, Hejcman, Číp – Matěj Svoboda, F. Dvořák, Ryšavý – Dobša, Süss, Šoustal.
    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Mlčák, J. Holý, Výtisk (C), Háva, Jebavý (A), Baláž (A), Černohorský – M. Beran, Miškář, Procházka – P. Svoboda, Jícha, Jánský – Toman, Hašek, Berka – Bernat, Moravec, Stehlík.

    Rozhodčí: Šír, Hradil – Gančarčík, Hranoš
    thejrc.org