Ústí n/L – Benátky n/J 5:4 (po pr.) | Vrchlabí – Sokolov 5:2 (kon.) | Kadaň – Prostějov 2:9 (kon.)
Litoměřice – Frýdek-M. 4:1 (kon.) | Vsetín – Slavia 3:2 (kon.) | Jihlava – Přerov 2:4 (kon.)
Kladno – Poruba 2011 3:2 (kon.) | Šumperk – Třebíč 2:8 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
4:1 (2:0, 1:1, 1:0)
HC Frýdek-Místek
Středa 27.01.2021, 17:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to odsud z Litoměřic vše, přeji hezký zbytek večera. (19:06:16)
     
    V litoměřické Kalich Areně je dobojováno! Stadionu se povedlo přežít narůstající soupeřův nápor a byl to právě domácí tým, který ještě v úplném závěru třetiny pojistil své vedení. Kališníci tak ještě více upevnili svou pozici v nejlepší dvanáctce, zatímco rysi stále čekají na vítězství.
     
    Konec zápasu.
    59:24 Martin PROCHÁZKA - 4:1
     
    59:24
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Co se nepovedlo před malou chvíli, vyšlo nyní! MARTIN PROCHÁZKA převzal těsně před brankovištěm nahrávku a zleva už jen doklepl kotouč do zcela volné branky Frýdku-Místku. Asistence: Matěj Beran a Jan Holý.
     
    59:08
    Martin Procházka připravil ideální šanci pro Lukáše Válka, ten ale odkrytou branku minul.
     
    58:54
    Ondřej Kacetl opustil branku, rysi pokračují v šesti!
     
    58:54
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:27
    Jan Holý připravil výjezd pro Tomáše Svobodu. Ten se sice rozjel do útoku, nicméně stáhl na sebe celou čtveřici bránících hráčů Frýdku-Místku. Toho si i on sám byl vědom a poslal puk doleva na osamoceného hráče Stadionu. Rysům se ale povedlo přihrávku zblokovat a dostat puk do své moci.
     
    57:11
    Středem pole si najížděl do útoku Tomáš Urban. Jeho ovšem následně stíhal frýdecko-místecký obránce, tudíž Urban přihrál puk doprava na Lukáše Stehlíka. Tomu ale nevyšlo převzetí kotouče, zapletl se mu totiž mezi nohama.
     
    56:16
    Litoměřičtí sice vyhráli buly, celkem snadno o něj ale přišli. Ovšem ani rysi se nedostali přes střední pásmo a k zakončení se dostal domácí tým.
     
    55:43
    Zpoza modré čáry po ledě vystřelil Vojtěch Tomi. Tomáš Král zastavil puk svými betony a lapačkou ho posunul za branku na své obránce.
     
    55:26
    Odražený kotouč od Tomáše Krále uklidil Jan Holý na zakázané uvolnění.
     
    54:22
    Frýdek-Místek otočil hru ve středním pásmu a snaží se dobýt Královu branku. Naproti tomu litoměřická obrana se celkem statečně drží a nepustí soupeře od mantinelu do zakončení.
     
    53:13
    Hosté v plném počtu.
     
    53:00
    Martin Procházka rozvlnil síť! Tedy ne tu, kterou by chtěl. Kotoučem nastřelil pouze ochrannou síť za brankou Ondřeje Kacetla.
     
    52:12
    Holého dělovka se odrazila o Kacetlovy betony. Litoměřičtí se posléze museli vrátit k vlastní brance, odkud se opět snaží o rozehrávku. Frýdek ji ale napadá.
     
    51:27
    Jakub Černohorský zavezl kotouč do útočného pásma po levé straně. Stadion se rychle v pásmu zformoval a přihrávkami hledá vhodný prostor na střelu.
     
    51:13
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Vojtěch Tomi – 2 min., podrážení).
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 2. Berka, 20. Procházka (Jánský, Marcel), 33. Berka (Moravec, Pajer), 60. Procházka (M. Beran, J. Holý) – 39. Šepelev (Flok, Stuchlík)


    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Marcel, Baláž, Kremláček, J. Holý, Jebavý (C), Černohorský, Háva – M. Beran, Miškář, T. Svoboda – Procházka, Válek, Jánský – L. Stehlík, Urban, Konečný – Berka, Moravec, Pajer.
    HC Frýdek-Místek: Kacetl (Suchánek) – Z. Malík, Haman, Husák, Šepelev, Repe, Hrachovský, J. Michálek – Klimša (A), Mikulík (C), Šedivý – Martynek (A), Peterek, D. Kindl – Tomi, Przybyla, Kaukič – Flok, Stuchlík, Ramik.

    Rozhodčí: Souček, Šindel – Maštalíř, Coubal.
    thejrc.org