Havířov – Ústí n/L 1:2 (kon.) | Litoměřice – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Přerov – Sokolov 4:0 (kon.)
Slavia – Prostějov 2:3 (kon.) | Třebíč – Kadaň 6:4 (kon.) | Vsetín – Jihlava 1:7 (kon.)
Kolín – Vrchlabí 3:2 (kon.) | Kladno – Šumperk 4:2 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
3:1 (0:0, 1:0, 2:1)
HC Benátky nad Jizerou
Středa 09.12.2020, 16:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Já se odsud z Kalich Areny s vámi pro dnešek loučím a přeji hezký zbytek středečního večera. (18:11:59)
     
    Co chybělo celému utkání, přinesl až závěr třetí třetiny, který se změnil v gólovou přestřelku. I tak se ale domácímu týmu podařilo udržet první domácí vítězství po nucené pauze a připsat si již velmi důležité body.
     
    Konec zápasu.
    59:34 Josef JÍCHA - 3:1
     
    59:34
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Benáteckým se hra bez gólmana napodruhé příliš nevyvedla! Středem pole se prosmýkl až k otevřené brance JOSEF JÍCHA, který tak definitivně stvrdil kališnickou výhru. Asistence: Peter Jánský a Přemysl Svoboda.
    59:10 Daniel ŠPAČEK - 2:1
     
    59:10
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Hostům se ještě povedlo v závěru využít přesilovku a snížit! Po rychlé kombinaci stála před DANIELEM ŠPAČKEM otevřená skulina u levé tyče Beranovy branky, do které benátecký útočník neomylně umístil kotouč. Asistence: Lukáš Pabiška a Vratislav Kunst.
     
    58:46
    Tvrdě napálil kotouč na Berana od modré Vratislav Kunst. Litoměřický gólman ale ihned vyrazil kotouč nad sebe do ochranné sítě.
     
    58:43
    Benátky nadále pokračují v aktivní hře v útočném pásmu. O poslední zakončení se postaral Jan Šír, Beran ale nekompromisně puk lapil.
     
    57:32
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Josef Jícha – 2 min., nedovolené bránění).
     
    57:18
    Středočeši rozjeli další útočnou příležitost. Kolem banky si to obkroužil Petr Wiencek. Těsně před brankou ale narazil na kališnickou obranu, která mu střelu zblokovala.
     
    56:22
    Celkem nepříjemnou střelu vyslal od levého mantinelu na Berana Tomáše Hanousek. Litoměřickému gólmanovi se ale zadařilo dělovku udržet u sebe, byť její lapení bylo pro něj trochu náročnější.
     
    55:51
    I přes inkasování druhého gólu přidali Benátečtí na intenzitě a daří se jim držet v útočném pásmu. Adam Beran tak má opět před sebou velké množství práce, se kterým si ale zvládá poradit.
     
    54:57
    Hosté v plném počtu.
    54:57 Matěj BERAN - 2:0
     
    54:57
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion využívá přesilovku a navyšuje své vedení! Chaosu před benáteckou brankou dokázal využít MATĚJ BERAN, který se nejlépe zorientoval a prostrčil kotouč k Pavelkově pravé tyči. Asistence: Petr Hašek.
     
    54:13
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Petr Krejčí – 2 min., sekání).
     
    53:47
    V signalizované výhodě se rozjel Josef Jícha do útočného pásma a Adam Beran na střídačku. Domácí kombinují před Pavelkou a čekají na vhodný moment ke střele.
     
    52:21
    Na dvakrát to z mezikruží zkusil Martin Procházka. Proti němu ovšem stály rychlé betony benáteckého gólmana, jimiž zvládl střelu, i následnou dorážku, uklidit do bezpečí.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 36. Miškář (M. Beran, Procházka), 55. M. Beran (Hašek), 60. Jícha (Jánský, P. Svoboda) – 60. D. Špaček (Pabiška, Kunst)


    HC Stadion Litoměřice: A. Beran (Sklíba) – Marcel, J. Holý, Výtisk (C), Sedlák, Jebavý (A), Háva, Černohorský – M. Beran (A), Miškář, Procházka – P. Svoboda, Jícha, Jánský – Stehlík, Moravec, Hašek – Damašek, Soukup, Berka.
    HC Benátky nad Jizerou: J. Pavelka (Žajdlík) – Šedivý, Kunst, Aubrecht (A), T. Hanousek, Böhm, P. Krejčí, Kovář – D. Špaček (A), A. Dlouhý, Hujer – Jiruš, Čederle, Pabiška (C) – Wiencek, Měchura, Šír – Putz, Jansa, Gajda.

    Rozhodčí: Zavřel, Petružálek – Flegl, Kotlík
    thejrc.org